Görüş Bildir
Haberler
Karşı Cinste İyi İzlenim Bırakma 101

Karşı Cinste İyi İzlenim Bırakma 101

çapsız üzüm
06.02.2015 - 04:13 Son Güncelleme: 09.02.2015 - 01:40

İlk izlenim her şeydir.İyi izlenim bırakmak popüleriteye giden yolda ilk adımdır. Başarı oranı yüksek tüyolarla bol şans.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1-Cakan Mutlaka Yansın Karşim

1-Cakan Mutlaka Yansın Karşim

Ortama girişte ve ya bulunulan mekana ilgilenilen karşı cins geldiğinde hemen cool oluyoruz.

2-Her Şeyin Doğalı

2-Her Şeyin Doğalı

Doğal olmayan her şey eğreti durur.Cool ama doğal olmazsanız kasıntı,neşeli ama doğal olmazsanız yapmacık olursunuz.Tercih sizin.

3-Kuş Ölmesin Beybi

3-Kuş Ölmesin Beybi

Tarz cidden önemli.Marka ve ya pahalı olması gerekmiyor,giydiklerinizin size özgü bir tazı olsun yeterli.Özellikle erkekler için zor ama ekmeği büyük olur kafa yormaya değer.

4-Şadapçıl Şadap

4-Şadapçıl Şadap

Az konuşun.Robota bağlayıp sorulara kısa cevaplar vermeyin ama net bilgiler vermeden,uzun olmayan sempatik cevaplar karşı tarafın ilgisini uyandırır.

5-Düşsekte Kalkmasını Biliriz

5-Düşsekte Kalkmasını Biliriz

Diyelimki esprine gülünmedi ya da her arkadaş grubundaki ilgi manyağı ukala tip seni bozdu,sakin ol ve zekice bir cevap veremezsen kalabalıksanız tepkisiz kal çünkü farkedilmezsin, az kişi varsa ve dikkat senin üzerindeyse 'yersizdi','alakasızdı' gibi baştan savıcı ve kısa cümleyle çık işin içinden.Arkadaşı baş başayken öper,sevdiğini iletirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6-Sosyal Eziklik

6-Sosyal Eziklik

Telefonla minimum ilgilenmek lazım.Erkekseniz asla ama asla masada ters durmamalı,maç sonuçlarına çok kaptırmamalısınız.Kadınsanız önce swarmda yerbildirimi yapip,instagram için resim çekinip ,kız whatsapp grubuna 'ya tam karşımdaa' diye mesaj atmamalısınız.Selfie'yi,yer bildirimini unutun.Telefon ne kadar az elinizde kalırsa o kadar iyi.

7-Zeki Müren Kibarlığı

7-Zeki Müren Kibarlığı

Yılışıklıkla arasındakivçizgiyi net çektiğinizde harika sonuçlar doğuracağı yüzde yüz.Bu daha çok erkekler için yararlı.Kadınlar göz göze geldiklerinde içten gülümsemelerle, küçük teşekkür ederimlerle durumu kurtarıyor.

8-Son Olarak

8-Son Olarak

İlk dikkati başarıyla çektiniz ama asıl önemli olan kısımda yalnızsınız.Dikkati canlı tutabilmek.Bol şans.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
UmuT

Arkadaşı baş başayken öper,sevdiğini iletirsin. Burda koptum lan işte.