Görüş Bildir
Haberler
Kasımpaşa 0-1 Fenerbahçe

Kasımpaşa 0-1 Fenerbahçe

Fatih
13.09.2015 - 19:57 Son Güncelleme: 13.09.2015 - 23:03

Çalımbay'dan Veysel'e tepki

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa’nın teknik direktörü Rıza Çalımbay, 1-0 yenildikleri Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Çalımbay, kırmızı kart gören Veysel Sarı’ya da tepki gösterdi.

“Pozisyon vermeden mağlup olduk maalesef. Fenerbahçe’nin ilk kornerinde gol yedik. Bir türlü ofansta istediğimiz şeyleri yapamadık. Defans ve mücadele olarak çok iyi ancak ofans açısından istediklerimizi yapamadık.”

“Kadro bu. Yapacak bir şey yok. Bize kesinlikle forvet lazım ancak yapacak bir şeyimiz yok. Eren 1 senedir top oynamadı. Adem kadro dışıydı tekrar başladı. Bunlar gerçekler. Asıl seviyelerine geldiklerinde bambaşka olacak.”

“İlk yarıda da Fenerbahçe’nin pozisyonu yok gibi bir şeydi. Veysel’in atılmasını kabul edemiyorum. Verilmiş bir faule konuşamazsın. Bu takımı bırakmak gibi bir şey oldu. Oyunu da oturtmuştuk. Gereksiz bir karttı. O da bizim için dezavantaj oldu. Ofans açısından daha da zenginleşmemiz gerekiyor.”

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/09/1...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Pereira: "3 puanı aldık, bu önemliydi"

Fenerbahçe'nin 'yı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Vitor Pereira, zor bir maçtan 3 puan aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından konuşan Portekizli teknik adam, 'En önemli nokta 3 puanı almaktı. Bunu başardık. Zor olacağını biliyorduk. Milli Takım arasını geride bıraktık. 2 haftadır bir arada çalışamadık. Birkaç tane de sakat oyuncumuz vardı. Milli aralardan sonra maçlar hep zor olmuştur. Teknik açıdan iyi bir oyun olmadı. 3 puanı aldık, bu önemliydi.' diye konuştu.

Stoperde görev alan Mehmet Topal hakkında konuşan Pereira, 'Mehmet Topal kendi pozisyonunda olmamasına rağmen çok iyiydi. Kendisine teşekkür ediyorum. Çok mutluyum.' dedi.

"İklim şartları beni şaşırttı"

"İklim şartları beni şaşırttı"

Portekizli teknik adam son olarak hafta içi çekilen fotoğrafla ilgili, 'Teknik direktör olmanın yanında bir babayım. Bir ailem var. İklim şartları beni şaşırttı. Eşime yardım etmek için yanına gittim. Su birikintisinden ben geçmek zorunda kaldım.' ifadelerini kullandı.

Souza: "Kazanarak devam etmek zorundayız"

Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Kasımpaşa maçında galibiyet golünü atan Josef de Souza, karşılaşma sonrası kısa bir açıklamada bulundu.

Josef de Souza, önemli olanın bu haftaları kayıp yaşamadan atlatmak olduğunu söyledi.

''Öncelikle mutluyum, golümle takıma katkıda bulunduğum için. Bu akşam hedefimiz galibiyetti, biz de bunu elde ettik. Her zaman için hedefimiz liderlikti. Bu sonuçta lider olduk.''

''Biz daha iyiye gitmek, kendimizi geliştirmek zorunda olduğumuzun farkındayız. Ama daha önemli bir nokta var; kazanarak devam etmek zorundayız. Kazanarak gelişmeliyiz. İlerleyen zamanlarda biz daha kolay maç kazanan bir takım haline geleceğiz.''

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

Kasımpaşa 0-1 Fenerbahçe

Kasımpaşa 0-1 Fenerbahçe

Süper Lig’in şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı Josef de Souza’nın 42'nci dakikadaki golüyle 1-0 yendi ve liderliği bırakmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Maçın ilk yarısında iki takım da hücumda etkili olamadı. Fenerbahçe, özellikle Robin van Persie ile final vuruşlarında başarılı olamazken, Kasımpaşa topu rakip ceza alanına taşımakta bir hayli zorlandı. Temposuz geçen ilk yarının 0-0 bitmesi beklenirken Fenerbahçe adına Josef de Souza sahneye çıktı. Brezilyalı yıldız, 42. dakikada kaydettiği golle sarı lacivertlileri 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ilk yarısındaki durağanlık, ikinci yarıda da devam etti. Fenerbahçe, Robin van Persie ve Nani'nin oyundan çıkmasıyla maçı daha kontrollü hale getirmek istedi. Kasımpaşa da Eren Derdiyok hamlesiyle hücum etkinliğini artırmak istedi ancak bir türlü aradığı pozisyonları bulamadı. Maçın son anlarında kontra ataklarla Fernandao ile bulduğu pozisyonlardan yararlanamayan Fenerbahçe, mücadeleyi 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Kasımpaşa'da Veysel Sarı, 76. dakikada gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 10'a yükseltti ve liderliği yeniden Beşiktaş'ın elinden aldı. Kasımpaşa ise 6 puanda kaldı.

Her iki takımın futbolcuları ve taraftarları, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi.

Fenerbahçeli futbolcular, üzerinde Galatasaray ve Beşiktaş'ın da armalarının bulunduğu Türk bayrağı olan 'Teröre karşı birlikteyiz' yazılı siyah tişörtlerle ısınmaya çıktı. Kasımpaşalı futbolcular ise Türk bayrağının yer aldığı siyah tişörtle ısınmak için sahaya geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da bu tişörtlerle yedek kulübesinde yer aldı.

Ayrıca, lacivert-beyazlı futbolcular şehitleri anmak için maçta kırmızı renkli formayla mücadele etti.

İki takım taraftarları da şehitleri unutmayarak, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' ve 'Vatan sana canım feda' diye tezahüratlarında bulundu.

Stadın bütün elektronik reklam panolarında ise '#terörekarşıbirlikteyiz' yazısı yazılırken, futbolcular 'Teröre karşı birlikteyiz' yazılı pankartı taşıyarak maç önce sahaya çıktı. Maçtan önce şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Fenerbahçeli taraftarlar da her iki takımın oyuncularını aynı anda tribünlere çağırdı. Birbirleriyle sarılarak tribünleri selamlayan futbolcular büyük alkış aldı.

Al Jazeera & Cumhuriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0