Görüş Bildir
Haberler
Kenan İmirzalıoğlu'ndan Tepki Çeken Yangın Açıklaması! "Denize Girmemize Rağmen İçimiz Soğumuyordu"

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Tepki Çeken Yangın Açıklaması! "Denize Girmemize Rağmen İçimiz Soğumuyordu"

Müge Kakşi
08.08.2021 - 00:15

Uzun süredir evli olan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti 10 aylık bebekleri Lanin'le birlikte geçtiğimiz hafta Çeşme'de tatildeydi. Tatil sonrası İstanbul'a dönen Kenan İmirzalıoğlu gazetecilerin sorularını yanıtlarken ülkemizde yaşanan orman yangınlarıyla ilgili söyledikleri sosyal medyada oldukça tepki çekti. Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Tepki Çeken Sözler

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Tepki Çeken Sözler

Eşi Sinem Kobal ve arkadaşlarıyla tatilde olan Kenan İmirzalıoğlu, Türkiye'de günlerdir söndürülemeyen orman yangınları için tepki çeken ifadelerde bulundu. İmirzalıoğlu, 'Biz tatildeydik ama denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyordu. İçimiz yanıyor' dedi. Bu sözler sosyal medyada, 'Keşke açıklama yapmasaydın' yorumunda bulunuldu.

Önceki gün İstanbul'a dönen ve kuaförden çıkarken görüntülenen İmirzalıoğlu, basın mensuplarına demeç verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmirzalıoğlu, 'Biz tatildeydik ama denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyordu. İçimiz yanıyor... Sinem'in de canı çok sıkıldı. Ben sütünün kesilmesinden endişe ettim. Dertleniyordu. Biz oralarda yaşadık, esnaf arkadaşlarımız var. Haberleri alıyoruz içimiz kan ağlıyor' dedi.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Denize rağmen içimiz soğumuyor' sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem olurken peş peşe tepki yorumları yapıldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, 'Dalga geçmiş gibi' ve 'Üzüntüsünü deniz bile söndürememiş' yorumu yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın