Görüş Bildir
Haberler
Karamollaoğlu: '2 Gün İçinde Adayımızı Açıklarız'

Karamollaoğlu: '2 Gün İçinde Adayımızı Açıklarız'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ''Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?'' tartışmalarına ilişkin ''Seçim kararı alınır, 2 gün içinde adayımızı açıklarız'' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

'TÜİK diye bir müessese icat ettiler'

'TÜİK diye bir müessese icat ettiler'

Katıldığı bir televizyon programında ''Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?'' tartışmalarına ilişkin konuşan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, 'Cumhurbaşkanı adaylığında acele etmeme kararlılığındayız. Seçim kararı alınır, 2 gün içinde adayımızı açıklarız. Her seçime gidilirken milletvekili adayları önceden belirlenmez. Seçim kararı alındıktan sonra belirlenir' dedi. ''Bu iktidar yeri geldiğinde uygulamalarda acımasız davranabiliyor'' diyen Karamollaoğlu sözlerine şöyle devam etti: 

''TÜİK diye bir müessese icat ettiler. TÜİK'in rakamları belli rakamları alıyorlar, ortaya rakam koyuyorlar. Gerçekle mukayese ettiğiniz zaman enflasyonu diğer rakamlara baktığınızda yarısının altında kalıyor. Biz buna elbette itibar edemeyiz. Uygulamayı bir görelim. Böyle bir yasa dünyanın hiçbir yerinde yok. Başka yerlerde de abartılar olabilir'' diye konuştu.

'Seçimden sonra biz Tayyip Bey'in verdiğinden daha fazlasını imkan olarak sağlarız'

'Seçimden sonra biz Tayyip Bey'in verdiğinden daha fazlasını imkan olarak sağlarız'

Her dizinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermeyi telkin ettiğini söyleyen Karamollaoğlu, ''Asgari ücret, açlık sınırı ne kadar? Bir zam daha yapacak, belki 3 bin lira verecek. 2 ay sonra emin olun o da gider; çünkü sistem bozuk. Şimdi af çıkaracaklar, birtakım insanları serbest bırakacaklar. Şimdi insanlar 'bizi hapisten çıkardı gidip destekleyelim' dese bile sandığa gittiği zaman kararını değiştirir. Niye şimdi değil de seçimden sonra? Seçimden sonra biz Tayyip Bey'in verdiğinden daha fazlasını imkan olarak sağlarız. İsrafa, yolsuzluğa engel olacağız. O bize tahminlerin ötesinde kaynak sağlayacak. Konuta da daha fazla imkan ayrılacak. Bunların her biri Tayyip Bey'e bir kısım seçmenin yönelmesine vesile olabilir ama neticede ben Tayyip Bey'in iktidara geleceği kanaatinde değilim. Tayyip Bey'in başvurmayacağı yer yok. Şu televizyon dizilerine bakın, her dizi Tayyip Bey'e destek vermeyi telkin ediyor. Hep bir lider var, en tepede, devlet için çalışıyor, ona tavır koyanların hepsi hain. Bu mantığı yerleştirmeye çalıştırıyorlar ama sökmez'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
11
10
9
3
3
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

KK Aday olmasında.... ... Kazanmak istiyorlarsa Mansur Yavaş Bunun dışında Reis'i kimse alt edemez

Pasif Kullanıcı

4 gün sonrada fetöcü diye alırlar içeri

hedefsizkitle

Dedem bu gidişle ömrün vefa etmeyecek açıklayın gari..