Görüş Bildir
Haberler
Kendini Tanımla, Senin İçin Yaşam Koçluğu Yapalım!

etiket Kendini Tanımla, Senin İçin Yaşam Koçluğu Yapalım!

Trex
29.06.2017 - 12:29

6 soruluk bu testimizde panoda yazılı olan karakter özelliklerinden kaç tanesinin sana uygun olduğunu soruyoruz. Testin sonunda önemli tavsiyelerde bulunuyoruz. Hazırsan teste başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Daima iyimser ol!

Daima iyimser ol!

Eğer en kötü ihtimali düşünürsen korktuğun başına gelir ve en kötüyü iki kez yaşarsın demişler. Bu yüzden daima iyimser olmaya, her şeyin güzel olacağına inanmaya çalış. Çünkü sen her şeyin en güzelini hak eden bir ponçiksin :)) 

Hayat senin için birçok fırsat sunacaktır. En küçük engelde kendini bırakmayacak kadar olgunsun. Önünde uzun bir hayat var. Senin gibi ponçik biri bu hayata esir düşmeyecektir ;)

Kendini fark et ve farklı kal!

Kendini fark et ve farklı kal!

Belli ki sıkıntılı birisin. Öyle herkesinki gibi geçici bir sıkıntı değil bu. Fazla düşünmeye dayalı varoluşsal bir sıkıntıdan bahsediyoruz. Aslında çok şanslısın çünkü herkesten farklısın. Düşünmenin ve sorgulamanın dayanılmaz hafifliğini istediğin her an yaşayabiliyorsun. Bizden sana tavsiye: Kendini fark et ve her zaman farklı kal! 

Küçük ve acemi çocuklar olarak başladığımız bu hayat yolunda elbette çok kez düşeriz, yaralanırız. Bazı yaralardan ders çıkarırız, fakat bazı yaralar o kadar derin ve acılı olur ki bizde büyük bir iz ile beraber korkular bırakır. Korkular ve acılar zamanla öfkeye ve nefrete dönüşür. Öfke ve nefret, çok ama çok ağır bir yüktür. İnsanın belini büker, hasta eder ama sen farklısın! Kendini keşfet, gözünde büyüttüğün tüm sorunların ilacı sendin ;)

Hiç kimseyi kendinden daha çok sevme!

Hiç kimseyi kendinden daha çok sevme!

İşte insanların en sık yaptığı hatalardan biri. Sonrası ise belli hüzün ve akabinde halıya uzanıp ağlamak... Bunu bir daha yaşamak istemiyorsan çözümü ise o kadar basit ki: Kimseyi kendini sevdiğinden daha çok sevme! Hatta dünyadaki en sevdiğin insan 'sen' ol. Zamanla her şeyin çok daha güzel olduğunu göreceksin.

Sevdiğimiz şeyi kaybetmekten korkarız; korku da bizi karanlığa, öfkeye, acıya götürür. Oysa sevgi dediğimiz şey bizi neşe ve mutlulukla doldurmalıdır! Bunun yolu da sevdiğimizi kendimizle, evrenle ve yaratıcının yüce düzeniyle bir bütün olarak görmekle olur. Kaybetme korkumuzu bir kenara bıraktığımızda; asıl o zaman gerçek aşkın tadına varabiliriz.  Bütün korkularını yen ve kendini sevmeye başla ;)

Başaracağına olan inancını asla kaybetme!

Başaracağına olan inancını asla kaybetme!

İşlerin yavaşlamış, notların düşmüş ya da çalışma motivasyonun kaybolmuş olabilir. Bu tip şanssızlıkların seni olumsuz etkilemesine izin verme. Çünkü başaramama fikri başarısızlıktan daha kötüdür. Seni bir virüs gibi ele geçirir ve bütün öz güvenini senden çalar. Başaracağına olan inancın hep tam olsun!

Çocukluğumuzdan beri düştüğümüzde kaldıran anne-babamıza alışkınız. Bir de okuduğumuz kahramanlarla dolu masallar var! İçimizde bir yerde öyle bir inanç yer etmiş ki; ne zaman düşsek, ne zaman karanlıkta kalsak bir rehber, bir yol gösterici, bir seçilmiş kişi, kahraman gelip bizi kurtaracak sanki! Boşuna bekleme! Gelmeyecek! Çünkü o kahraman sensin! Hiçbir zaman sahte kahramanlar peşine düşme çünkü hayatının başrolünde sen varsın ve gerçek bir kahramansın ;)

Biri gider, diğeri gelir!

Biri gider,  diğeri gelir!

Bir hikayenin sonundaysan, başka bir hikayenin başında olduğunu unutma! Bazen her şey üst üste gelir. Hiçbir şey yolunda değildir ve insan bazen dibe vurduğunu hisseder. Dibe vurmanın en iyi yanı ise daha da düşemeyeceğini bilmektir. Bu yüzden böyle zamanlarda her şeye sıfırdan başlamak en güzelidir. Senin için de her şeye yeniden başlamanın zamanı. Güçlü ol; çünkü yapabilirsin!

Evrenin değişmeyen tek kuralı var: Başlayan her şey biter. Başladığın her şeyin bir gün biteceğini unutma ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1050
428
162
85
47
45
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Miss_Z

Belli ki sıkıntılı birisin. Öyle herkesinki gibi geçici bir sıkıntı değil bu. Fazla düşünmeye dayalı varoluşsal bir sıkıntıdan bahsediyoruz. Aslında çok şans... Devamını Gör

Erdoğan Kızgın

Pomcik bir iyimser olacakmışım.gelen giden pomcikliyor zaten amk,bi kulağımın arkası kaldı pomciklenmedik.

Aylin Kayhan

Biri gider, diğeri gelir!