Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: 'Küfürbaz Trolleri Yetmemiş Olacak ki, Kendisi Trol Gibi Konuşmuş'

Kılıçdaroğlu: 'Küfürbaz Trolleri Yetmemiş Olacak ki, Kendisi Trol Gibi Konuşmuş'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Yalan makinesi, şaklaban' ifadelerini kullandığı konuşmasını, 'Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş' diye yanıtladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bosna Hersek ziyareti öncesi düzenlediği basın toplantısında CHP'yi hedef alan sözlerine yanıt verdi. 

CHP'nin resmi Twitter hesabından yapılan videolu paylaşımı alıntılayan Kılıçdaroğlu, 'Erdoğan ülkeyi yönetemiyor. Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş. Ben Erdoğan ve hakaretlerini elbette ciddiye almıyorum ancak ülkem için kaygılıyım. Erdoğan’ın öfke nöbetleri alarm veriyor; söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir' dedi.

Erdoğan ne demişti?

Erdoğan ne demişti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Bosna ve Karadağ ziyareti öncesi havaalanında düzenlediği basın toplantısında muhalefeti hedef aldı ve şu ifadeleri kullandı:

'Türkiye'nin içindeki bazı mahfiller var ki bunlar hep söylüyorum ya yalan terörü, bunlar yalan terörü estiriyorlar. Nedir söyledikleri, Türkiye'de şu anda 1,5 milyon Afgan göçü söz konusu, Afgan göçmen var. Bakın ben size resmi rakam söylüyorum. Şu anda İçişleri Bakanlığımızın kayıtlarında, kayıtlı kayıtsız mevcut göçmen sayısı Afganistan'dan 300 bin. Ama Bay Kemal, onun izninde gidenler, bunu 1,5 milyon gibi açıklıyorlar. Bunların hepsi yalan, adamların işi gücü yalan ve bu yalan terörünü, bir şaklaban da bulmuşlar onunla beraber sürdürüyorlar. Böyle bir şey söz konusu değil'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
19
6
3
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Art Ankara

Bu açıklamanın öncesinde kendine gazeteci diyen o şahsın bu cevabı verebilmesi için Erdoğan'a nasıl orta açtığını da (sorduğu soruyu) mutlaka izleyin muazzam... Devamını Gör

Resho

Bu konu ile ilgili değerli sanatçılarımızın o kadar güzel şarkıları var ki... Özellikle Serdar Ortaç'ınki bayağı iyi biliniyor.

Art Ankara

Özhaseki'nin son açıklamasını da ekleselermiş videoya Asena ile yarışır :D