Görüş Bildir
Haberler
Kahvaltı Yaptığı Restorana 10 Bin TL'lik Bahşiş Bıraktı: 'Koronavirüs Çok Kötü'

Kahvaltı Yaptığı Restorana 10 Bin TL'lik Bahşiş Bıraktı: 'Koronavirüs Çok Kötü'

ABD’nin Colorado eyaletinde David adlı bir müşteri 20 dolarlık (148 TL) hesap için restoranda çalışan yedi garsona 1.400 dolar (10.380 TL) bahşiş bıraktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD'nin Colorado eyaletindeki Notchtop Bakery & Cafe'de David adlı müşteri koronavirüs nedeniyle etkilenen restoran sektörünün canlanması için başlatılan ‘2021 Bahşiş Kampanyası’ kapsamında 7 garsona 20 dolarlık hesap için 1.400 dolar (10.380 TL) bahşiş bıraktı.

'Bonkör insanların hala var olması sevindirici'

'Bonkör insanların hala var olması sevindirici'

Restoran sahibi, Nailya Khametvalieva, bir müşterinin çalışanlara kişi başı 200 dolar olmak üzere 1.400 dolarlık bahşiş bırakmasını hem şaşırtıcı hem de bonkör insanların hala var olmasının sevindirici bir durum olarak değerlendirdi.

Bir de not bıraktı

Bir de not bıraktı

Khametvalieva, müşterinin adının David olduğunu ve restoranda sadece kahvaltı yaptığını belirterek, 'Müşteri aynı zamanda fişin üzerine ‘Koronavirüs çok kötü’ notu bıraktığını kaydetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
25
3
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
colombian

haber çok aptalca yazılmış.dövizi neden liraya çevirip haber yaparsın ki.adam kişi başı 200 dolar bahşiş dağıtmış yani birim para olarak değerlenidirirsek 20... Devamını Gör

Dead nettle.

TL çevirmesi dediğin gibi saçma ama abd de 200 dolar güzel bir para kişi başı. en azından 2 haftalık market alışverişi için çok çok yeterli bir rakam. Bizde... Devamını Gör

Musty Bal

amerikada bahşiş gayet normal , hatta zorunlu gibi . bu arkadaş sadece biraz fazla vermiş .