Görüş Bildir
Haberler
TV
ATV Kalp Yarası Full İzle: Kalp Yarası Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

ATV Kalp Yarası Full İzle: Kalp Yarası Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

ATV’nin sevilen dizilerinden Kalp Yarası, dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. Kalp Yarası son bölümde, Feraye ve Pınar'ın gelişiyle Sancakzade Konağı'nda işler iyice rayından çıktı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kalp Yarası 30. son bölüm tek parça olarak yayınlandı. Ayrıca ATV Kalp Yarası 31. yeni bölüm fragmanını da paylaştı. İşte Kalp Yarası son bölüm tüm yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olan Kalp Yarası, dün akşam yeni bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitledi. Kalp Yarası son bölümde yaşanan tüm gelişmeler vatandaşların gündeminde. İşte merak edilen Kalp Yarası ile ilgili detaylar…

Kalp Yarası 31. Bölüm Fragmanı

Kalp Yarası Son Bölüm Yaşananlar

Kalp Yarası Son Bölüm Yaşananlar

Feraye ve Pınar'ın gelişiyle Sancakzade Konağı'nda işler iyice rayından çıkar. Ferit ve Yaman cephesi bir kez daha karşı karşıya gelirken, Ayşe konakta suların durulması için büyük bir uğraş verir.

Yaman annesiyle karşılaşmanın şaşkınlığını üzerinden atamamışken bu durum Hande'yle gerginliğe neden olur. Mirza'nın yaptığı teklif ise Ayşe, Vedia ve Betül'ü bir araya getirir.

Babasının cinayetinin peşini bırakmayan Ferit, cinayeti çözecek kilit delillere ulaşır. Ancak bu deliller Ayşe'nin başını belaya sokar.

Kalp Yarası 30. Bölüm Tek Parça Full İzle

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın