Görüş Bildir
Haberler
Kar Geri mi Geliyor? Hafta Sonu İstanbul ve Ankara'da Kar Var mı?

Kar Geri mi Geliyor? Hafta Sonu İstanbul ve Ankara'da Kar Var mı?

Ömer ÖNDER
10.02.2022 - 16:13

Soğuk hava dalgasının yurdun Doğu kesimlerini etkisi altına alması ile birlikte havalar yeniden mi soğuyacak sorusu vatandaşın gündeminde. Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde kar yağışının etkili olması gündelik hayatı zorlaştırıyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İstanbul’da yaşanabilecek kar yağışı için uyarıda bulunmuştu. Peki hafta sonu İstanbul’da ve Ankara’da hava durumu nasıl olacak? Kar yağışı olacak mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde kar yağışı gerçekleşmişti. Kar yağışının ardından ısınan hava ile soğuk hava yerini yağmurlara bıraktı. Ancak son iki gündür İstanbul üzerinde sağanak yağmurlar etkili oluyor. Ankara’da etkili olan yağmurlar ve soğuk hava hafta sonu kar yağışı beklentisini yükseltti. Peki hafta sonu Ankara ve İstanbul’da hava durumu nasıl olacak?

İstanbul’da Hafta Sonu Kar Yağacak mı?

İstanbul’da Hafta Sonu Kar Yağacak mı?

İstanbul’da hava sıcaklıkları bugün 9 dereceyi gösteriyor. Balkanlardan yurda giriş yapan kar yağışı Tekirdağ ve civarlarına ulaştı. O bölgede etkili olan kar yağışının gün içerisinde İstanbul’a doğru ilerlemesi ve kar yağışının gün içerisinde etkisini arttırması bekleniyor.

Ankara’da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

Ankara’da Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

Ankara’da termometreler bugün 5 dereceyi gösteriyor. İç Anadolu bölgesinde çok bulutlu olan hava durumu havanın soğuması ile yerini karla karışık yağmura ve kara bırakılacağı tahmin ediliyor. Güney ve doğudan kuzey yönden kuvvetli rüzgarların esmesi bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın