Görüş Bildir
Haberler
CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir'de Ön Seçime Giriyor

CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir'de Ön Seçime Giriyor

Onedio Medya
18.03.2015 - 21:23 Son Güncelleme: 19.03.2015 - 09:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin adaylık yarışında ön seçime girme kararı aldı. Kılıçdaroğlu, İzmir 2. bölgeden ön seçime katılacak.

Hürriyet'ten Banu Şen'in haberine göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , 7 Haziran'daki milletvekili genel seçimleri yarışına İzmir 'den ön seçime girerek katılacak.

CHP İzmir İl başkanı Bedri Serter konuyla ilgili olarak 'Şu an Ankara'dayım, Genel başkanım beni çağırdı. Kendisiyle bizzat yüz yüze görüştük.  Birebir görüşmemizde İzmir'den ikinci bölge 57'nci sıradan ön seçime gireceğini söyledi. 

Bu gün çok mutluyuz, partililerimize ve İzmirlilere sizin aracılığınızla bu müjdeyi vermek istiyorum. Sayın genel başkanımızın motivasyonu ile 7 Haziran seçimlerinde İzmir'i uçuracağımıza inanıyorum. Dokuzda dokuz  ya da onda on yaparız diye düşünüyorum. Çiçeği burnunda bir il başkanı olarak genel başkanımızı omzumuzda taşımaktan gurur ve onur duyuyorum'  diye konuştu.

KOCAOĞLU TEKLİF ETTİ

Öte yandan 21 Şubat'ta İzmir ziyareti sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'na, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 'İzmir'den aday olmanızı istiyoruz. Cumhuriyetin kalesinden aday olmanızı istiyoruz' demiş Kılıçdaroğlu da, bu çağrıya 'İzmir'den aday olmak bizim için şereftir ve onurdur. Elbette bunu yetkili organlarımızla görüşeceğiz' yanıtı vermişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0