Görüş Bildir
Haberler
Kimleeeer Kimlerle Beraber! Game of Thrones Oyuncularının Gerçek Hayattaki Sevgilileri

etiket Kimleeeer Kimlerle Beraber! Game of Thrones Oyuncularının Gerçek Hayattaki Sevgilileri

Şükürler olsun ki uzun bir aradan sonra yine Game of Thrones fırtınası başladı da derdi tasayı unuttuk. Artık hayatımızın neredeyse önemli bir kısmını kaplayan GOT, dizideki karakterleriyle de beynimizi meşgul etmeye devam ediyor. Örneğin Sansa'nın sevgilisi aslında kim? Brienne'in boyu boyuna, huyu huyuna birisi var mıdır hayatında? Hepsini merak ettik ve tek tek bulduk. Buyrun bakalım, kimleeeeer kimlerle berabermiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sophie Turner - Joe Jonas

1. Sophie Turner - Joe Jonas

1989 doğumlu Joe Jonas, bir tanecik Kuzey Kraliçesi Sansa Stark'ın yeni sevgilisi. Kendisi Amerikalı bir pop şarkıcısı ve DNCE isimli bir grubu var. Sevgililer henüz yeni ama epey birbirlerine aşık. Sophie ile Joe arasında 7 yaş fark var. (Sophie 1996 doğumlu)

2. Kit Harington - Rose Leslie

2. Kit Harington - Rose Leslie

Bu hikayenin en büyük tanığı biziz çünkü her şey gözümüzün önünde gerçekleşti biliyorsunuz. 'You know nothing Jon Snow' dedikten sonra hoop sevgili oldular. Zaten Kit Harington Game of Thrones'un kariyeri için en büyük şans olduğunu ve dizi sayesinde aradığı aşkı bulduğunu bir röportajında söylemişti.

3. Maisie Williams - Ollie Jackson

3. Maisie Williams - Ollie Jackson

Bu çift GOT'un en ponçik çifti olabilir. Geçtiğimiz sevgililer gününde bir fotoğraf paylaşıp aşklarını ilan etmişlerdi. Ollie, şu an öğrenci. Çift birlikte doğa aktiviteleri yapıyor, bol bol eğleniyor ve Instagram'da bir sürü fotoğraf paylaşıyor. Maşallah diyelim.

4. Lena Headey - Pedro Pascal

4. Lena Headey - Pedro Pascal

Şaşırdınız di mi? Gözlerini pörtlettiği Oberyn Martell, meğer Cersei Lannister'ın sevgilisiymiş. Yalnız hemen söyleyelim, ikili yakın zaman önce ayrıldı. Lena Headey'in daha öncesinde 6 yıllık bir evliliği, ve bu evlilikten bir tane de çocuğu var.

5. Peter Dinklage - Erica Schmidt

5. Peter Dinklage - Erica Schmidt

GOT'un en merak edilen yengelerinden biriydi şüphesiz. Erica Schmidt, bir tiyatro yönetmeni. 2005 yılından beri de sevgili Tyrion Lannister ile evli. Çiftin bu evlilikten bir kızları var. Müthiş mutlu bir evlilikleri olduğu da herkes tarafından biliniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nikolaj Coster Waldau - Nukaka Coster-Waldau

6. Nikolaj Coster Waldau - Nukaka Coster-Waldau

Nukaka, Grönland doğumlu bir aktris ve şarkıcı. Danimarkalı aktör Nikolaj ya da bildiğimiz ismiyle Jaime Lannister ile 1998 yılından beri evli. Bu nar tanesi çiftin iki tane de evladı var.

7. Natalie Dormer - Anthony Byrne

7. Natalie Dormer - Anthony Byrne

Çift 2007 yılında The Tudors dizisi çekimleri esnasında tanışmış. Anthony Byrne hem yönetmen, hem prodüktör, yerine göre de aktör. 2011 yılından beri nişanlı olan çift hala nişanlı. Tebrikler!

8. Gwendoline Christie - Giles Deacon

8. Gwendoline Christie - Giles Deacon

Giles Deacon, aşırı ünlü bir moda tasarımcısıymış; biz de araştırınca öğrendik. Kate Moss, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow sürekli çalıştığı isimler arasında. 2012 yılından önce de sağlam arkadaş olan Brienne of Tarth ve Giles, bir noktadan sonra sevgili olmaya karar vermişler ve olmuşlar.

