Görüş Bildir
Haberler
Kahkahanın Diğer Adı "Huysuz Virjin"

Kahkahanın Diğer Adı "Huysuz Virjin"

Aytuğ Scioti
24.07.2018 - 17:14

1 Ekim 1932

1 Ekim 1932 yılında Trabzon'da kalabalık bir ailede dünyaya geldi Seyfi Dursunoğlu.Küçük yaşlarda dikiş dikmeyi ablalarından öğrendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bahriyeli Seyfi !

Öğrenimine Deniz Lisesinde devam eden Dursunoğlu burada Zeki Müren ve İzzet Günay ile arkadaşlık etmeye başlar.

SSK Günleri

İngiliz Filolojisi bölümünde gördüğü eğitimi yarıda bırakarak Sosyal Sigortalar Kurumu'nda memur olarak çalışmaya başladı.Bu sürecte çok sıkıntılı süreçler yaşayan Dursunoğlu 18 yıl SSK'de devlet memurluğu yaptıktan sonra işinden ayrıldı ve 1970'te Huysuz Virjin olarak sahneye çıkmaya başladı. Hatta o dönem bir nişanlısı olduğu fakat kadın kılığında sahneye çıktığı öğrenilince ayrıldıkları bilinmektedir.

Huysuz Virjin Doğuyor !

Başlarda Ermeni şivesiyle taklit yapan Dursunoğlu seyirciyle kurduğu iletişim sonucunda kısa sürede sevilir ve gece klüplerinden büyük gazinolara transfer olur.

1. Huysuz Virjin Dedikodu Yaparsa

Kanto !

Söylediği kantolar,yaptığı danslar ve en önemlisi seyirciyle kurduğu diyalog sayesinde çok sevilir.Gazinoların paylaşılamayan ismi haline gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

2. Huysuz Virjin - Lüküs Hayat

90'lı Yıllar

90'lı yıllara gelindiğinde Huysuz Virjin'in şöhreti iyice armış ve artık televizyona transfer olma vakti gelmiştir.Yaptığı show programlarıyla seyirci kitlesini arttırmış ve vazgeçilmez bir fenomen haline gelmiştir.

3. Huysuz Virjin Pop Şarkılarını Eleştiriyor

4. Amerika'da onu taklit eden bir isim bile türemişti. "Dame Edna" Fakat Edna espirilerini spontan değil kağıt üstünden ezberleyerek yapmayı tercih edenlerden...

5. 2007 Yılında Zeka Maratonu İsimli Her Ülkede Yılda Bir Kez Yayınlanan Programı Sunmuştu

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yasaklar...

2008 Yılında NTV'de katıldığı bir programda,dönemin 'Artık ekranda kadın kılığında erkek görmek istemiyoruz' diyen RTÜK başkanı Zahid Akman'la ilginç ama bir o kadar üzücü bir diyalog yaşanmıştı...

S.D.:Beni bu kadar beğendiğinizi, sevdiğinizi hiç tahmin etmiyordum. Çok mutlu oldum. Bir yarım saatlik konuşma yaptınız, reyting falan indi yerlere. Bu konuşmanız esnasında bir yerde kekelediniz. Ben yarım saat içinde kekelediniz diye Zahid Akman 'kekeme' demem, diyemem. Ben de üç saatlik program içinde eğer iki tane biraz müstehcen espri yaptıysam bana da 'müstehcen espriler yapılan bir programı sunuyor' dememeniz lazım diye düşünüyorum.  Z:A

 Z:A Seyfi Bey, sizin bu konudaki duyarlılığınızı biliyoruz. Bu konuda daha hassas davranacağınıza da inancımız tamdır. Biz RTÜK olarak hassasiyetlerimizi doğrudan size iletme fırsatı bulduk. İnanın sektörün içinde gece-gündüz çalışarak sektörü düzenlemeye gayret ediyoruz. Bu konuda zaman zaman yanlış kararlarımız da oluyordur. Ama iyi niyetimizden herkesin emin olması lazım.

S.D: Yani arada hatalarım da oluyor, olmuyor değil. Ama yani insanız. Hatamızla, sevabımızla bizi kabul ediyor halkımız. Siz de öyle kabul ediniz. Ben de elimden gelen çabayı sarf edeceğim.

Z.A: Karşı karşıya geliriz umarım.

S.D: İnşallah, çok isterim.

Z.A: Daha iyi bir tanışma fırsatı olur.

S.D: O zaman beni daha çok seversiniz eminim. Ben Türk halkına, Müslüman bir ülkede 40 senedir program yapıyorum ve kendimi sevdirdim. Biraz müstehcenlik de biz Türkler'de vardır. Bunu kabul etmek lazım.

Z.A: Gece 23.00'ten sonra Seyfi Bey. İstirhamımız o.

S.D: Kalamam o saatte. Hayır hayır bunu kabul edemiyorum. Ben 76 yaşındayım Zahid Bey, geceleri o söylediğiniz saatlerde ben uyuyorum. Onun için benim daha önlerde çıkmama müsaade buyurun.

Z.A: Önlerde çıkmanıza mani hiçbir şey yok. Bir tek şey var; söyleminizde, konuşmalarınızın içeriğinde yavrularımızı rahatsız edecek bir şey olmasın. Siz de o konuda duyarlılık göstereceğinizi zaten söylüyorsunuz. O zaman sorun yok.

S.D: Bu bir randevu olsa kabul ederim de şov olarak kabul edemem. Kusura bakmayın. Ben prime-time'da program yapayım. Ama çocukları rahatsız etmeyecek şekilde olsun.

Z.A: Tamam

S.D: Böyle bir anlaşalım, olmazsa mahkemelerde karşılaşırız.

Z.A: Yalnız o kızcağızların saçını öyle bir çekiyorsunuz ki...

S.D: Çekiyormuş gibi yapıyorum. Hayır, sol tarafımdan kızı tutuyorum. Kafayı ayrıca sallıyorum. İşte siz bu incelikleri bilmiyorsunuz. Yoksa o kız kıyameti koparır.

Z.A: Keşke hep öyle basit çözümlenebilir sorunlarla karşı karşıya olsak. Ama biz bundan sonra sizinle her hangi bir sorundan dolayı karşı karşıya gelmeyeceğiz umuyorum.

S.D: Ben de öyle.

Z.A: Bu da bana ders oldu, bundan sonra RTÜK yasasıyla ilgili programa çıkmamam gerektiğini öğrendim.

6. Huysuz Virjin'den Rtük Şarkısı

Herşeye Rağmen...

Tüm baskılara ve yasaklara rağmen çok talep görmesi sebebiyle bir kaç TV programı daha yapmıştı Seyfi Dursunoğlu.

Şimdilerde onu ekranda bir tuvalet kağıdı reklamında oynarken görüyoruz.Artık yaşının 80'i geçtiğin ve eski gücünün kalmadığını söyleyen Dursunoğlu artık çalışmayacağını bir magazin programında açıklamıştı.

7. Yeni Maylo Reklamı - Huysuz Virjin - Ya Kaçarken Ya Sıçrarken!

Peki ya Seyfi Dursunoğlu ?

Gündelik yaşamında son derece sakin ve ciddi yaşayan Seyfi Dursunoğlu 40 yıldır yarattığı Huysuz Virjin karakteriyle gönüllere taht kurdu.Tüm birikimiyle kendisine Trabzon'da büyüdüğü konak gibi bir ev yaptıran Dursunoğlu evinden hayli söz ettiriyor.

Kendisi tüm mirasını Eğitim Gönüllüleri Vakfına bağışladığını söylediğinde hepimizin sevgisi O'na bir kat daha arttı.

Ve ayrıca Dursunoğlu bedenini de araştırmalarda kullanılmak üzere kadavra olarak bağışladığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

8. Onlar Katolik Nikahı İle Evli !

9. Ve Ayrıca Kendisinin Güzel Bir Sese Sahip Olduğunu ve Alaturka'ya Düşkünlüğünü Biliyoruz !

10. Seyfi Dursunoğlu - Esra Ceyhan - Beyoğlunda Gezersin

Kendisine Uzun Sağlıklı Bir Ömür Diliyoruz !

Seni seviyoruz Huysuz ! :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın