Görüş Bildir
Haberler
Karizma ve Tatlılığın Ete Kemiğe Bürünmüş 25 Ünlü Hali

Karizma ve Tatlılığın Ete Kemiğe Bürünmüş 25 Ünlü Hali

berat ceylan
29.06.2014 - 08:57 Son Güncelleme: 30.06.2014 - 16:06

Kendime göre hazırladığım bu listede sıralama yapmadım hepsi benim bir numaram... :)(:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mads Mikkelsen

1. Mads Mikkelsen

İyi adam rolünde kötü adam rolünde sakallı sakalsız her türlü karizmatik bu adam şu anda 'Hannibal' adında ki bir dizide başrol karakteri canlandırıyor. Ayrıca belirtmeliyim ki bu beyefendi kendi ülkesindeki anketlerde genellikle Danimarka'nın en seksi adamı seçilir. (:

2. Berk Cankat

2. Berk Cankat

Akademi 35 buçuk sanat evinde eğitim alan bu beyefendi ilk oyunculuk deneyimini Sana Bir Sır Vereceğim adındaki fantastik-gençlik dizisinde kötü ve intikamcı bir karakter olan Savaş'ı oynayarak kazanmıştır, daha sonra Medcezir adlı dizide iki bölüm konuk oyuncu olarak yer almıştır. Şu anda Güzel Köylü adlı dizi de başrol karakterlerinden biri olan Cemal'i canlandırmaktadır. Ayrıca Bilkent Üniversitesi Grafik Tasarım bölümü mezunudur.  tasarımları için ----> https://www.behance.net/search?search=berk+cankat

3. Michael C. Hall

3. Michael C. Hall

Namı diğer Dexter Morgan, 8 sezon boyunca Dexter adlı dizide adaletli bir seri katil olarak başrol oynadı. Dizide kız kardeşini oynayan Jennifer Carpenter ile 2008 yılında evlendi. 14 ocak 2010'da kanser olduğunu açıklayan Michael eşinin de desteğiyle kanseri atlattı. Dexter dizisinden önce Six Feet Under adlı dizi de David Fisher'ı karakterini canlandırmıştır.

4. Serhat Teoman

4. Serhat Teoman

9 eylül güzel sanatlar mezunu olan bu beyefendi ilk oyunculuk deneyimini 'Kurşun Yarası' adlı dizide konuk oyuncu olarak kazandı. Daha sonra bir çok dizi de rol aldı. 2012 yılında 'Kuzey Güney' adlı dizide Burak Çatalcalı adlı karakteri canlandırmıştır. Şu anda Refik Halit Karay'ın aynı adlı eserinden uyarlanan 'Bugünün Saraylısı' dizisinde Savaş karakterini canlandırmaktadır.

5. Hugh Dancy

5. Hugh Dancy

bu beyefendi daha çok tatlı kategorisinde (: şu anda Hannibal adlı dizi de Will Graham adında ki özel bir ajanı canlandırıyor. bu beyefendinin oynanası kıvırcık saçları ve çok güzel gözleri var benden söylemesi. (:

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ekin Koç

6. Ekin Koç

Bu beyefendi de akademi 35 buçuk sanat evinden eğitim almıştır. İlk rolünü Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Tilki/Kıvanç karakteriyle yaptı. Bu beyefendi dizinin ilk bölümünün ardından büyük dikkat çekti ve sosyal medyada onun adına fan sayfaları açıldı. Şu anda herhangi bir dizide oynamamaktadır.

7. Jensen Ackles

7. Jensen Ackles

Namı diğer Dean. (: bu beyefendi şu anda devam etmekte Supernatural adlı dizide rol almaktadır. dizi de canlandırdığı karakter olan Dean Winchester kardeşine oldukça düşkün, cesur, gururlu, eğlenceli ve klasik rock hayranıdır. Supernatural'dan önce Smallville adlı dizide Jason Teague rolüyle 22 bölüm yer almıştır.

8. Seçkin Özdemir

8. Seçkin Özdemir

Bu beyefendi Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır daha önce de Kocaeli Üniversitesinde İktisat bölümünü bitirmiştir. ilk rolünü 2008 yılında Yabangülü adlı dizi de Burak rolüyle gerçekleştirmiştir. daha sonra 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl adlı dizi de bir kaç bölüm oynadığı Leo karakterini canlandırdı. Aynı yıl Selvi Boylum Al Yazmalım filminin uyarlaması Al Yazmalım dizisinde Barış Falay ve Özge Özpirinççi ile başrol de oynamıştır. 2013 yılında bir kore dizisinden uyarlama olan Bir Aşk Hikayesinde Korkut Ali karakterini canlandırmıştır.

9. Liam Mcİntyre

9. Liam Mcİntyre

Spartaküsüm benim! (: Bu beyefendi çeşitli kısa film ve filmlerde ayrıca bazı dizilerde oynamış şu an yapım ve çekim aşamasında olan iki filmi var, bekliyoruz. (:

10. Ahmet Kural

10. Ahmet Kural

hem komik hem karizmatik daha ne ister insan (:

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Chace Crawford

11. Chace Crawford

Bu beyefendi Manhattan sosyetesi gençlerinin entrikalarla dolu hayatını  konu alan dizi Gossip Girl'de 6 sezon boyunca Nate Archibald'ı oynamıştır. kendisi yetenekli bir ressamdır ayrıca lisedeyken futbol ve golf oynamıştır.

12. Engin Altan Düzyatan

12. Engin Altan Düzyatan

Kendisi İzmirlidir. Lisedeyken tiyatro ile tanışmış 9 Eylül Üniversitesinde tiyatro bölümünü bitirmiştir. İlk dizi deneyimi efsane dizi Koçum Benim de Orçun karakteriyle olmuştur. Daha sonra bir çok dizi ve filmde yer almıştır. Bir de 2010 yılında Bir Milyon Canlı Para adlı yarışmayı sunmuştur.

13. Adam Levine

13. Adam Levine

Kendisi ülkemizde ki O Ses Türkiye yarışmasıyla aynı formatta olan The Voice yarışmasının jüri üyelerinden biridir. Ayrıca Maroon 5 grubunun ana vokalistidir. Kendisi ne giyse yakışacak bir vücuda sahip kişidir.

14. Ushan Çakır

14. Ushan Çakır

İlk olarak Belalı Baldız adlı dizide Barış karakterini canlandırmıştır. Daha sonra bir çok dizide yer almıştır; L&M'da Arda karakterini 20 Dakika'da Özgür'ü canlandırmıştır. şu anda Kurt Seyit ve Şura adlı dizide Celil Kamilof'u canlandırmaktadır. Kendisi 2006 yılında İstanbul Üniversitesi Sanat Sanatları Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

15. Hugh Jackman

15. Hugh Jackman

Ben bir şey demiyorum! (:

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. İlker Baliç

16. İlker Baliç

Kendisi Gripin grubunun bateristidir. Gripin grubuna katılmadan önce Kadıköy Anadolu Lisesindeki grubu ile kurdukları Kung Fu ile 9 sene çaldı daha sonra 2000 yılında Gripin grubuna katıldı.

17. Christian Bale

17. Christian Bale

Kendisi The Prestige filminden beri takip ettiğim ayrıca oyunculuğuna aşık olduğum şahsiyettir. Son olarak Batman serisinin son filmi olan Kara Şovalye Yükseliyor'da yer aldı tabii başrol olarak. (:

18. Nejat İşler

18. Nejat İşler

Ben oyunculuğuna, yakışıklılığına ve karizmasına hiçbir şey demiyorum.(: Ayrıca kendisine geçmiş olsun diliyorum.

19. Ed Westwick

19. Ed Westwick

Gossip Girl dizisinde hem iyi hem kötü karakteri Chuck Bass'i canlandırmıştır. ayrıca Filthy Youth adlı rock grubunun solistidir.

20. Teoman

20. Teoman

kendisi kaliteli müzik yapabilen nadide insanlardandır. 10 adet stüdyo albümü bulunmaktadır. 4 Ağustos 2011'de müziği bırakma kararı almış ve bunu kendi internet sitesinden duyurmuştur. Ancak 24 Kasım 2012'de müziğe geri dönmüştür. Bu karardan sonra albüm yapmamış. Aylin Aslım(iki zavallı kuş) ve Şebnem Ferah'la(özgürlüğün elinde) düet yapmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Enrique İglesias

21. Enrique İglesias

Kendisi İspanyol bir melezdir ve mükemmel bir kariyere sahip şarkıcı oyuncu söz yazarı ve modeldir.

22. Yamaç Telli

22. Yamaç Telli

Bir Aşk Hikayesi adlı dizide şımarık zengin çocuğu ve şarkıcı Tolga Karanlı'yı canlandırdı. şu anda  Diğer Yarım adlı dizide duygusal, edebiyat aşığı, radyocu Tarık karakterine hayat vermektedir. Çekik gözlerinin ona çok yakıştığını söylemeliyim.

23. Edward Norton

23. Edward Norton

Kendisini Fight Club filminin anlatıcısı olarak tanıyorum ve mavi gözlerine bayılıyorum son olarak The Grand Budapest Hotel filminde yer almıştır.

24. Emre Aydın

24. Emre Aydın

Onur Ela ile kurdukları 6. cadde grubu, 2002 yılında Sing Your Song adlı yarışmada 1574 adayı geride bırakarak birinci olmuştur. 2003 yılında grupla aynı adı taşıyan bir albüm çıkarmışlardır. Bu albümden sonra Onur Ela'da gruptan ayrılma kararı alınca Emre Aydın tek başına devam etti. 2006 yılında Afili Yalnızlık adlı albümünü çıkardı. 2008 yılında MTV Müzik Ödüllerinde Avrupa'nın En Sevilen Sanatçısı seçildi. 2010 yılında Falling Down adlı ingilizce teklisini ve Kağıt Evler adlı albümünü çıkardı. 2012 yılında menajeri Fadıl Dinçer'le kurduğu 565 Yapım ve DMC etiketiyle Beni Biraz Böyle Hatırla adında ki ikilisini 2013 yılında ise Eylül Geldi Sonra adlı albümünü çıkardı. #EAFC

25. Keanu Reeves

25. Keanu Reeves

İsmini bir türlü doğru yazamadığım beyefendi; Matrix'in başrol oyuncusu Neo, sıradışı kahraman Constantine, Göl Evi'nin Alex'i, Kasımda Aşk Başkadır filminin Nelson'u... kısacası her role girebilen bir beyefendidir kendileri.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
12
8
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dilek candar

jonny depp, Kenan İmirzalıoğlu, Daniel Craig de bu kategoride olabilirdi bence:)

berat ceylan

daha ekleyecek olsaydım tom cruise ve bradley cooper'i eklerdim.