Görüş Bildir
Haberler
TV
Kaderimin Oyunu 6. Bölüm Tek Parça İzle: Kaderimin Oyunu 7. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Kaderimin Oyunu 6. Bölüm Tek Parça İzle: Kaderimin Oyunu 7. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Star TV’nin sevilen dizilerinden Kaderimin Oyunu, dün akşam yeni bölümü ile ekranlardaydı. Kaderimin Oyunu son bölümde, Necmi'nin gelişi, Asiye cephesinde büyük paniğe sebep oldu. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kaderimin Oyunu 6. son bölüm tek parça full olarak yayınlandı. Ayrıca Star TV, Kaderimin Oyunu 7. yeni bölüm fragmanını da paylaştı. İşte Kaderimin Oyunu son bölüm tüm yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Öykü Karayel (Asiye), Akın Akınözü (Cemal), Sarp Apak (Mahir), Meriç Aral (Helin), Esra Dermancıoğlu (Zahide) gibi isimlerin yer aldığı Kaderimin Oyunu son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Dizinin sıkı takipçileri, Kaderimin Oyunu yeni bölüm fragmanını merak ediyordu.

Kaderimin Oyunu 7. Yeni Bölüm Fragmanı

Kaderimin Oyunu 6. Son Bölüm Yaşananlar

Kaderimin Oyunu 6. Son Bölüm Yaşananlar

Necmi'nin gelişi, Asiye cephesinde büyük paniğe sebep olur. Genç kadın bu davetsiz misafiri susturmak için çözüm yolları ararken, sürekli bir açıklarını kollayan Raci de nihayet bir ipucu bulmuştur. Helin ve Nergis arasında ipler iyice gerilince, Cemal kimin yanında duracağını seçmek zorunda kalır. Asiye ve Cemal geçmiş üzerinden hesaplaşır. Necmi belası can sıkmaya devam ederken, her şeyin sonunu getirebilecek bir haber konağa bomba gibi düşer.

Kaderimin Oyunu 6. Son Bölüm Tek Parça İzle

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın