Görüş Bildir
Haberler
Kilisenin Parasını Çalan Rahip Cinsel İlişki Partisi Düzenledi: Dünya Bu Skandalla Çalkalanıyor!

Kilisenin Parasını Çalan Rahip Cinsel İlişki Partisi Düzenledi: Dünya Bu Skandalla Çalkalanıyor!

İtalya’da, uyuşturucu ve seks partisi için kullanmak üzere kilisenin fonları ve yapılan bağışlardan 117 bin dolar (1 milyon 13 bin lira) çaldığı belirlenen bir rahip ev hapsine konuldu. Polis, Prato kentinde yaşayan ve görev yapan Francesco Spagnesi’nin (40) ev arkadaşının Hollanda’dan ‘tecavüz ilacı GHB’ getirttiğine dair ihbar aldı. İki yıldır Spagnesi ve ev arkadaşının düzenlediği partilere katıldığını söyleyen 200 kişinin ifadesine başvuruldu. Evde uyuşturucu bulundu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İtalya, bir kilisede yaşanan skandalla çalkalanıyor. Tıp öğrencisiyken din adamı olmaya karar veren 40 yaşındaki Francesco Spagnes'in, gören aldığı kilisenin bağış paralarıyla tecavüz ilacı alarak cinsel ilişki partisi düzenlediği ortaya çıktı.

Kilisenin Parasını Çalarak Uyuşturucu Sattı, Seks Partisi Düzenledi 

İtalya'nın Prato şehrinde bulunan bir kilisede görev alan din adamı Francesco Spagnesi'nin skandalı tüm dünyada büyük tepki çekti. 

40 yaşındaki din adamının ev arkadaşıyla birlikte Hollanda'dan tecavüz ilacı olarak bilinen bir uyuşturucu madde getirdiği ihbarını alan polis harekete geçti. 

Bu skandalın gerçekliğini araştıran polis, iki arkadaşın düzenlediği partiye katılıklarını iddia eden 200 kişinin ifadelerini de alınca olayın korkunç boyutu gözler önüne serildi. 

İkilinin çöpçatanlık siteleri aracılığıyla tanıştığı kişileri eve davet ettiği, partilerde uyuşturucu dağıtıldığı ya da satıldığı anlaşıldı.

ÇOK SAYIDA KİŞİ PARASINI GERİ İSTEDİ

Sevilen bir rahip olan ve kiliseye gidenlerden binlerce dolarlık bağış toplayan Spagnesi’nin bu paraları hangi amaçla kullandığı ortaya çıkınca çok sayıda kişi parasını geri isteyerek hukuki yola başvurdu.

Avukatı Costanza Malerba, Spagnesi’nin uyuşturucu satın aldığını ve temin ettiğini kabul ettiğini kilisenin parasını çaldığını da itiraf edeceğini söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Sapkın her dinde sapkın işte.

rcpbyrm

günah çıkarma partisi :)