Görüş Bildir
Haberler
Kahvenizi Yudumlarken Sevimli Dostlarımızla Zaman Geçirebileceğiniz 10 Hayvansever Kahveci

Kahvenizi Yudumlarken Sevimli Dostlarımızla Zaman Geçirebileceğiniz 10 Hayvansever Kahveci

Anıl Kovan
05.11.2015 - 12:47

En sadık dostlarımızla zaman geçirmek için mekan aradığımızda elimizde çok fazla seçeneğin olmadığını görünce hepimiz üzülüyoruz. Eğer söz konusu onsuz günümüzün geçmediği kahve ve her daim yanımızda olmasını istediğimiz patili dostlarımız ise İstanbul'da bu isteğimizi karşılayan birçok kahveci bulunuyor! İşte kahvemizi yudumlarken sevimli dostlarımızla zaman geçirebileceğimiz hayvan sever mekanlar:

Kaynak: http://mekan.com

1. Montag Coffee Roasters

1. Montag Coffee Roasters

Balkonunda oturup Kadıköy merkezinin telaşına tanık olurken şirin dostunuzla güzel vakitler geçirebilirsiniz. Farklı yöntemlerle yapılan kahvelerin yanında Montag Coffee Roasters'da Türk Kahvesini denemelisiniz.

2. Old Java

2. Old Java

Galata’nın ünlenen sokağında yer alan Old Java’da her an, yerde uzanmış tatlı patiler görebilirsiniz. Siz kahvenizi yudumlarken can dostunuz da geniş mekanda keyif yapabilir.

3. Bebek Kahve

3. Bebek Kahve

Köpeğinizle uzun yürüyüşlerinizi Bebek’te yapıyorsanız, haliyle birazcık dinlenmek isteyebilirsiniz. Bebek’in en eski kahvelerinden biri olan Bebek Kahve hem sizin hem de köpeğinizin yorgunluğunu gidermek için ziyaret edebileceğiniz bir yer.

4. The House Cafe

4. The House Cafe

Siz leziz tatlıları yiyip, kahvenizi yudumlarken evcil hayvanınız da The House Cafe'de dilediği yere kıvrılıp, size ve dostlarınıza eşlik edebilir.

5. Moc İstanbul

5. Moc İstanbul

Klasik demleme yöntemlerini Avustralya usulü denerken ve oldukça keyifli vakit geçirirken şirin dostunuzu da bu keyfe ortak etmek isterseniz Moc İstanbul’a uğrayın deriz.

6. Aşşk Kahve

6. Aşşk Kahve

Köpeğiniz ile birlikte Nişantaşı sokaklarında geçirdiğiniz vakitlerin sonunda tatlı bir mola vermek için uğrayabileceğiniz Aşşk Kahve hayvan dostu mekanlardan biri.

7. Dört Kadıköy

7. Dört Kadıköy

Dört Kadıköy'de şirin dostunuz öğrenciler tarafından ilgi odağı haline gelebilir. O, öğrencilerin şımartması ile mutlu olurken siz de sakin ve ferah bir ortamda kahve ile yorgunluğunuzu atabilirsiniz.

8. Mambocino Coffee

8. Mambocino Coffee

Farklı dekorasyonu ile bilinen Mambocino Coffee'de bulunan kitaplık sayesinde kahve ve kitap ikilisini birleştirip ayaklarınızın ucuna kıvrılan evcil hayvanınız ile uzun saatler geçirebilmek mümkün.

9. 7 Gr Art Cafe

9. 7 Gr Art Cafe

Dünyanın en çok kafeinine sahip “deathwish” kahvesini deneyebileceğiniz 7 Gr Art Cafe evcil hayvanlarınıza da ev sahipliği yapıyor.

10. Drip Coffeeist

10. Drip Coffeeist

Siz nasıl hayvan dostu bir insansanız emin olun Drip Coffeeist’te hayvanları sizin kadar çok seviyor ve evcil hayvanınızla güzel vakit geçirebileceğiniz bir ortam sunuyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
13
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın