Görüş Bildir
Haberler
Kim bu BTS?

Kim bu BTS?

Morgan Grice
27.07.2017 - 13:55

Günümüzde K-Pop gittikçe popülerleşmeye ve daha fazla hayran kazanmaya başlıyor. Bu hızla yayılan akımın en büyük öncülerinden biri ise dünyanın gözünün üstünde olduğu Billboard Müzik Ödüllerine katılan ve bir ödül ile ayrılan ilk ve tek Güney Kore grubu BTS, bir diğer adıyla Bangtan Boys. Güney Kore de müziğe önem verildiği kadar görselliğe de önem verildiğinden bir çok müzik grubu sahneleriyle, sanat dolu klipleriyle ve dans performanslarıyla da oldukça dikkat çekmeyi başarıyor. Peki BTS'in bu dalda diğer gruplardan farkı nedir?

Grup üyeleri 2010 yılında Big Hit seçmelerinde keşfedilmiş ve çıkışlarına kadar burada yetiştirilmiştir. Şirketi ve menajerleri tarafından kişisel gelişim, fiziksel gelişim ve yeteneklerini geliştirecek bir çok eğitime ve içeriğe tabii tutuluyorlar. Çıkış yaptıklarından kısa bir süre sonra grubu Amerika'ya eğitime gönderen şirket orada üyelere hip-hop'ın temellerini öğretecek kıdemli, işinde son derece saygı görülen insanlardan şan(ses), dans, bestekarlık, söz yazarlığı, beatbox gibi çeşitli alanlarda eğitim almasını sağladı.

Çıkış tarihlerinden itibaren albümleri, şarkıları, klipleri birbiriyle alakalı simgeler ve bağlantılar içeriyor. Çıkış albümlerinden bu yana, sembollerle anlatmaya çalıştıkları hikayeyi hayranlarından bulmalarını istiyorlar. Bu da yaptıkları işi daha da sanata bağlıyor. Başarılı sonuç aldıkları son şarkıları Not Today ve Blood, Sweat&Tears'a bir göz attıktan sonra adım adım yükseldikleri yolda ne gibi mesajlar vermek istemişler bir bakalım:

İçeriğin Devamı Aşağıda

BTS (방탄소년단) - Blood Sweat & Tears Official MV

BTS(방탄소년단) - No More Dream (Dance ver.)

BTS 'We Are Bulletproof Pt 2' mirrored Dance Practice

[MV] BTS(방탄소년단) _ DOPE(쩔어)

BTS 'FIRE' mirrored Dance Practice

İçeriğin Devamı Aşağıda

[MV] BTS(방탄소년단) _ Run

BTS (방탄소년단) 'Not Today' Official MV

[2016 MAMA] BTS - FIRE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın