Görüş Bildir
Haberler
Kalp Yarası 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kalp Yarası 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
18.11.2021 - 00:15

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Yarası'nın 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ayşe Ferit'e 'Keşke seni hiç tanımasaydım, Ayşe diye biri yok artık.' der. Ferit ise Ayşe'ye 'Bende bebeğimi kaybettim, bende baba olamadım, bende aynı acıyı yaşıyorum.' derken Ayşe Ferit'e oldukça öfkelidir. Öte yandan Hande ise Ayşe'nin bebeği düşsün diye elinden ne geliyorsa yaptığını itiraf eder. İşte Kalp Yarası 21. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarında yayınlanan ve yeni sezon dizileri arasından sıyrılarak kendine yer edinen Kalp Yarası, son bölümde yaşananlar izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Aynı zamanda dizinin sıkı takipçileri, Kalp Yarası yeni bölüm fragmanı için araştırma içine girdi. İşte Kalp Yarası yeni bölüm fragmanı...

Kalp Yarası Son Bölüm Özeti

Kalp Yarası Son Bölüm Özeti

Zehirlenen Ayşe'nin hayatı riske girerken Ferit zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Bu seçim Ayşe'yi kahreder, Sancakzade Konağı'nda ise büyük bir üzüntüye sebep olur.

Hande Sancakzade Ailesi'nden intikamını almanın mutluluğu ile en yakın arkadaşı Betül'e hedefine koyar. Yaman'la Betül'ü ayırmak için her şeyi göze alan Hande'nin planı nedir?

Aldatıldığını gözleriyle gören Azade'nin ise Adnan'a bir sürprizi vardır. Azade'nin hazırladığı sürpriz ile Adnan'ı neler beklemektedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın