Görüş Bildir
Haberler
Kim Şanslı, Kim Evleniyor, Kimler İş Kuruyor Söylüyoruz! 2023 Yılında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Kim Şanslı, Kim Evleniyor, Kimler İş Kuruyor Söylüyoruz! 2023 Yılında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
23.12.2022 - 14:33

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Eveeet, cüzdanımızı da psikolojimizi de sımsıkı tutup bırakmayan, bizi çok köklü dönüşümlere zorlayan mükemmel bir 2022 yılı geçirdik 😅 Madem dönüşmenin ne demek olduğunu öğrendik, şimdi hayatlarımızı yapılandırmak, karar vermek, hem bireysel dünyamızda hem de ilişkilerimizde alma – verme dengesini öğrenmek adına güçlü bir seneye giriş yapıyoruz.

Bu yıl 3 büyük gezegen ve beraberinde de ay düğümlerinin burç değiştirdiğine şahit olacağız, haliyle değişim enerjisi çok yüksek bir yıl 2023. Pluto 2008 yılında başladığı Oğlak seyrini tamamlıyor artık 2023 yılında ve Kova burcuna geçiyor. Toplum olmanın, birey olmanın, toplumsal konularda bir değişim yaşanacaksa bunun “birey olarak dönüşmekten” geçtiğinin farkına varacağız bu seyirle. Öte yandan teknoloji, bilim, dijital dünya, şu an şahit olamadığımız birçok yenilik ve ileriye dönük dönüşüm enerjisi de bu seneden itibaren artık kendini hissettirmeye başlıyor. 23 Mart – 12 Haziran 2023 arası bu temaların ilk fişekleri atılıyor. Bu dönemde Boğa – Akrep – Aslan – Kova burçlarının 0 – 3 derece aralığında yerleşimleri olanları da çok köklü dönüşümler bekliyor. 

Beraberinde 2021 yılının başlarından itibaren Kova seyrini sürdüren Satürn de bu 2,5 yıllık seyahatini bitiriyor ve Balık seyrine başlıyor. Bu biraz daha iç dünyamızı, bilinçaltımızı, ruhsal dünyamızı yapılandıracak bir seyir. Geçtiğimiz dönemde yine sabit burçlarda yerleşimleri olanları zorlamıştı, 17 Mart 2023’te başlıyor bu seyir, 2023 yılı içerisinde özellikle değişken nitelikli İkizler – Başak – Yay – Balık burçlarının 0 – 10 derece aralığında yerleşimleri olanlar için Satürn biraz zorlayıcı, dersleri biraz daha keskin. 

Jüpiter ise bu sene 2 farklı burcu ziyaret ederek hem ateş burçlarına hem de toprak burçlarına ödüller verecek. 16 Mayıs 2023’e kadar Koç – Aslan – Yay burçlarının tüm dereceleri nasipleniyor bu geçişten. 16 Mayıs 2023’ten itibaren ise yıl sonuna kadar Boğa – Başak – Oğlak burçlarında 0 – 20 derece aralığında yerleşimleri olanlar için güzel fırsatlar var. 

Bu senenin tutulmaları ise aks değiştiren ay düğümleri ile Koç – Terazi burçlarının ev sahipliğine de sahne olacak. Nisan ve Ekim dönemlerinde ben – biz dengeleri, ilişkiler, ortaklıklar, evlilikler, ayrılıklar yani “ben” olarak “diğerleri” ile iletişime geçtiğimiz her konu ciddi dönüşümlere gebe. Aynı zamanda devam eden ve bu sene sona erecek olan Bağa – Akrep tutulmalarıyla da 2022 senesinin dönüşümlerinin sonuçlarını görüyor olacağız. 

Evet genel olarak 2023 yılımızın enerjileri bunlar, gerisini de yorumlara bırakalım bakalım :) 2023 yılının etkilerini okumak üzere seni yükselen burcunu seçmeye davet ediyorum sevgili astroloji sever! 🤩Önceliğin yükselenin olsun, keyifli okumalar ve mutlu yıllar! 🎄 🥳

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2023 senin için ben - biz dengelerini oturtma senesi!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Satürn, 7 Mart 2023 itibariyle 2,5 sene sürecek olan Balık transitine geçiş yapacak, yani senin 12. Evinde seyahatine başlayacak. Buradaki Satürn biraz iç dünyanı sıkıştırabilir, önümüzdeki 2,5 sene boyunca bazı kadersel sonlanmalar, bitişler, finaller, kontrol dışı bazı zorunlu düzenlemeler yapman gerekebilir hayatında. Zira 12. Ev kontrolümüzde olmayan bir evdir, ancak buradaki bir Satürn aslında kontrolünde olmayan ve belki de kendiliğinden akışa bıraktığın için bir türlü düzene girmeyen konuları da şekillendirecek senin adına. 

Gelelim Jüpiter’e, Jüpiter 20 Aralık 2022 itibariyle Koç burcuna geri dönüyor ve 16 Mayıs 2023’e kadar yükseleninde seyrini sürdürüyor. Yükselenden geçen bir Jüpiter hem dışarıya karşı seni iyimser, inançlı ve şanslı yapar hem de dışarıdan gelecek şansları sana getirir, ancak bunları değerlendirmeni de ister. Zira her şey çok güzel gidiyor diye atalete kapılırsan bir sonraki tren için 12 yıl beklemen gerekecek :) Bu hem ilişkiler, evlilik kararı gibi ciddi konularda hem de kariyer, yurt dışı fırsatları, uluslar arası konular gibi temalarda sana çok güzel şanslar verebilir zira senin 9. Evinin de yöneticisi. Hele ki Koç seyrindeyken girişimciliği çok artırır, büyüme getirir, ancak kilo da aldırır :) Zira tehlikesi ataletinde. 

16 Mayıs’tan sonra ise Boğa burcu seyrine başlayacak Jüpiter, bu da senin 2. Evin olan para, maddi kaynaklar, para kazanma biçimin gibi temaları hareketlendiriyor. Yılın ilk yarısında karşına çıkacak şans ve fırsatları doğru değerlendirirsen, Mayıs 2023 – Mayıs 2024 arasında ciddi anlamda maddi büyüme hissedebilirsin, zira sana para getirmeye başlar, ayrıca kariyer değişimini de destekler. 

2023 içerisinde Ay Düğümleri’nin de burç değiştirdiğine şahit olacağız, 17 Temmuz’dan itibaren ay düğümleri Boğa – Akrep aksından çıkıp Koç – Terazi aksına gelecek, yani 1 – 7 ev aksına giriş yapacak, bu da sana ilişkilerle ilgili ciddi dönüşümler, kararlar, bitmesi gereken ilişkilerin finali, şanslı ilişkilerin devamı ve hatta yepyeni ilişki, evlilik kararları getirebilir. Özellikle buralarda yaşanacak tutulmalar kadersel olaylara gebe.

2023’ün ilk tutulması senin burcunda gerçekleşecek, 20 Nisan 2023’te 29 derece Koç burcunda gerçekleşecek bu güneş tutulması kendini ortaya koyman için, “ben” demen için, kendinle ilgili bir adım, bir yenilik yapmak için adeta bir dokunuş yapacak hayatına. Bu hem kariyerin hem de ilişki, evlilik gibi konuların hayatına dahil olmasını sağlayabilir.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise özellikle 2022 Kasım tutulmasında hayatında beliren gündemlerin netleşmesini sağlayacak, özellikle de para, maddi kaynaklar, belki evli isen eşinin işi, kariyeri gibi temaları neticeye ulaştıracak bir tutulma senin için.

14 Ekim’de Terazi burcunda yani tam karşıt evin olan ilişkiler evinde gerçekleşecek Güneş tutulması ise evliliğini, ilişkini veya medeni durumunu mercek altına alıyor. Güney yönlü olduğu için bitmesi gerekeni bitirebilir, kadersel birliktelikleri de evlilikle taçlandırabilir. 

Akrep – Boğa aksının son tutulmasını ise 28 Ekim’de Boğa burcunda yaşayacağız, bu tutulma ise 25 Ekim 2022 tutulmasının aslında bir veda busesi :) 2022’de özellikle para, kariyer, iş değişimi gibi temalarda hayatında var olan değişim ve dönüşümler, hatta krizler artık sonlanıyor, öyle ya da böyle ciddi bir dönüşüme götürüyor seni. Artık belki de bambaşka bir para kaynağı ve kariyerle yoluna devam edebilirsin.

Evet 2023’ün bir de Venüs retrosu var ki buna da değinmeden olmaz, yaza düğün hazırlıkları yapanların gözleri yaşlı :’) Zira 22 Temmuz – 4 Eylül 2023 arasında Venüs’ümüz Aslan burcunda Retro yapmaya başlıyor, klasik olarak evlilik, imza, bir ilişki başlangıcı gibi temalarda haliyle tercih etmeyi çok isteyeceğimiz bir dönem değil :) Ancak bu zamana kadar zaten oturmuşsa, kararlar daha öncesinde verilmişse şans da tanınabilir. Senin ilişkiler ve para evinin yöneticisi olduğu için her iki konuda da yeni bir başlangıç düşündürücü, aklında olsun :)

Evet sevgili Koç ve Yükselen Koç, sana mükemmel bir 2023 diliyorum, umarım şahane başlangıçlar yapabildiğin çok güzel bir sene olur senin için! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ocak'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2023 sana hem yeni ilişkilerin hem de yeni işlerin kapısını açıyor Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

7 Mart 2023 itibariyle Satürn Kova burcundan çıkıp Balık burcu seyahatine başlıyor sevgili Boğa ve Yükselen Boğa. 2021’den bu yana gerek kariyerin gerekse ebeveynlerinle ilgili bazı konuların sınavlarıyla geçirdiğin süreç, 7 Mart itibariyle sona eriyor, bu tarihten itibaren 2,5 yıllık süre boyunca artık gelecek planların, hayallerin, projelerin Satürn’ün yönetimine geçiyor. Geleceğini şekillendirecek bazı kararların ayakları yere bassın isteyecek Satürn senden, hayallerini gerçek yapmak için sorumluluklar almanı isteyecek ve şayet kararlı olursan geleceğini yapılandıracağın yıl da 2023 olacak. Aynı zamanda sosyal çevrenin değişmesi, arkadaşlıklarının sınanması, çevreni değiştirmen de mümkün.

Gelelim Jüpiter’e. 20 Aralık 2022’den itibaren 16 Mayıs 2023’e kadar Jüpiter Koç seyrini sürdürüyor olacak, yılın ilk yarısında bu Jüpiter geçişini 12. Evinde hissedeceksin. Buradaki bir Jüpiter adeta ilahi bir koruyucu gibidir, arkandan dönen gizli kapaklı işlere karşı seni korur, doğru zamanda doğru yerde olmanı sağlar ve genellikle de bunu farkında olmadan yaparsın :) İç dünyanla barışman, iyileşme sürecine girmen de mümkün.

16 Mayıs 2023’ten itibaren ise şans gezegeni Jüpiter’i artık burcunda ağırlamaya başlayacaksın, bu seyir de 2024 Mayıs’ına kadar sürecek, yani senin şanslı sürecin aslında yılın ikinci yarısında başlıyor sevgili Boğa ve özellikle Yükselen Boğa. Buradan geçen Jüpiter sana çok güzel fırsatlar getirebilir, gerek kariyerin gerekse özel ilişkilerinle ilgili çok şanslı gelişmeler sunabilir, adeta şansın sana doğru aktığını hissedebilirsin :) Ancak bu şansları değerlendirmek için harekete geçmen ve bu süreçte gerekirse dönüşmek için adım atman çok önemli. Yine bu sene de burcunda ve karşıt burcunda gerçekleşecek tutulmalar sırasında Jüpiter’i burcunda ağırlaman ikili ilişkiler, evlilik gibi konuları gündemine taşıyacak.

2023 içerisinde Ay Düğümleri’nin de burç değiştirdiğine şahit olacağız, 17 Temmuz’dan itibaren ay düğümleri Boğa – Akrep aksından çıkıp Koç – Terazi aksına gelecek, bu da senin 6 – 12 aksını hareketlendirmeye başlayacak. Önümüzdeki 1,5 sene boyunca gerek iş, meslek, çalışma koşullarınla ilgili gerekse sağlığın ve iç dünyanla ilgili önemli gelişmelerin, dönüşümlerin, yeniliklerin olacağının işaretçisi bir süreç bekliyor seni. 

2023’ün ilk tutulması 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşiyor. Bu da senin bilinçaltında, geri planda tuttuğun, kontrolünde olmayan konularla ilgili dönüşüm içeren gelişmeleri ortaya çıkaracak. 

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise 2022 boyunca hayatında beliren ilişki, evlilik, ortaklık konuları ile ilgil netlik kazanacağın bir süreç. Geçen yılın sınavını başarıyla geçen ilişkiler evlilikle taçlanabilir, şayet sürüncemede kalan durumlar var ise bitiş de görünebilir.

14 Ekim’de Terazi burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması ise iş, meslek, çalışma haneni hareketlendirmekte. Özellikle Nisan 2023 ile hayatında beliren bazı iş konuları, seni yeni bir sektöre, yeni bir işe Ekim itibariyle yönlendirebilir.

28 Ekim’de Boğa burcunda yani kendi burcunda yaşayacağın Boğa – Akrep aksının son tutulması ise tam anlamıyla senin geçtiğimiz 1,5 sene boyunca verdiğin sınavların sonucu, artık hem hedeflerini hem hayatını ne şekilde yönlendireceğini daha iyi biliyor olacaksın, yine ilişkiler, evlilik veya hayatının en önemli gündemleri, bundan sonraki 9 yılı şekillendirecek son süreçler Ekim itibariyle belirginleşiyor.

Gelelim 2023’te yönetici gezegenin Venüs’ün Aslan burcunda yapacağı Retro harekete, 22 Temmuz – 4 Eylül 2023 arasında Venüs’ümüz Aslan burcunda Retro yapmaya başlıyor, bu senin ev, yuva, yaşam alanıyla ilgili temalarında ve aynı zamanda 6. Evini yönettiği için iş, meslek konularında yeni adımlar, imzalar atman için çok verimli olmayacak bir dönem. Yine bizzat seni de yönettiği için ilişkiler konusunda da biraz temkinli olmanda, özellikle yeniden gündeme gelen eski aşklarınla ilgili dikkatli davranmanda fayda var. 

Evet sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, umarım yenilendiğin, dönüştüğün ve şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir yıl geçirirsin! Şimdiden mutlu seneler! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ocak'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2023 geleceğini tam anlamıyla şekillendiriyor İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

7 Mart 2023 itibariyle önemli bir gezegen değişimi olan Satürn’ün 2,5 yıllık döngüsünün bitişine şahit olacağız, Balık burcuna geçiş yaparak yeni bir 2,5 yıllık süreç başlatıyor olacak. Bu tarihten itibaren senin hayatına kariyerinle ilgili ciddi bir sorumluluk ve planlama getirmeye başlayacak. Burası senin 10. Evin ve Satürn’ün de olağan biçimde yönettiği evlerden biri, o nedenle aslında gerçekten emek verdiğinde, kendi sorumluluklarını aldığında, geleceğine odaklandığında ciddi anlamda karşılık bulabileceğin de bir süreç başlıyor senin için. İş değişiklikleri, unvanının artması, yükselişler söz konusu olabilir bu süreçte.

Gelelim Jüpiter’e. 20 Aralık 2022’den itibaren 16 Mayıs 2023’e kadar Jüpiter Koç seyrini sürdürüyor olacak. Gelecek planların, projelerin, kariyer hedeflerinle ilgili büyüme, şans, fırsat kapıları açılmaya başlayacak bu geçişle. Yepyeni projelere başlayabilirsin, geleceğini şekillendirebilirsin, kaldı ki Satürn de kariyer evini hareketlendirmeye başlamışken gerçekten senin adına şanslı bir evre başlıyor. Beraberinde burası sosyal çevreni de temsil ediyor, Jüpiter’in getireceği büyüme sosyal çevreni de çok genişletebilir, sana gerçekten şans olabilecek doğru kişileri karşına çıkarabilir. Özellikle Mayıs 2023’e kadar hayatına giren kişilere çok dikkat et, fırsatlara gözün açık olsun.

16 Mayıs 2023’ten itibaren ise bu kez Boğa burcuna giriş yaparak senin 12. Evini genişletmeye başlıyor. 2024 Mayıs’ına kadar 12. Evini yani arkada kalan gizli konuları, gizli düşmanları biraz yerle bir edecek :) 12. Evden geçen Jüpiter hiç fark etmediğimiz şansları gösterir, beklemediğimiz yerlerden gelen fırsatlara da kapı açar, ancak çoğunlukla anlamayız zira arkamızda kalır :) Yılın ikinci yarısından itibaren kuvvetli bir şekilde görünmez bir zırhla korunduğunu hissedebilirsin.

2023 içerisinde Ay Düğümleri’nin de burç değiştirdiğine şahit olacağız, 17 Temmuz’dan itibaren ay düğümleri Boğa – Akrep aksından çıkıp Koç – Terazi aksına gelecek, bu da senin 5 – 11 ev aksını tetikleyecek, yani hem aşk, flörtler, hobiler hem de gelecek planların, projelerin, kendinle ilgili hayallerinde ciddi bir hareketlenme, dönüşüm, yenilik enerjisi vermeye başlayacak. Bu yılın tutulmalarının yarısı da bu aks üzerinde olacağı için, ay düğümlerinin vereceği fırsatları tutulmalarla görmeye başlayacaksın. 

2023’ün ilk tutulması 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşiyor. Gelecek planları için ilk fişek bu tutulmayla başlıyor, sosyal çevreni, arkadaşlıklarını, kariyerini şekillendirecek projeleri tutulma dönemindeki süreçte yaşamaya başlayabilirsin.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise 2022 boyunca hayatında beliren iş, meslek, çalışma koşulları, sağlık konuları gibi temalarda yaşadığın dönüşümün sonuçlarını görmeye başladığın süreç. İş değiştirebilirsin, yepyeni bir kariyere adım atabilirsin, aynı zamanda sağlık evi de olduğu için bu konularda da bir sonuçlanma mümkün.

14 Ekim’de Terazi burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması ise senin aşk, flörtler ve hobiler evinde gerçekleşiyor. Bu tutulma ile yeni aşklar başlayabilir, kadersel tanışmalar yaşayabilirsin, aynı zamanda bu tutulma seni çocuk sahibi de yapabilir :) Çocuklarınla ilgili önemli gelişmeler, dönüşümler de mümkün.

28 Ekim’de Boğa burcunda yani 12. evinde yaşayacağın Boğa – Akrep aksının son tutulması ise geçtiğimiz 1.5 senenin final ve sonuçlanma aşaması. Gizli saklı konular artık açığa çıkabilir, kendinden sakladıklarınla yüzleşebilir ve arınarak hayatına devam edebilirsin. Yine bu tutulma da sağlık konularına dikkat etmen konusunda uyarıcı.

Son olarak Venüs retrosuna da bir değinelim :) 22 Temmuz – 4 Eylül 2023 arasında Venüs’ümüz Aslan burcunda Retro yapmaya başlıyor, 3. Evinde gerçekleşecek bu Retro iletişim, imzalar, kararlar, belki var ise kardeşlerinle ilgili bazı olası problemlerle ilgili seni biraz uyarmakta. Aynı zamanda Venüs senin 5. Evini de yönettiği için eski aşklardan dönüşler olabilir ama karar vermek için dikkatli olmak gerek. 

Evet sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, umarım şahane başlangıçlar yaptığın muazzam bir yıl olur senin için 2023, şimdiden çok mutlu seneler dilerim! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ocak'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2023 kariyerine yepyeni bir yön verecek Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Satürn 7 Mart 2023’ten itibaren, 2021’den bu yana sürdürdüğü Kova seyrini tamamlayarak Balık seyahatine başlayacak. Satürn’ün sana maddi konular, kaynaklar, krediler gibi bazı temalarda yaşattığı krizler veya sorumluluklar 2023 Mart’ına kadar devam ediyor, 7 Mart’tan itibaren artık 9. Ev temalarıyla ilgili düzenlemeler yapmaya geliyor Satürn. Önümüzdeki 2,5 sene boyunca yurt dışı, uluslararası konular, seyahatler, yayıncılık, hukuki konular gibi temalar ciddi bir sorumluluk isteyecek senden. Belki aklında olmasa dahi işini yurt dışına taşımak, yabancılarla çalışmalar ve bu konuda güçlü sorumlulukların altına girmek, hukuki konuların, yasal düzenlemelerin var ise gündemini meşgul etme süreci daha yoğun biçimde hayatında artık.

Gelelim Jüpiter’e. 16 Mayıs 2023’e kadar sürecek Jüpiter Koç seyri senin 10. Evin olan kariyer, unvan, toplumsal görünüm haneni büyütüp genişletiyor olacak. Cebindeki şansları sana kariyer alanında güçlü biçimde vermeye başlayacak. Terfi alabilir, yeni bir işe başlayabilir, unvanını değiştirebilir, çok daha geniş bir çevre tarafından tanınır hale gelebilirsin yılın ilk yarısında. Aynı zamanda burası toplumsal görünümümüzü de etkiler, bu vesileyle belki medeni durumunu da değiştirebilir.

16 Mayıs’tan itibaren ise 2024 Mayıs’ına kadar bu kez Jüpiter Boğa seyrine başlıyor, gelecek planların, hayallerin, umutların, hayata geçirmeyi istediğin projelerin büyüme ve şans enerjisi ile tanışıyor. Yılın ilk yarısında kariyerinde gerçekleşecek büyüme enerjisinin meyvelerini ikinci yarısında almaya başlayabilirsin. Sosyal çevren genişleyebilir, tanıdığın kişilerden güzel şanslar elde edebilirsin, belki de aklındaki projeleri hayata geçirmene olanak sağlayacak bir sosyal çevreye girebilirsin. 

2023 içerisinde Ay Düğümleri’nin de burç değiştirdiğine şahit olacağız, 17 Temmuz’dan itibaren ay düğümleri Boğa – Akrep aksından çıkıp Koç – Terazi aksına gelecek, bu da senin ev, yuva, yaşam alanı, aile haneni ve beraberinde kariyer, toplumsal görünüm, unvan gibi temaları içeren evleri hareketlendirmeye, bu temalarda kadersel gelişmeler yaşamana olanak sağlayacak. Bu aksta gerçekleşecek tutulmalar da zaten hayatında güçlü dönüşümlerin kapısını açacak.

2023’ün ilk tutulması 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşiyor. Kariyer hayatını etkileyecek önemli bir başlangıç yaşaman bu tutulma ekseninde mümkün, belki var olan işini sonlandırıp yeni bir işe başlayabilir veya sahip olduğun kariyerinde yeni bir yöne kayabilirsin.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise 2022 boyunca gündemini meşgul eden aşk, flörtler, belki hobilerin, yaratıcı yönün, şayet ebeveyn olmayı arzulayan bir Yükselen Yengeç isen bu güzel haberin gelmesi gibi fırsatları karşına çıkarabilir. Aynı zamanda çocuklarınla ilgili belki eğitim, okul gibi temalarda yaşanan krizleri veya alınması gereken kararları aldırabilir.

14 Ekim’de Terazi burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması ise ev, yuva, yaşam alanı, taşınma, gayrimenkul alım satımı gibi temaları gündemine taşıyabilir. Aileni de ilgilendiren önemli konularla ilgili yeni bir adım atman mümkün.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Boğa – Akrep aksının son tutulması ise geçtiğimiz 1,5 sene boyunca gündemini meşgul eden gelecek planları, projeler, kariyer, sosyal çevre temalarında yaşadığın kriz veya gündemini meşgul eden konuların kapanış çanını çalıyor. Artık yolunun, geleceğinin nereye doğru şekilleneceğini görebilirsin bu tutulma ekseninde.

2023 içerisinde yaşanacak Venüs retrosundan da bahsetmeden olmaz :) 22 Temmuz – 4 Eylül 2023 arasında Venüs Aslan burcunda Retro yapmaya başlıyor, bu da senin para, maddi kaynaklar, sahip oldukların, para kazanma biçimin gibi temaları içeren 2. Evinde gerçekleşecek. Bu dönemde borç alma-verme veya para ile ilgili çok risk içeren büyük yatırımlar, adımlar konusunda biraz dikkat etmen önemli sevgili Yengeç ve özellikle Yükselen Yengeç. İş değiştirmek gibi veya düşünmeden atılacak imzalar gibi konular pek düşündüğün gibi sonuç vermeyebilir.

Evet Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, umarım şahane başlangıçlar ve birbirinden güzel haberlerle geçireceğin bir yıl bekliyordur seni! Şimdiden yeni yılını kutlarım! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ocak'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2023’te yurtdışı gündemin var Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Satürn 7 Mart 2023 itibariyle 2,5 senelik Kova seyrini sona erdirerek Balık seyrine başlıyor olacak sevgili Aslan ve Yükselen Aslan. 2021’den bu yana özellikle ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar gibi temalarda seni biraz zorlamış, bu konuları bazı testlere tabi tutmuştu, 2023 Mart’ına kadar da devam ediyor. Sonrasında ise 2,5 sene boyunca bu kez senin ortaklı paralar, miras, nafaka, krediler, evli isen eşinin kariyeri ve onun maddi kaynakları ile ilgili konularda bir düzenleme seyrine giriyor olacak. Belki senden biraz kemerleri sıkmanı isteyebilir, zira Satürn bir evden geçerken o evin temaları hakkında bazı “öğrenimler” getirir. Doğru yatırımlar yapmak, paranı doğru kullanmak adına sana bazı önemli sınavları olacak bu Satürn’ün Mart ayından itibaren.

Gelelim Jüpiter’e, 20 Aralık 2022’den itibaren Koç seyrine tekrar başlayan Jüpiter, 16 Mayıs 2023’e kadar ara vermeden 9. Evinden geçiyor olacak. Jüpiter genel olarak 9. Evi zaten sever, burada seyrederken yurt dışı temaları, uluslararası konular, seyahatler, uzaklar, yabancılarla girişilen bazı işler veya akademik kariyer kapıları, hayatını değiştirecek eğitimler gibi konuları sıklıkla hayatına sokacak. Bu evden geçen Jüpiter inancımızı da güçlendirir, seni çok daha iyimser yapar. Geçişi boyunca Aslan burcunda yerleşmiş gezegenlerin var ise onların hepsine de olumlu dokunuşlar yapacağı için 2023’ün ilk yarısını şanslı geçirecek olanlardansın.

16 Mayıs 2023’ten itibaren ise bu kez Boğa seyri başlıyor olacak Jüpiter’in. 2024 Mayıs ayına kadar sana kariyer alanında, toplumsal görünüm, unvan gibi temalarda bol keseden şanslar dağıtmaya geliyor. Kariyerinde yükselebilir, maddi olarak seni rahatlatacak bir kariyer yolu çizebilir, daha geniş kitlelere yayılabilir ve yaptığın işle de ünlenebilir, toplum tarafından tanınabilirsin bu süreçte. Aynı zamanda burası medeni durumumuzu değiştirmemizle de ilgilidir, Jüpiter buradan geçerken evlilik gibi kapıları da açabilir senin için.

2023 içerisinde Ay Düğümleri’nin de burç değiştirdiğine şahit olacağız, 17 Temmuz’dan itibaren ay düğümleri Boğa – Akrep aksından çıkıp Koç – Terazi aksına gelecek, bu da senin fikirler, kararlar, sözleşmeler, iletişim, eğitimler, kardeşlerin, yakın çevren, yurtdışı konuları, akademik temalar gibi konularını 1,5 sene boyunca hareketlendirecek. Ay düğümlerine gelen transitler ve özellikle de bu alanlarda yaşanacak tutulmalar da zaten iletişim ve düşünce yapını değiştirebilir, seni yeni imza ve kararlara itebilir.

2023’ün ilk tutulması 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşiyor. Yurt dışı, uluslararası konular, yabancılar, önemli eğitimler, akademik konular, seyahat gibi konularla ilgili çok önemli başlangıçları, hatta zorunlu atılacak adımları işaret etmekte.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise 2022 yılı içerisinde yaşadığın ev, yuva, yaşam alanı, aile, gayrimenkul temaları ile ilgili gelişmeleri sonuçlandırıp hayatından çıkarma konusunda netlik sağlayabilir.

14 Ekim’de Terazi burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması, seni yeni kararlara, atılacak imzalara, düşünce yapında değişimlere itebilir. Eğitim konuları yine gündeme gelebilir, var ise kardeşlerin veya çok yakın çevrenle ilgili önemli bazı dönüşümleri de işaret etmekte.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Boğa – Akrep aksının son tutulması ise geçtiğimiz 1.5 senenin, özellikle de 2022 Ekim ayı itibariyle hayatında beliren kariyer, unvan ve toplumsal görünüm konularının netliğe kavuşmasını sağlayacak. Nasıl bir kariyer yolu seçeceğin ve hayatının bundan sonrasında çizeceğin yeni unvanın bu tutulma ekseninde netleşebilir.

Son olarak 2023’ün gündemine düşen Venüs retrosuna burcunda ev sahipliği yapıyorsun sevgili Aslan ve Yükselen Aslan :) 22 Temmuz – 4 Eylül 2023 arasında gerçekleşecek bu Retro haliyle bizzat seni ve yaşayacağın ilişkileri biraz sınavdan geçirebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak veya ilişkin için ciddi adımlar atmak, kendinle ilgili para, güzellik, aşk gibi konularda yüksek coşkuyla başlangıçlar yapmak konusunda bir miktar uyarıcı, o nedenle dikkatli davranmanı öneririm.

Evet sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, umarım şahane başlangıçlar yaptığın, güzel gönlünden geçen muazzam bir yıl olur senin için. Şimdiden mutlu seneler! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ocak'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2023 ilişkiler adına sınav ve sorumluluk senesi Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

2021’den bu yana 6. Evin olan iş, meslek, günlük rutinler, sağlığın temalarını içeren evinde seyreden Satürn, bu konularda sana birtakım sınav ve zorluklar çıkarmıştı, ancak 7 Mart 2023 itibariyle artık bu evin üzerindeki sıkışıklık ve dersler artık sona eriyor, sınavlarını vereceğin alan ilişkiler, evlilik, ortaklık temalarını içeren 7. Evinde başlayacak sevgili Başak ve özellikle Yükselen Başak. 2,5 sene sürecek bu Satürn Balık seyri boyunca Mart ayından itibaren birtakım derslerden geçebilirsin, sürüncemede kalmış ve bitmesi gereken ilişkilerde sonları görebilir, sorumluluğu alınan ve ciddi ilerleyen ilişkilerinde ise evlilik gibi kararlar alabilirsin, zira Satürn söz konusu olduğunda hiçbir şey genel geçer yaşanmaz, artık senin için de ilişki konuları veya evliliğinle ilgili hasır altı edilen konularla yüzleşme süreci başlıyor. Bu aynı zamanda bazı ortaklı işlere girmene de olanak sağlayabilir.

Gelelim Jüpiter’e, 20 Aralık 2022’den itibaren Koç seyrine tekrar başlayan Jüpiter, 16 Mayıs 2023’e kadar ara vermeden senin para, maddi kaynaklar, ortaklarınla beraber oluşturduğun kaynakların, kredi, miras, nafaka gibi dışarıdan elde ettiğin gelirler konusunda sana güzel fırsat ve şanslar getirmeye başlıyor. Beklediğin alacaklar cebine girebilir, evli isen eşinin kariyeri, maddi kaynakları ile ilgili değişimler ve güzellikler söz konusu olabilir, bazı ortak yatırımlara girişebilirsin. Aynı zamanda burası özellikle psikolojik olarak seni zorlayan konuların da çözüme kavuşması ve rahatlama da getirebilir. 

16 Mayıs 2023’ten itibaren de Mayıs 2024’e kadar bu kez Jüpiter’i Boğa burcunda yani 9. Evinde ağırlamaya başlıyorsun sevgili Başak ve Yükselen Başak. Bu geçişle yabancılar, uluslararası konular, uzak yerler, yurtdışı bağlantıları, akademik kariyer planın var ise onunla ilgili gelişmeler fazlasıyla gündemine gelebilir. Yurt dışına taşınma durumun olabilir, yabancılarla yapacağın işlerde artış olabilir. Şayet medya veya yayıncılık sektöründe isen bir şeyler yayınlamak, belki kitap yazmak, daha geniş kitlelere yayılabilecek işler, duyurular söz konusu olabilir. Jüpiter’in bu temalarda desteğini 2024 Mayıs ayına kadar hissedebilirsin.

2023 içerisinde Ay Düğümleri’nin de burç değiştirdiğine şahit olacağız, 17 Temmuz’dan itibaren ay düğümleri Boğa – Akrep aksından çıkıp Koç – Terazi aksına gelecek, bu da özellikle para, maddi kaynaklar, sahip oldukların, para kazanma biçiminle ilgili önemli değişim ve kadersel dönüşümlerin kapılarını aralayacak senin için. Bu eksen etrafında gerçekleşecek tutulmalar vesilesiyle maddi konular ve para temaları ile ilgili gelişmeler yaşayacaksın.

2023’ün ilk tutulması 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşiyor. Dışarıdan elde ettiğin gelirler, kredi, miras, ortaklı paralar veya yatırımlar gibi temalarda önemli başlangıçlar yapabilirsin.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise 2022 yılı içerisinde yakın çevreni de ilgilendiren konularda yaşadığın değişim ve dönüşüm sürecinin tamamlanmasına işaret etmekte. Belki önemli imzalar atabilir, kararların ve fikirlerinde güçlü dönüşümler yaşayabilirsin, eğitim hayatınla ilgili de gelişmeler getirebilir bu durum.

14 Ekim’de Terazi burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması bizzat senin para ve kariyer evini hareketlendiriyor. Yıl boyunca kendini bu temalarda hissettirmeye başlayan değişimler, bu Terazi tutulması ile bir yenilik kapısı açabilir.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Boğa – Akrep aksının son tutulması ise geçtiğimiz 1.5 senenin, özellikle de 2022 Ekim döneminde hayatında belirip 1 senedir gündemini meşgul eden yurtdışı, yabancılar, hukuki konular, akademik konular gibi temaları sona erdirip hayatından tümüyle çıkarıyor.

Son olarak 2023’ün gündeminde yer eden Venüs retrosuna da değinelim. 22 Temmuz – 4 Eylül 2023 arasında Aslan burcunda gerçekleşecek bu Venüs Retrosu 12. Evinde yani bilinçdışı, geriye attığın, görünmeyen, kontrol dışı alanda gerçekleşiyor. Buradaki bir Venüs Retrosu platonik veya gizli kapaklı ilişkilere kapı açabilir, ancak sonrasında pişmanlığa da yol açabilir, o nedenle biraz dikkatli olman gerekecek bu süreçte sevgili Başak ve Yükselen Başak. Aynı zamanda Venüs senin para evin olan 2. Evini yönettiği için, maddi konularla ilgili kontrolsüz veya dikkatsiz davrandığın büyük yatırımların kayıplara dönüşme potansiyeli de var, o nedenle mümkün olduğunca dikkatli davranmanı öneririm.

Evet sevgili Başak ve Yükselen Başak, umarım muazzam başlangıçlar yaptığın çok ama çok güzel bir sene geçirirsin. Mutlu yıllar!🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ocak'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2023 senin evlilik senen Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Yücelim yöneticin Satürn, 2021’den bu yana 5. Evin olan aşk, flörtler, hobiler, çocuklar temalarını içeren evde yani Kova burcunda seyrini sürdürmekte idi, bundan ötürü de bu alanlarda bazı sınavlar, sorumluluklar, dersler gündemine gelmişti. 7 Mart 2023 itibariyle Balık burcuna geçerek artık sana biraz da iş, meslek, çalışma, günlük rutinler ve sağlık konularında sorumluluklarını bil demeye başlayacak. Mesleğine ve çalışma ortamına ağır yükümlülükler gelebilir, daha yoğun ve sorumluluğu yüksek iş konuların olabilir, senin için uygun olmayan bir meslekte isen zorunlu iş değişimi getirebilir. Aynı zamanda burası sağlık evi de olduğu için daha fazla kendine ve sağlığına dikkat etmen gereken bir süreç de başlıyor 2023 Mart itibarıyla sevgili Terazi ve özellikle Yükselen Terazi.

Gelelim Jüpiter’e, 20 Aralık 2022’den itibaren Koç seyrine tekrar başlayan Jüpiter, 16 Mayıs 2023’e kadar ara vermeden 7. Evindeki seyrini sürdürmeye başlayacak. Bu ilişkiler, evlilik hanesi olduğu için yeni ve ciddi bir ilişki, var olan ilişkinin daha ciddi bir sürece geçişi, evlilik, ruhsal olarak iyi hissettirecek kişilerle bir araya gelebilme konularında sana çok güzel ilişki fırsatları çıkarabilir. Aynı zamanda burası ortaklıkları da temsil ettiği için oldukça şanslı ve kârlı ortaklıklara da imza atma olanağı da verebilir bu geçiş.

16 Mayıs 2023’ten itibaren ise Mayıs 2024’e kadar sürdüreceği Boğa seyri, bu kez maddi kaynaklar, ortaklı paralar, var ise eşinin maddi kaynaklarında büyüme veya kariyer değişimleri, ortak yatırımlar, kredi, miras gibi dışarıdan elde edilen gelirler konusunda büyüme fırsatları sunmaya başlıyor sana sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. Maddi anlamda gelişmelere açık bir sürece girebilir, şayet dikkatli ve stratejik davranırsan güçlü maddi kaynaklara ulaşabilirsin.

2023 içerisinde Ay Düğümleri’nin de burç değiştirdiğine şahit olacağız, 17 Temmuz’dan itibaren ay düğümleri Boğa – Akrep aksından çıkıp Koç – Terazi aksına gelecek ve artık konu bizzat seni, senin hayatını, kararlarını ve ilişkilerini ilgilendiren gelişmelere dönmeye başlayacak. 2023’ün tutulmalarının bir kısmına da ev sahipliği yapacağın için köklü dönüşümlerin, yeniliklerin ve başlangıçların yılı olabilir 2023 senin için.

2023’ün ilk tutulması 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşiyor. İlişkiler evinde Koç – Terazi aksının ilk tutulması olacak bu, haliyle evlilik, ciddi ilişki başlangıçları, ortaklıklar gibi konuları hayatına getirebilir. Şayet bir ilişkin veya evliliğin var ise bununla ilgili tamam – devam kararları da tutulma ekseninde gündeminde.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise 2022 yılı içerisinde gündeminde olan para, maddi kaynaklar, kariyer, para kazanma biçimin gibi temalarda yaşanan dönüşümleri yavaş yavaş net bir sonuca götürmeye başlıyor. Birçok Terazi ve özellikle Yükselen Terazi’nin yaşadığı kariyer, para, maddi kaynaklar ile ilgili dönüşümler artık sezon finaline doğru gitmekte.

14 Ekim’de Terazi burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması ise bizzat kendi hayatında yaşayacağın önemli gelişmelerin, dönüşümün, adeta yenilenme sürecinin işaretçisi. Gerek fiziksel görünümünde gerekse yaşam yolunda önemli ve köklü değişimler söz konusu, bu tutulma da yine ilişkiler evinin karşısında olduğu için ilişkilerinle ilgili de başlangıç veya final kararları verdirebilir.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Boğa – Akrep aksının son tutulması ise geçtiğimiz 1.5 senenin tam anlamıyla final sahnesi. 8. Evinde yaşayacağın bu tutulma ile gerek yine maddi konular, ortaklı kazançlar, krediler gibi temalar, gerekse psikolojik olarak verdiğin birtakım sınavlar artık sona eriyor ve seni yenileyerek yeni yolunu çizmene olanak sağlıyor.

Son olarak 2023’ün gündemine düşen Venüs retrosuna da değinelim, zira senin yöneticin ve bu yıl 22 Temmuz – 4 Eylül 2023 arasında Aslan burcunda retroda olacak, düğün hazırlıkları yapanlar için sirke tadında bir haber :’) Senin yöneticin olduğu için haliyle konu senin de ilişkilerine, evliliğine, ortaklıklarına, sosyal çevrene dokunuyor biraz. Bu Retro sürecinde evlilik, nişan veya yepyeni bir ilişkiye adım atma konusunda bir miktar temkinli olman lehine sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. 11. evinde gerçekleştiği için yeni bir projeye adım atmak veya başlamak için de pek uygun olmayabilir.

Evet sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, umarım muazzam başlangıçlar yaptığın çok güzel bir yıl geçirirsin. Mutlu seneler dilerim! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Şubat'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2023 sana yeni ve şanslı bir iş getiriyor Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

2021 yılından bu yana 4. Evin olan Kova’da seyrini sürdüren Satürn, Mart ayına kadar ev, yuva, aile, taşınma, gayrimenkul alım satımı veya ebeveynlerin sağlık konuları ile ilgili sınavlar ve düzenlemeler yapmaya devam ediyor olacak sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. 7 Mart 2023 itibariyle ise 2,5 sene sürecek Balık seyri başlıyor, bu da senin aşk, hobiler, flörtler, şayet ebeveyn bir yükselen Akrep isen çocuklarınla ilgili bazı sorumluluklar gerektiren konularla ilgili bir dizi sınava tabi tutacak seni :) Burada aşk ve flörtlerle ilgili genel geçer konuları pek sevmez Satürn, sana zaman öldürtecek ilişkileri başlamadan bitirebilir, hobilerinle ve yaratıcı taraflarınla daha çok ilgilen ister. Bu nedenle aslında bu dönemde yaratıcı yönlerini işe çevirmen, yeteneklerinin sorumluluğunu alarak üzerine eğilmen sana sonrası için kalıcı sonuçlar da getirebilir, hobilerin işe dönüşebilir.

Gelelim Jüpiter’e. 20 Aralık 2022’den itibaren 16 Mayıs 2023’e kadar Jüpiter, Koç seyrini bu kez aralıksız olarak sürdürüyor olacak. Bu da senin iş, meslek, çalışma ortamın, belki senin nüfuzunu artıracak bir iş değişikliği getirebilir sana. Şayet iş arayışı veya değişikliği içerisinde isen Jüpiter’in bu Koç seyrini değerlendirmen çok mümkün. Yalnız buradaki Jüpiter iş konularında büyük şanslar getirdiği kadar seni çok yoğun biçimde çalıştırabilir de, bu da sağlığını ihmal etmene sebep olabilir. Hazır burada Jüpiter de varken Mayıs 2023’e kadar sağlık kontrollerini de yapman, kendine özen göstermen de lehine.

16 Mayıs 2023’ten itibaren ise Mayıs 2024’e kadar bu kez Boğa burcunda seyrini sürdürmeye başlayacak Jüpiter, bu da ilişkiler hattına şans ve fırsatlar getirme olasılığını artıracak. Bu alanda bu sene son tutulmaları da yaşayacaksın, Jüpiter’in de Mayıs itibariyle buraya geçişi ciddi anlamda evlilik veya ciddi ilişki sinyalleri veriyor sana sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Sana ruhsal olarak da iyi gelecek, belki farklı kültürlerden birileri ile yollarını birleştirebilirsin. Aynı zamanda Jüpiter senin 2. Evinin yani para, maddi kaynaklar evinin de yöneticisi, 7. Evinden geçerken sana bir ortaklık sürprizi de getirebilir, bu da maddi kaynaklarını artırabilir.

2023 içerisinde Ay Düğümleri’nin de burç değiştirdiğine şahit olacağız, 17 Temmuz’dan itibaren ay düğümleri Boğa – Akrep aksından çıkıp Koç – Terazi aksına geçiş yapacak. Güçlü ve kadersel dönüşümler bu kez 6 – 12 aksına yani iş, meslek, çalışma ortamı, sağlık, ruhsal gelişim, bilinçaltı temalarında büyük değişimlerle kendini göstermeye başlayacak. Özellikle de bu senenin tutulmaları, bu anlamda önemli gelişmelere gebe.

2023’ün ilk tutulması 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşiyor. Yeni bir iş, mesleğinde bir yenilik, terfi veya başka bir kariyer yolu gündeme gelebilir bu tutulma döneminde. 

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise 2022 yılı içerisinde yaşadığın çok güçlü dönüşümlerin, belki ayağının altından halıyı kaydıran kayıtsız kalamadığın değişimlerin artık finali sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Nereye doğru evrileceksin, nasıl bir yol izleyeceksin bu tutulma ile netleşebilir senin için.

14 Ekim’de Terazi burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması, bilinçdışını ve gizli konuları gün yüzüne çıkaracak kudrette. Sırlar öğrenebilir, kendinle ilgili de önemli aydınlanmalar yaşayabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ilgili de dikkat etmen gereken bir süreç olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Boğa – Akrep aksının son tutulması ise geçtiğimiz 1.5 senenin, özellikle de 2022 Ekim ayı itibariyle hayatında beliren ilişki, evlilik, ortaklık, yani “diğerleri ile yaşadığın ilişkiler” temalarında artık sona gelindiğinin işaretçisi. Bu dönüşüm sürecinden sağ çıkabilen ilişkiler için evlilik, temeli hiç sağlam olmayan ilişkiler için ise ayrılık çanları diyebiliriz.

Son olarak değinmeden geçemeyeceğimiz bir de Venüs Retrosu var 2023 içerisinde. 22 Temmuz – 4 Eylül 2023 arasında Aslan burcunda gerçekleşecek bu Retro senin 10. Evin olan kariyer ve toplumsal görünüm evini biraz karıştırıyor :) Yeni ve ani bir iş değişikliği için veya toplumsal görünümünü etkileyecek önemli bir karar, imza için pek tatlı bir süreç sayılmaz. İlişkiler evinin de yöneticisi olduğu için tam bu süreçte alınacak evlilik kararları tekrar üzerinde düşünmeye muhtaç.

Evet sevgili Akrep ve yükselen Akrep, umarım kendini tümüyle yenilediğin ve şahane başlangıçlar yaptığın çok özel bir sene olur senin için. Şimdiden mutlu yıllar dilerim! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ocak'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2023 sana müthiş bir aşk getirmeye niyetli Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

2021 yılından bu yana fikirler, düşünceler, kararlar, yakın çevre, iletişim temalarını içeren 3. Evinde yani Kova burcunda seyrini sürdüren Satürn, yine 2023’ün ilk 3 ayında da bu temalarda son sıkıştırma ve derslerini vererek Balık burcuna geçecek. 7 Mart 2023 itibariyle ise 2,5 sene sürecek Balık seyri başlıyor. Bu senin ev, yuva, yaşam alanı, taşınma, gayrimenkul veya aile, ebeveynler temalarında bazı sınavlarla karşılaşmana sebep olabilir. Zorunlu olarak taşınma gündemin olabilir, ailenle ilgili belki biraz daha fazla sorumluluk alman gerekebilir, ev ve yaşam alanını net biçimde düzene koymanı istemekte Satürn bu seyri boyunca senden.

Gelelim biricik yöneticin Jüpiter’e. 20 Aralık 2022’de başladığı Koç seyrine 16 Mayıs 2023’e kadar ara vermeden devam edecek Jüpiter, bu geçişinde de sana oldukça güzel fırsatlar sunacak. 5. Evini hareketlendirerek aşk, flörtler, ilişkiler konusunda sana şanslar dağıtmakla kalmıyor, aynı zamanda yaratıcılığını, yeteneklerini ortaya koyabileceğin çok güzel şanslar da çıkarıyor karşına bu seyrinde. Özgüvenini artırabilir, daha çok insan tarafından görünmeni sağlayabilir, yeteneklerini konuşturabilirsin. Devamında 6. Evine giriş yapacağı için yeteneklerini işe çevirmek için bulunmaz bir fırsat ayrıca. Aynı zamanda çocuk sahibi olmayı isteyen bir Yükselen Yay isen yine oldukça şanslı bu Jüpiter Koç geçişi senin için. 

16 Mayıs 2023’ten itibaren Mayıs 2024’e kadar ise bu kez 6. Evini yani iş, meslek, çalışma ortamı, uğraşıların konusunda sana çok güzel fırsatlar getirmeye başlıyor. İş değişimi olabilir, beklemediğin yerlerden teklifler getirebilir, terfi alabilirsin, belki daha çok çalıştırır ancak bereketli bir süreç de getirir sana buradaki seyri. Aynı zamanda sağlık evi de olduğu için var olan sağlık problemlerini çözebilirsin, ancak Jüpiter’in büyütücü tesirini unutmayalım, üstüne gitmezsen problemleri büyütebilir de. O nedenle kendine ve sağlığına özen göstermen çok avantaj sevgili Yay ve özellikle Yükselen Yay.

2023 içerisinde Ay Düğümleri’nin de burç değiştirdiğine şahit olacağız, 17 Temmuz’dan itibaren ay düğümleri Boğa – Akrep aksından çıkıp Koç – Terazi aksına gelecek, bu da senin hem aşk, flörtler, yaratıcılık, yetenekler alanında hem de gelecek planları, projeler, hayaller, sosyal çevren, arkadaşlıkların konularında değişim, dönüşüm ve kadersel gelişmelere gebe bir süreçte olduğunu söylemekte. Özellikle bu senenin tutulmaları ile bu temalardaki gündemler iyice belirginleşmeye başlıyor.

2023’ün ilk tutulması 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşiyor. Yeni bir aşk ilişkisi, yeteneklerinle, hobilerinle ilgili bir başlangıç veya çocuk sahibi olma gibi gündemler getirebilir bu tutulma evresi.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise 2022 boyunca yaşadığın bilinçaltı dönüşümlerin, içsel olarak kendini yenileme sürecinin yavaş yavaş tamamlandığını işaret etmekte. Sağlık konuları da yine dikkat çekiyor.

14 Ekim’de Terazi burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması, gelecek planları, projeler, hayaller, belki tamamen değişen bir sosyal çevre gibi yepyeni bir sosyal ortama seni hazırlıyor olacak. Önemli bir proje seni yepyeni bir çevreye sokabilir bu tutulma ile. Aynı zamanda bazı arkadaşlıkların için de sınav dönemi.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Boğa – Akrep aksının son tutulması ise geçtiğimiz 1.5 senenin, özellikle de 2022 Ekim ayı itibariyle hayatında beliren iş, meslek, çalışma ortamı ile ilgili bazı zorunlu değişim ve dönüşümlerin finalini işaret ediyor. Artık gündemin biraz daha senin kendi yeteneklerin, kendini bireysel olarak ortaya koyuşun ile ilgili olacak, etrafa göre değil kendine göre yaşama evresi başlıyor.

Son olarak 2023’ün gündemine düşen Venüs retrosuna da değinelim. 22 Temmuz – 4 Eylül 2023 arasında Aslan burcunda gerçekleşecek bu Venüs Retrosu özellikle yurt dışı, uluslararası konular, seyahatler, varsa hukuki konular veya akademik kariyer temaları ile ilgili bazı uyarılarda bulunmakta. Venüs sosyal çevre ve gelecek planlarını temsil eden evi de yönettiği için onlara dair yeni başlangıç veya imzalar atmak için pek uygun sayılmaz, keza uzak ilişkiler biraz cazip de gelebilir ama karar vermeden önce iyice düşünmeye de muhtaç bir süreç bu.

Evet sevgili Yay ve Yükselen Yay, umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir sene olur senin için 2023, şimdiden yeni yılını kutlarım! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ocak'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2023 sana yeni bir kariyer ve yepyeni bir yaşam alanı getiriyor Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

2021 yılından bu yana maddi kaynaklar, para kazanma, bir şeylere sahip olma temalarını içeren 2. Evinde seyreden Satürn, bu alanlarla ilgili yaşadığın sınav ve dersleri yılın ilk 3 ayında son kez düzenleyerek Balık seyrine geçecek sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. 7 Mart 2023 itibariyle Balık seyrine başlayan Satürn bu kez senin yakın çevreni, var ise kardeşlerinle ilgili bazı konuları, sorumlulukları artırmaya başlayacak. Aynı zamanda burası senin düşüncelerin, fikirlerin ve kararlarını da temsil etmekte, haliyle özellikle kendinle ilgili önemli kararlar alma vakti senin için. Atacağın adımlar, belki önemli sözleşmeler gündemine gelebilir ancak sorumlulukları epey büyük olacağı için dikkatli davranman lehine. Öte yandan Satürn buradan geçerken herhangi bir konuda eğitime başlamak çok güzel olabilir, zira senin yönetici gezegenin olduğu için belki alacağın eğitimleri çok daha sonrasında yeni bir kariyer ve para kazanma yöntemine de dönüştürebilirsin.

Gelelim Jüpiter’e. 20 Aralık 2022’den itibaren Jüpiter Koç seyrine başlıyor, bu kez ara da vermeden 16 Mayıs 2023’e kadar devam edecek seyahatine. Bu da senin ev, yuva, yaşam alanı, gayrimenkullerin, taşınma durumu, alım satım gibi konularda oldukça şanslı olmanı sağlayacak. Daha büyük ve geniş yaşam alanları kurman, evini değiştirmen açısından da oldukça destekli bir süreç Mayıs 2023’e kadar. Aile içerisinde, ebeveynlerini de ilgilendiren şanslı gelişmelerin olması da mümkün. 

16 Mayıs 2023’ten itibaren ise 2024 Mayıs’ına kadar sürecek olan Jüpiter Boğa seyri, aşk, flörtler, hobiler, yaratıcılık, yetenekler evin olan 5. Evine şans, fırsat ve güzellikler getirmeye başlıyor. Kalbi boş bir yükselen Oğlak isen çok güzel aşk ilişkileri getirebilir sana, aynı zamanda yeteneklerini ortaya çıkarmanı sağlayacak fırsatlar getirebilir, bilinirliğini artırabilir, keyifli ve iyimser olmanı sağlayabilir. Aynı zamanda çocuk sahibi olmayı düşünen bir Yükselen Oğlak isen bu Jüpiter Boğa geçişi oldukça destekli. Yine ebeveyn Oğlaklar için çocuklarının hayatlarını ilgilendiren güzel ve şanslı gelişmeler yaşatabilir, onların kendilerini ve yeteneklerini geliştirmeleri için destek olmak çok önemli bu süreçte.

2023 içerisinde Ay Düğümleri’nin de burç değiştirdiğine şahit olacağız, 17 Temmuz’dan itibaren ay düğümleri Boğa – Akrep aksından çıkıp Koç – Terazi aksına gelecek, bu da gündemini ev, yuva, yaşam alanları ve kariyer değişimi, toplumsal görünüm, unvan, terfi gibi temalara taşıyarak bu konularda güçlü dönüşüm ve yeniliklerin kapısını aralıyor, özellikle de bu aksta yaşanacak tutulmalar kadersel değişimlere, gelişmelere gebe.

2023’ün ilk tutulması 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşiyor. Evin, yuvan, yaşam alanın bu tutulmayla senenin ilk işaretini veriyor sana. Taşınabilir, ev alabilir, satabilir, aileni ilgilendiren bir yenilik yaşayabilirsin.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise 2022 boyunca yaşadığın gelecek planları, projeler, hayaller, sosyal çevre, arkadaşlık alanlarınla ilgili dönüşümlerin sonuçlarını vermeye başlıyor. 2022’de başladığın bir projeyi sonuçlandırabilirsin, aynı zamanda arkadaşlıklarınla ilgili de tahammül ettiğin durumlar veya atamadığın adımlar, konular artık kendini belli ederek çevreni değiştirebilir.

14 Ekim’de Terazi burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması ise kariyer ve toplumsal görünüm alanını tetikliyor, iş değişikliği, yeni bir kariyer yolu seçme, unvanını değiştirme gibi köklü bir dönüşüm işareti verebilir bu tutulma ekseni.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Boğa – Akrep aksının son tutulması ise geçtiğimiz 1.5 senenin, özellikle de 2022 Ekim ayı itibariyle hayatında beliren aşk, flörtler, ilişkiler, var ise çocuklarınla ilgili sürüncemede kalmış gündemleri artık tümüyle netleştiren bir tutulma olacak. İlişkilerinde tamam devam kararı verebilirsin bu tutulmayla.

Son olarak 2023’ün gündemine düşen Venüs retrosuna da değinelim. 22 Temmuz – 4 Eylül 2023 arasında Aslan burcunda gerçekleşecek bu Venüs Retrosu özellikle para, maddi kaynaklar, dışarıdan elde ettiğin gelirler, krediler, borçlar, miras gibi temalarda yeni adımlar için pek uygun değil. Şayet evli bir Yükselen Oğlak isen eşinin maddi konularıyla ilgili atacağı adımlar da dikkatli olmaya muhtaç. Öte yandan Venüs senin kariyer evini de yönetiyor, yine aynı şekilde bu Retro kariyerinle ilgili de yeni bir adım atmak için uygun bir evre denemez.

Evet sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, umarım yeni yıla şahane başlangıçlar yaparak girer, kendini yenilediğin bir dönem yaşarsın! Şimdiden yeni yılını kutlarım! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ocak'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2023 senin için çok önemli kararlar senesi Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

2021’den bu yana Satürn’ün zorlu sınavlarına ve ağır sorumluluklarına göğüs geren sevgili Kova ve Yükselen Kova, 2023’ün Mart ayı itibariyle üzerindeki bu ağır yüklerden kurtulmaya başlıyorsun. 7 Mart 2023’e kadar kendinle ilgili aldığın sorumlulukların son dönemeçlerini yaşıyor olacaksın, kararlarının ve hayatının adımlarını, ikili ilişkilerinde verdiğin alma – verme derslerini artık bitirmek üzeresin. 7 Mart 2023 itibariyle Satürn artık Balık seyrine başlıyor. Bu kez önümüzdeki 2,5 sene boyunca senin bütçeni, mali durumunu, para kaynaklarını düzenlemeni isteyecek, adeta sana “daha çok para kazanmalısın, bunun için sorumluluklarını yerine getir, artık cüzdanımızı yapılandırmak zorundayız” diyecek. Haliyle kariyer, iş, çalışma, ek gelir, para kaynakları konusunda sorumlulukların artıyor sevgili Kova ve özellikle de Yükselen Kova. 

Jüpiter’e gelince, 20 Aralık 2022’den itibaren Jüpiter artık ara da vermeden Koç seyrine başladı, 16 Mayıs 2023’e kadar yakın çevre ilişkilerin daha önemli hale geliyor, sana şans getirecek imzalar atabilir, zihninin ve fikirlerinin değiştiğini ve sana yol açtığını görebilirsin. Aynı zamanda buradan geçen Jüpiter’in bir eğitime başlamak adına da büyük bir şans etkisi vardır, başlayacağın bazı eğitimleri gelecek planlarına ve projelerine, daha sonra sana kariyer olabilecek temalara dahil edebilirsin. 

16 Mayıs 2023’ten itibaren ise Mayıs 2024’e kadar bu kez Jüpiter Boğa seyrine başlayacak. Ev, yuva, aile, yaşam alanı temalarına bereket, büyüme ve şans enerjisi getirmeye başlayacak. Yılın ikinci yarısında taşınma, ev değiştirme, gayrimenkul alım – satımı gibi konular gündemine gelebilir, tam istediğin gibi yaşam alanını kendine göre şekillendirebilirsin. Aile içerisinde yaşanan bazı sorun veya krizler varsa Jüpiter bunların da çözümü adına destekçi olacak sana.

2023 içerisinde Ay Düğümleri’nin de burç değiştirdiğine şahit olacağız, 17 Temmuz’dan itibaren ay düğümleri Boğa – Akrep aksından çıkıp Koç – Terazi aksına gelecek, yeni kararlar, sözleşmeler, imzalar, uzaklar, yurtdışı seyahatleri, yabancılarla işler, belki uzaklara taşınma, hukuki konular gibi temalarda güçlü dönüşüm ve yeniliklere açık bir süreç başlıyor senin için. Özellikle bu aksta yaşanacak tutulmalar, bu tür gündemleri daha kadersel biçimde hayatına taşıyabilir.

2023’ün ilk tutulması 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşiyor. Yakın çevren ve var ise kardeşlerinle ilgili, seni de ilgilendiren önemli gelişmeler yaşayabilirsin. Aynı zamanda bu sana kendinle ilgili önemli bir imza, sözleşme veya bir karar verme konusunda da destekçi bir güneş tutulması.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise 2022 boyunca kariyer, toplumsal görünüm alanında yaşadığın sarsıntı ve dönüşümlerin artık son çeyreğinde olduğunu söylemekte sana. İş değiştirebilir, kariyerini bambaşka bir yola çevirebilirsin.

14 Ekim’de Terazi burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması ise gündemini yurt dışı veya uluslararası konulara taşımakta. Uzaklarla ilişkiler, belki yerleşmek, akademik kariyer konuların var ise onlarla ilgili bazı konularda da başlangıçlar verebilir.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Boğa – Akrep aksının son tutulması ise geçtiğimiz 1.5 senenin, özellikle de 2022 Ekim ayı itibariyle gündemini epey meşgul eden ev, yuva, aile temalarının artık hayatından çıkacağının işaretçisi, zira ev, yaşam alanı konularıyla ilgili sürüncemede kalan hiçbir şey kalmıyor bu tutulma ile. 

Son olarak 2023’ün gündemine düşen Venüs retrosuna da değinelim. 22 Temmuz – 4 Eylül 2023 arasında Aslan burcunda gerçekleşecek bu Venüs Retrosu senin için ciddi anlamda ilişkiler alanında çalmakta. Eski bir ilişkinin tekrar gündemine gelmesi, var olan ilişkinde ciddi sınavlar vermen mümkün. Aynı zamanda evlilik, yeni bir ilişkiye tam bu dönemde başlamak veya bir ortaklığa imza atmak için çok da tatlı bir süreç sayılmaz, üzerinde gerçekten düşünmekte fayda var (:

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, umarım şahane başlangıçlar ve muazzam yeniliklerle mutluluk dolu bir yıl geçirirsin. Şimdiden yeni yılını kutlarım!🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Ocak'ta görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

2023'te kendi hayatının dizginlerini ele alıyorsun Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık,

Satürn 2021 yılından bu yana 12. Evinde seyahatteydi sevgili Yükselen Balık, bundan ötürü de iç dünyan epey zamandır stres altında. 2023 Mart itibariyle iç dünyanı ve bilinçaltını düzene sokan Satürn bu kez artık senin hayatını düzenlemek üzere 2,5 yıllık Balık seyrine başlıyor olacak. 7 Mart 2023’ten itibaren artık kendinin ve hayatının sorumluluğunu almaya başlayacaksın. Planlarını, hayallerini, kendin için yapmak istediklerini yapabileceğin önemli bir döngüye adım atıyorsun. Sallantıda olan her şey artık senin de elini taşın altına koymanla düzene giriyor. Bu sana sağlığınla ilgili de özen göstermen gereken konuları çıkarabilir, kendine güvensiz hissetmene neden olabilir ama bu tuzağa düşme.

Gelelim klasik yöneticin Jüpiter’e. Geçtiğimiz sene sana güzel fırsatlar, şanslar getirmek adına sürdürdüğü Balık seyri artık para, maddi kaynaklar, kariyer, para kazanma yöntemlerin gibi temaları içeren evinde yani Koç burcunda seyre başlayacak. 20 Aralık 2022’de yeniden başlayan Koç seyri 16 Mayıs 2023’e kadar sürecek, yılın ilk yarısı maddi kaynaklarında artış, gelirlerinin büyümesi, kariyer veya iş değişimi, kendine ek gelirler sağlama gibi temalarda seni çok destekleyecek. 

16 Mayıs 2023’ten itibaren ise Mayıs 2024’e kadar bu kez Jüpiter Boğa seyrine başlayacak. Düşünüp adım atamadığın, alıp da hayata geçiremediğin kararların konusunda sana büyük desteği başlıyor Jüpiter’in. Önemli ve senin için hayırlı olacak anlaşmalar yapabilirsin, yakın çevren ve kardeşlerinle yaşadığın sorunları düzeltebilir hatta çevreni genişletebilirsin. Yine buradan geçen Jüpiter’in eğitim konusunda da desteği çok büyük olur, başlayacağın bir eğitimi daha sonrasında kariyere çevirebilirsin, zira Jüpiter senin kariyer evinin de yöneticisi, o nedenle hayalini kurduğun bir eğitime başlamak için muazzam bir dönem.

2023 içerisinde Ay Düğümleri’nin de burç değiştirdiğine şahit olacağız, 17 Temmuz’dan itibaren ay düğümleri Boğa – Akrep aksından çıkıp Koç – Terazi aksına gelecek, para, maddi kaynaklar, para kazanma yöntemlerinle ilgili kadersel önemli dönüşüm ve yenilikler kapında. Özellikle bu aksta gerçekleşecek tutulmalarla daha belirgin sonuçlar alman mümkün.

2023’ün ilk tutulması 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşiyor. Maddi kaynaklar evinde bir yenilik, yeni bir iş, kariyer değişimi getirebilir sana bu tutulma.

5 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise 2022 boyunca yaşadığın hukuki konulardaki sıkıntılar, akademik konular, eğitimler, uzaklar, yurtdışı temaları gibi konularda son virajı döndüğünü gösteriyor. Bir başvurun sonuçlanabilir, sürüncemedeki bir hukuki konu nihayete erebilir.

14 Ekim’de Terazi burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması ise yine para aksını hareketlendirecek. Özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler, miras, kredi gibi konular, evli bir Yükselen Balık isen eşinin kariyerinde bir yenilenme süreci söz konusu olabilir. Belki bu tutulma sana bir ortaklık da getirebilir.

28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Boğa – Akrep aksının son tutulması ise geçtiğimiz 1.5 senenin, özellikle de 2022 Ekim ayı itibariyle daha yoğun biçimde hissettiğin iletişim, sözleşmeler, kararlar, eğitimler, kardeşler temalarındaki sıkışıklık ve dönüşümü tetikliyor. Bu vesileyle artık hayatınla ilgili çok önemli kararlar alıp önümüzdeki yaklaşık 9 seneyi şekillendirecek önemli konularda başlangıçlar yapabilirsin.

Son olarak 2023’ün gündemine düşen Venüs retrosuna da değinelim. 22 Temmuz – 4 Eylül 2023 arasında Aslan burcunda gerçekleşecek bu Venüs Retrosu iş, meslek, çalışma ortamı evin olan 6. Evde gerçekleşiyor. Yeni bir işe başlamak için, işini değiştirmek için, parayla ilgili bir yatırım kararı vermek için çok tatlı dönemler değil. Biraz dikkatli ve özenli olmaya muhtaç bu süreç.

Evet sevgili Balık ve Yükselen Balık, umarım şahane başlangıçlar yaptığın ve şansını en güzel haliyle kullandığın muazzam bir yıl geçirirsin. Şimdiden yeni yılını kutlarım!🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Ocak'ta görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
150
53
38
18
17
14
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz

yükselenim başak için sınav demişsiniz de zaten hayat sınav değil mi? doğru düzgün okumadım bile. öz burcum akrep için de iş filan diyor ya hayırlısı. yukarı... Devamını Gör

jaws78

Haydi balığım👌

yeşilzytn

neden once asıl degil de yukseleni okuyoruz?