Görüş Bildir
Haberler
Kadın Cinayetlerine Bir Yenisi Daha Eklendi: Süleyman Güngörmüş Eşini Boğarak Öldürdü

Kadın Cinayetlerine Bir Yenisi Daha Eklendi: Süleyman Güngörmüş Eşini Boğarak Öldürdü

Süleyman Güngörmüş isimli erkek, evli olduğu astım hastası Melek Güngörmüş’ü öldürdü. Katil Güngörmüş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Silivri'de Süleyman Güngörmüş isimli erkek, evli olduğu astım hastası Melek Güngörmüş’ü boğarak öldürdü. Öldürülen kadının kız kardeşi; Astım hastası olduğunu bildiği halde 45 kilo ablamın boğazını sıkarak öldürüyor. Kadın cinayetlerinin son halkası benim ablam oldu' dedi.

Hareketsiz kalan kadını evde bırakarak kaçtı

Hareketsiz kalan kadını evde bırakarak kaçtı

DHA’da yer alan habere göre, daha önce de Melek Güngörmüş’e şiddet uyguladığı öğrenilen Süleyman Güngörmüş, Melek Güngörmüş'ün boğazını sıktı. Hareketsiz kalan kadını evde bırakarak kaçan Süleyman Güngörmüş akşam saatlerinde abisine olayı haber verdi. Süleyman Güngörmüş'ün abisi polis ve sağlık ekipleriyle birlikte eve gitti. Sağlık ekipleri hareketsiz halde yatan Melek Güngörmüş'ün yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis ekipleri Güngörmüş'ün yakınlarına haber verirken Melek Güngörmüş'ün cansız bedeni de otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polise teslim olan Süleyman Güngörmüş emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Güngörmüş çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'Kadın cinayetlerinin son halkası benim ablam oldu'

'Kadın cinayetlerinin son halkası benim ablam oldu'

Cinayetin ardından konuşan Güngörmüş’ün kardeşi Şimal Yazıcı, 'En son Cumartesi günü beraber vakit geçirdik ablamla. Her zaman problemleri vardı ama bize yansıtmıyordu. Kimse etkilenmesin, herkes ben iyi bilsin diye bir şey anlatmıyordu. Astım hastası olduğunu bildiği halde 45 kilo ablamın boğazını sıkarak öldürüyor. Kadın cinayetlerinin son halkası benim ablam oldu. Ne yapacağımızı hiç bilmiyoruz. Biz hiç ölüm acısı yaşamadık daha önce ama en beterini yaşattılar bize' ifadelerine yer verdi.

Melek Güngörmüş'ün annesi Peyruze Ayaz ve babası Sait Ayaz da kızlarının katilinin en ağır cezayı almasını istedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
serra

Ne bu kendini adamdan sayan şerefsizler duracak ne de ülkeye adalet gelecek. Kadınlara tavsiyem öldürülmeden önce öldürün. Herkesin canı kıymetli, koruyun ca... Devamını Gör