Görüş Bildir
Haberler
Kefaret 9. Bölüm Fragmanı

Kefaret 9. Bölüm Fragmanı

Sunay Korkmaz
11.01.2021 - 10:00

Kefaret yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ahmet Zeynep'in Sude ve Can'la yaşadığı eve geliyor. Sude'nin kendi kızı olduğunu düşünen Ahmet, Zeynep'ten hesap soruyor.  Meltem Zeynep'in Elif'i bulduğunu öğrenince şoke oluyor. İşte Kefaret yeni bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kefaret Son Bölüm Özeti

Kefaret Son Bölüm Özeti

Ahmet, Arzu’yu tedavi ederken karşılaştığı Cansu’nun kendi kızı olabileceğinden kuşkulanmaya başlar. Münevver, Sinan’a araba alma bahanesiyle Kadir’le hoş bir gün geçirir. Ancak Sinan kendisine danışılmadan alınan bu arabaya tepki gösterecektir. Meltem, Ahmet’in evlenir evlenmez kendisini başından atmasının faturasını Zeynep’e keser ve aralarında büyük bir hesaplaşma yaşanır.

Sinan, Arzu ve Mehmet’in Cansu konusunda yalan söylediklerini ve Cansu’nun gerçekten Zeynep’in kızı olduğunu bilmekte ancak bunu Zeynep’e nasıl söyleyeceğini bilememektedir. Sabri’nin Elif’i kaçırdığını itiraf ederek kızını ve büyük bir serveti Zeynep’e bıraktığı haberi basına düşer. Bu haberin Ahmet tarafından öğrenilmesinin sonuçları Zeynep için çok ağır olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın