Görüş Bildir
Haberler
Kazara Aşk 'Doktor Kenan' Burakhan Yılmaz Kimdir? Burakhan Yılmaz Nereli, Kaç Yaşında?

Kazara Aşk 'Doktor Kenan' Burakhan Yılmaz Kimdir? Burakhan Yılmaz Nereli, Kaç Yaşında?

Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler'in başrolü paylaştığı senaryosunu Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu'nun kaleme aldığı Koliba Film'in yeni yaz dizisi 'Kazara Aşk'ın ilk fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Kazara Aşk dizisinde bir aşk hikayesi konu edinecek. Kazara Aşk dizisinde 'Doktor Kenan' karakterine hayat veren Burakhan Yılmaz'ın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Burakhan Yılmaz kimdir? İşte Burakhan Yılmaz hakkında bilinmesi gerekenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kazara Aşk 'Doktor Kenan' Burakhan Yılmaz Kimdir?

Kazara Aşk 'Doktor Kenan' Burakhan Yılmaz Kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu. 1994, İstanbul doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu. Türk Telekom ve Media Market gibi firmaların reklam filmlerinde yer almıştır. Boks yapmakta ve gitar çalmaktadır.

İlkin çocuk oyuncu olarak tiyatroya başlayan Burakhan Yılmaz daha sonra Kumbaracı 50 tiyatro topluluğunda yer aldı. Tiyatro oyunculuğu yanı sıra sinema filmleri ve dizilerde oynadı. 2013’te rol aldığı iki sinema filminden sonra, 2018’de Kocaman Ailem, 2019’da İncir Ağcı dizilerinin oyuncu kadrolarında yer aldı. 2021’de rol aldığı Kazara Aşk dizisinde Doktor Kenan karakterini canlandıracak.

Burakhan Yılmaz Rol Aldığı Yapımlar?

Burakhan Yılmaz Rol Aldığı Yapımlar?
  • Kazara Aşk (Doktor Kenan, TV Dizisi 2021)

  • İncir Ağacı (Orhan, TV Dizisi 2019)

  • Kocaman Ailem (TV Dizisi 2018)

  • İblis’in Oğlu (Berk, Sinema Filmi 2013)

  • Sekiz Cinayeti (Fırat Tekin, Sinema Filmi 2013)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın