Görüş Bildir
Haberler
Keşke Bir Tur Atabilsek: Herkesin Hayalini Süsleyen Dünyanın En Pahalı 10 Otomobili

etiket Keşke Bir Tur Atabilsek: Herkesin Hayalini Süsleyen Dünyanın En Pahalı 10 Otomobili

İrem Coşkun
16.11.2023 - 14:01

Yalnızca belli bir kesimin erişebildiği o otomobiller hangileri gelin birlikte bakalım 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ferrari SF90 Stradale

10. Ferrari SF90 Stradale

Ferrari tutkunlarının gözünden kalpler çıkaracak Ferrari SF90 Stradale, 600,000 doların üzerinde bir fiyat etiketine sahip olan bir hibrit süper otomobildir. Aynı zamanda 4.0 litrelik V8 motora ve üç elektrik motoruna sahip!

9. McLaren Speedtail

9. McLaren Speedtail

Karizması olan bir otomobil! McLaren Speedtail'in 2.2 milyon dolarlık bir fiyatı var ve 1,035 beygir gücüne sahip bir hibrit güç aktarma sistemine sahip.

8. Lamborghini Sian

8. Lamborghini Sian

Tasarımıyla hayran bırakan Sian, 3 milyon doların üzerinde bir fiyat etiketine sahip olan Lamborghini'nin bir hibrit hiper otomobilidir. Ayrıca 6.5 litrelik V12 motora ve elektrik motoruna sahip.

7. Aston Martin Valkyrie

7. Aston Martin Valkyrie

Tıpkı bir yarış oyunundan fırlamış gibi duran ve 3 milyon doların üzerinde fiyatı olan bu hiper otomobil, bir V12 motora ve ileri düzey aerodinamik özelliklere sahip.

6. Koenigsegg Jesko

6. Koenigsegg Jesko

Rengine aşık olduğumuz bu süper otomobil, 3 milyon doların üzerinde bir fiyatı olmakla birlikte 1,600 beygir gücü olan bir V8 motora sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Bugatti Divo

5. Bugatti Divo

Bugatti Divo, 5,8 milyon dolarlık bir fiyat etiketine sahiptir ve sadece 40 adet üretildi! Divo, 1,479 beygir gücüne ve W16 motora sahip.

4. Bugatti Centodieci

4. Bugatti Centodieci

9 milyon dolarlık fiyatıyla dikkat çeken bu Bugatti modeli, sadece 10 adet üretildi! 8 litrelik W16 motora sahip ve 1,600 beygir gücü vardır.

3. Pagani Huayra Roadster BC

3. Pagani Huayra Roadster BC

Pagani Huayra Roadster BC, 17 milyon dolar civarında bir fiyat etiketine sahip! Aynı zamanda bu süper otomobil, karbon fiber gövdeye, V12 motora ve yüksek performans özelliklerine sahip.

2. Pagani Zonda HP Barchetta

2. Pagani Zonda HP Barchetta

Yaklaşık 17,5 milyon dolarlık fiyatıyla Pagani'nin özel bir modelidir. Bu üç kişilik otomobil, karbon fiber şasiye, açık tavan tasarımına ve V12 motora sahip.

1. Bugatti La Voiture Noire

1. Bugatti La Voiture Noire

Işıl ışıl görüntüsüyle bile ne kadar pahalı olduğunu tahmin edebileceğimiz Bugatti La Voiture Noire, 18,68 milyon dolarlık fiyatıyla dünyanın en pahalı otomobili olarak kabul ediliyor. 8 litrelik W16 motora sahip bu süper otomobil, 1,479 beygir gücüne sahiptir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
6
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erkin esenn

Spor araba hiç sevmiyorum, hiç bir ağırlığı heybeti yok, tasarımları çocuksu oyuncak gibi, bence araba deyince Volvo'dur Audi'dir

okisi

3 nolu paganiyi Almanya’da bir köyde gördüm ulan kafam önde yürüyorum bi kükreme geldi dedim heralde aslan falan indi aşşağı bir baktım bu anasını satayım de... Devamını Gör

Ali SORGUN

Türkiye fiyatları ne kadar milyar dolar mı ? 🤔