Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Seslendi: 'Beyefendi İncinmiş, Mahkemeye Koşmuş'

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Seslendi: 'Beyefendi İncinmiş, Mahkemeye Koşmuş'

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın kendisi hakkında açtığı 1 milyon TL’lik tazminat davası karşısında sosyal medyadan bir cevap videosu yayınladı. Kılıçdaroğlu, “Beyefendi incinmiş, hemen mahkemeye koşmuş. Bizim memlekette tahsildara tahsildar derler. Çeteye de çete. Sevgili şahsım tahsildara ekonomist denmez bizim memlekette. Gücenme” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşması ve sosyal medya hesabındaki paylaşımlarını gerekçe göstererek 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın bu davasına Twitter hesabından “Gücenme” notuyla paylaştığı video ile yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu videoda şunları söyledi:

“Sevgili halkım merhaba. Geçenlerde şahsım her zamanki gibi bana hakaretler edip, kendisini ekonomist ilan etti. Ben de kendisine ‘Olsan olsan beşli çetenin tahsildarı olursun’ dedim. Beyefendi incinmiş, hemen mahkemeye koşmuş. Bu tanıma ihtiyati tedbir kararı çıkarmaya çalışıyor.

Bizim memlekette tahsildara tahsildar derler. Çeteye de çete. Bunda gocunacak bir şey yok. Bak Türk Dil Kurumu ne diyor? ‘Bir kimseye veya bir kuruluş adına para toplamakla görevli kimseye tahsildar denir’. Ayıp olan şey bunu halk için yapacağın yerde beşli çete için yapmak. Sevgili şahsım tahsildara ekonomist denmez bizim memlekette. Gücenme.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
18
18
9
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sulooo

Dün pazara gittim, eşimle, dere otu 5 lira ve burası İzmir..

Temuçin

Ya olum gerizekalı mısınız? İzmir olsa ne olur Akp’li başka belediye olsa ne olur. Fiyatlara belediye ne yapsın. Akaryakıta,gübreye,elektriğe..tarım ürünü ür... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

İncinmiş demiş... Okumuş adam tabi

Ali Efe

Kendimi kılıçdaroğlu'nun annesi gibi hissetmeye başladım. Laf sokacak diye otu boku bize şikayet ediyor. Napıyım ben mi kızayın Tayyip Erdoğan'a? Ortada ko... Devamını Gör