Görüş Bildir
Haberler
TV
Kan Çiçekleri Dizisinin Konusu Nedir? Kan Çiçekleri Oyuncuları Kimlerdir?

Kan Çiçekleri Dizisinin Konusu Nedir? Kan Çiçekleri Oyuncuları Kimlerdir?

Ömer Baykal ve Levent Türkan'ın yönetmenliğini üstlendiği Kan Çiçekleri Kanal 7 ekranlarında ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Kan Çiçekleri dizisinin ilk bölümü 5 Aralık Pazartesi günü saat 16.15' yayınlandı. Dizi yayın hayatına hafta içi her gün 16.30'da devam edecek. Başrollerini Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş'ın paylaştığı Kan Çiçekleri ilk bölümüyle seyircide heyecan uyandırdı. Peki Kan Çiçekleri konusu ne? Kan çiçekleri oyuncuları kimler? İşte dizi hakkında detaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kan Çiçekleri Konusu Ne?

Kan Çiçekleri Konusu Ne?

Kan Çiçekleri dizisinde büyük bir sevdanın hikayesi seyirciyle buluşuyor. Bu büyük sevda bir kan davasıyla başlar. Dizinin başrolü Baran, kan davasından hoşlanmayan bir karakterdir. Dilan ise ailesi ve geleceği arasında kalmış genç ve güzel bir kızdır. Dilan, ailesi tarafından hiç istemediği bir evlilik yapmaya zorlanır.

Kanlı bir aşk mı doğuyor?

Kanlı bir aşk mı doğuyor?

Ailede sözü geçen birisi olan Baran, ailede kan dökülmesini durdurmak ister. Bunun üzerine aile büyükleri Dilan ile evlendirilmesine karar verilir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Dilan ve Baran'ın dokunaklı aşk hikayesi anlatılır.

Dizinin oyuncuları arasında Yağmur Yücel, Barış Bektaş, Berkay Çınar, Nalan Örgüt, Erol Yavan, Selinay Taşol, Hasan Ballıktaş yer alıyor.

Kan Çiçekleri Baran Kimdir?

Kan Çiçekleri Baran Kimdir?

Kan Çiçekleri dizisinde Baran rolünü canlandıran kişi Barış Baktaş'tır. Barış Bektaş 1997 İstanbul doğumludur. İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde muhasebe ve denetim bölümünde okumuştur. 

Oyunculuk kariyerine ise TRT'de yayınlanan Savaşın Efsaneleri belgeseli ile başlamıştır. Yakışıklı oyuncu aynı zamanda müzikle de yakından ilgileniyor ve bu konuda eğitimler alıyor.

Kan Çiçekleri Dilan Kimdir?

Kan Çiçekleri Dilan Kimdir?

Kan Çiçekleri dizisinde Dilan rolünü canlandıran oyuncu Yağmur Yüksel'dir. Yağmur Yüksel 2002 doğumludur. 21 Ocak tarihinde dünyaya gelen güzel oyuncu Kova burcudur. 

Yağmur Yüksel oyunculuk kariyerine Kan Çiçekleri adlı diziyle başlamıştır. Güzel oyuncunun ileride başka yapımlarda yer alıp almayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Bu içeriklerimizi de beğenebilirsiniz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın