Kanada Başbakanı Trudeau'ya Taşlı Protesto
Kanada Başbakanı Trudeau'ya Taşlı Protesto
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanada'da federal seçim tarihi yaklaşırken, ülkenin başbakanı Justin Trudeau protestolarla karşı karşıya. Seçim kampanyası kapsamında gittiği Ontario eyaletinin London kentinde kendisini protesto eden kitleyle karşılaşan Trudeau, bir göstericinin attığı taşların hedefi oldu.
Kanada Başbakanı, olayın ardından uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çakıl taşlı saldırıyı doğrulayan Trudeau yara almadığını söylerken yapılan saldırıyı daha önce kendisine fırlatılan çekirdekler ile kıyasladı. 2016 yılında bir gösterici 'Sözlerini tut' diyerek Trudeau'ya balkabağı çekirdekleri fırlatmıştı.
London'daki saldırıdan yara almadan Trudeau ilk kez protesto gösterileri ile karşılaşmıyor. Daha önce de protestolar nedeniyle seçim turu kapsamındaki programlarını iptal etmek zorunda kalmıştı.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Yorum Yazın