9. Alfie Allen - ?

9. Alfie Allen - ?

Sevgili Theon Greyjoy'un şu an ilan ettiği bir sevgilik durumu yok ama konuştuğu bir kız var. Tam sevgili gibi değiller zira Alfie uzun ilişkiden yeni çıkmış bir adam ama her ikisinin de keyfi yerinde görünüyor. Hanımefendinin ismini bile söylememiş kimseye.

10. Carice van Houten - Guy Pearce

10. Carice van Houten - Guy Pearce

İlk bakışta gözünüzün bir yerden ısırdığı bu bey ünlü bir aktör. Memento'yu seyredenler şimdi hatırlamıştır bile. Güzeller güzeli Melissande ile 2015 yılından beri birlikte. 2016 yılında da çiftin Monte ismini verdikleri erkek bebekleri dünyaya geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nathalie Emanuel - Devon Anderson

11. Nathalie Emanuel - Devon Anderson

Missandei'i bu sezon oldukça fazla görür olduk. Bu güzel kadının sevgilisi her ne kadar dizide çok yakışsalar da 'Gri Solucan' değil. Nathalie, İngiliz aktör ve DJ Devon Andersson ile beraber ve oldukça da yakışıyorlar.

12. Jason Momoa - Lisa Bonet

12. Jason Momoa - Lisa Bonet

Yaaa kızlar... Kimleeeer kimlerle beraber. Yalnız Lisa Bonet bacımız da hakkaten güzel kadın şimdi, hakkını verelim. Biz Khal Drogomuzu kimseyle paylaşamayız da ondan bu kıskançlık. Lisa ve Jason 2007 yılından beri evliler, iki de çocukları var. Bu arada Lisa Bonet, Lenny Kravitz'in eski karısı.

13. Iain Glen - Charlotte Emerson

13. Iain Glen - Charlotte Emerson

Mormont'umuz dizide gördüğünüz gibi çok evcimen bir aşk adamı. Eşi Charlotte, ünlü bir aktrist. Charlotte ile ikinci evliliğini 2005'de yapan İskoç aktörün bu evlilikten iki, toplamda da üç tane çocuğu var. Bu arada evde eşine çok yardım edermiş, market alış verişini hep kendi yaparmış Iain.

14. Indira Varma - Colin Tierney

14. Indira Varma - Colin Tierney

Indira Varma da dizideki fettanlığının aksine, mazbut bir evlilik sürdürenlerden. eşi Colin Tierney hem bir televizyon şovmeni, hem de ünlü bir aktör. Çift, çocukları ile birlikte İngiltere'de yaşıyor.

15. Kristian Nairn - ?

15. Kristian Nairn - ?

Canımız bir tanemiz Hodor, gay olduğunu daha önce açıklamıştı zaten. Şu aralar onun kalbi boş; aradık taradık ama bir isim bulamadık. Bu arada Kristian'ın çok başarılı ve ünlü bir DJ olduğunu da biliyor muydunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Aidan Gillen - Olivia O'Flanagan

16. Aidan Gillen - Olivia O'Flanagan

Ayak üstünde kırk tane iş çeviren Peter Bailesh, ne kadar da öyle değilmiş meğer. İrlandalı aktör, 2001 yılından beri oyuncu Olivia O'Flanagan ile evli. Zaten ondan önce de çıkıyorlarmış, görüşüyorlarmış. İki de çocuk ekleyip harika bir yuva kurmuşlar. Bu arada bir insan ancak bu kadar dizidekinden farklı olur, değil mi ama?

17. Emila Clarke - Seth MacFarlane

17. Emila Clarke - Seth MacFarlane

Şimdi bu çiftimiz önceden birlikteydi (2013). Daha sonra ayrıldılar ama 2016 yılında 6 aylık bir süre içerisinde yeniden birlikte oldular. Şu an en son bilgimiz ayrı oldukları yönünde. Lakin daha sonra Khaleesi'yi başka birisi ile görmedik , duymadık. Bu arada Set MacFarlane Family Guy'ın yaratacısı, zeka küpü bir prodüktör.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
773
316
179
161
159
159
130
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Friends

O değil de bu Jon Snow niye hep ağlıyo gibi. :D

Mete Parlak

hodor gay mi what the fuck ahhahahahha yapma hodor

Scheisse

ne oldu yani ???

Reira Serizawa

Jon'la Ygritte dizideki favorilerimdendi gerçek hayatta çıkmalarına çok sevinmiştim .Lisa ablamız ne yapmış öyle maşallah darısı bizim başımıza.Hodor'un gay ... Devamını Gör

denemecelersss

sende esen khal