Görüş Bildir
Haberler
Kefaret 13. Bölüm Fragmanı

Kefaret 13. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
08.02.2021 - 01:18

Kefaret yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ayşe bir telefon konuşmasında karşısındaki kişiye her şeyin ortaya çıktığını söyleyip, bunca çabanın boşa gittiğini sorgularken Sude için endişelenir. Elif ise Zeynep'e ' Sen Cansu'ya kızım dedin ben senin gerçek kızın değil miyim?' diye sorar. Kızı kaçırılan Zeynep Arzu'nun üstüne saldırır ve Arzu kızı Zeki'nin kaçırdığını söyler. İşte Kefaret 13. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kefaret Son Bölüm Özeti

Kefaret Son Bölüm Özeti

Arzu bir an önce iyileşip Cansu’yu Zeynep’in yanından almak için planlar yaparken Zeynep’in gerçek çocuğunun Cansu olabileceği yönündeki şüpheleri artmaktadır. Sinan ve adamlarının baskınından kıl payı kurtulan Kartal ise Mehmet’i takip ederek Cansu’nun yerini tespit eder. Zeynep gerçeği öğrenebilecek mi, Sinan Cansu’yu Kartal’dan koruyabilecek mi?

Zeynep ve Ahmet olumsuz çıkan DNA testinin şokunu yaşarken, Alp, Meltem’in de yardımı ile Zeynep’i zor duruma sokacak bir plan yapar. Zeynep ve Sinan, Sinan’ın bağlanma ve evlilik korkusunun su yüzüne çıkması ile bozulan ilişkilerini onarmaya çalışır. Hayal kırıklığına uğrayan Ahmet, Meltem’e sığınır. Arzu kötüleşen yarası yüzünden bayılıp okula gidemeyince Cansu okul gezisi dönüşü Zeynep ve Sude ile çiftliğe gitmek zorunda kalır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın