Görüş Bildir
Haberler
Katledilen Dilara Yıldız'ın Dayısı: 'Beni Kurtar Diye Mesaj Attı Ama Yetişemedim'

Katledilen Dilara Yıldız'ın Dayısı: 'Beni Kurtar Diye Mesaj Attı Ama Yetişemedim'

Yasin Arslan
11.01.2022 - 17:29 Son Güncelleme: 11.01.2022 - 17:31

İstanbul Tuzla'da eski nişanlısı Oktay Dönmez'in öldürdüğü avukat Dilara Yıldız'ın dayısı Mahmut Akyel, ''Dayı beni kurtar' diye mesaj attı ama ben yetişemedim. Yargılanmasını istiyoruz. Böylelerinin asılması lazım' dedi.

Dilara Yıldız'ın dayısı Mahmut Akyel, 'Dilara daha önce nişanlandı, ayrıldı. Adam takıntılıydı, sürekli tehdit mesajları attığını söylüyordu. Tam bilgi vermiyordu. Adam 10 gündür evinde kalıyormuş. Evinde darbederek silah zoruyla o restorana getirmiş. Sonra ablam aradı beni, 'kurtar' diye. Ben Kadıköy'den Tuzla'ya gidene kadar cinayet işlenmiş, yetişemedik. Annesini aramış herhalde, tam net konuşamadık. Gittiğimde vefat etmişti. 'Dayı beni kurtar' diye mesaj attı ama ben yetişemedim' dedi.

'5 dakikam daha olsaydı bunu yapmasına izin vermezdim'

'5 dakikam daha olsaydı bunu yapmasına izin vermezdim'

Yıldız'ın dayısı açıklamasında şöyle devam etti:

'Yargılanmasını istiyoruz. Böylelerinin asılması lazım. Kadına herkesin gücü yeter. Onun ona gücünün yeteceğini bildiği için böyle bir şey yaptı. Biz yetişemedik 5 dakikam daha olsaydı bunu yapmasına izin vermezdim. Daha 28 yaşındaydı pırlanta gibiydi, çok beklentisi yoktu hayattan, 'çocuğum olsun evleneyim mutlu olayım' diyordu.'

Hayvan beslemek için arkadaşlarıyla dışarıya çıkmış

Hayvan beslemek için arkadaşlarıyla dışarıya çıkmış

Öte yandan Avukat Dilara Yıldız'ın arkadaşlarıyla birlikte hayvan beslemeye çıktığı, kedi beslediği cep telefonu kamerasına yansıdı. Yıldız'ın daha önceden katıldığı davetten özel bir televizyon kanalına röportaj verdiği anlara ait görüntülerdeki neşeli halleri dikkat çekti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
66
20
6
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ben James

Çok canice biliyorum fakat “ Hadım “ olsun bakalım cezası bu işlerin. Bakalım yapıyorlar mı kansız o.. çoçukları.

Cadawra

Canice gelmedi bana

heyula41

yakın bu amk çocuğunu

Osman Bardak

YAV BU DAVARLARI GÖRDÜKÇE ERKEKLİĞİMDEN UTANIYORUM. YAHU BİZİM ZAMANIMIZDA BİZİ İSTEMEYEN BİR KADIN OLUNCA OTURUR İÇKİ İÇER AĞLARDIK. NE ARA CANİ OLDUK AMK..