Görüş Bildir
Haberler
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Helalleşme' Mesajı: '28 Şubatçıların Açtığı Yaraları Kapatacağız'

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Helalleşme' Mesajı: '28 Şubatçıların Açtığı Yaraları Kapatacağız'

Kılıçdaroğlu, İstanbul'da düzenlenen Helalleşme Buluşması'nda konuştu. Kılıçdaroğlu, 'Amacımız bu milleti barıştırmak, 28 Şubatçıların açtığı yaraları kapatıp helalleşeceğiz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da düzenlenen helalleşme buluşmasında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından satır başları şu şekilde:

  • Amacımız bu milleti barıştırmaktır. Bu milleti ayrıştıranlar, kavga ettirenler kendilerine saraylar yaptırdılar. Kavgada taraf olanlara ise sefalet ve perişanlık kaldı. Sonuçta ülke geçmişe takılıp kaldı. 

  • Helalleşme çıkışı yaparken söylemiştim. Bize sadece iktidar olmak yetmiyor. Bu yaşamdan sonra neyleyim ben sarayları, uçakları… Türkiye’ye bir miras bırakmak istiyorum. Barışmış bir millet benim en büyük mirasım olacaktır.

  • Helalleşme gereği medyaya haber vermeden çok sayıda ziyaret yaptım. Çok sayıda, değişik illerde... Bu konuda kimseye bir şey söylemedik ama bu süreçte kalbi kırılmış insanlarla buluştum. Neleri düzelteceğimizi onlara anlattım. Liste o kadar uzun ki ayrıca bilmenizi isterim; daha çok kişiyi de ziyaret edeceğim.

'Ben de fişlendim, mahkemeye gittim, dava açtım ve hakkımı aradım'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın