Görüş Bildir
Haberler
'Kaç Saat Oldu' Twitter Hesabının Yöneticisine Hapis Cezası

'Kaç Saat Oldu' Twitter Hesabının Yöneticisine Hapis Cezası

1 Mayıs 2020'de Gaziantep'te gözaltına alınan ve FETÖ'nün sosyal medyadaki çeşitli hesaplarının yöneticisi olduğu iddia edilen Hüseyin Y.'ye 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanık cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile bağlandı.

Sanık cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile bağlandı.

Gaziantep'te, FETÖ'nün sosyal medyadaki 'kacsaatolduson''kacsaatoldusonn', 'kacsaatoldunet' gibi hesaplarının yöneticilerinden biri olduğu iddiasıyla hakkında dava açılan Hüseyin Y. 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık Hüseyin Y. tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile bağlandı. Hüseyin Y'nin eşi tutuksuz sanık F. Y. ile avukatları duruşmada hazır bulundu.

Tutukluluğu devam edecek

Tutukluluğu devam edecek

Sanıklar, haklarındaki suçlamaları kabul etmeyerek beraatlerini istedi. Duruşma savcısı sanıkların cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanık Hüseyin Y.'ye 'silahlı terör örgütü yöneticiliği' suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası vererek, tutukluluk halinin devamına hükmetti. Heyet, delil yetersizliğinden F.Y'nin beraatine karar verdi.

FETÖ'nün sosyal medyadaki çeşitli hesaplarının yöneticilerinden olduğu iddiasıyla Gaziantep'te 1 Mayıs 2020'de gözaltına alınan Hüseyin Y, Emniyet'teki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.

Soruşturma dosyası, zanlının FETÖ'nün Emniyet mahrem yapılanmasında yer aldığı iddiasıyla hakkında daha önce açılan 8. Ağır Ceza Mahkemesindeki davayla birleştirilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
19
7
6
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Last World

arkadaşlar kaç saat oldu ekşi sözlük başlığına falan bakın adam tam fetöcü youtube da bold medya diye kanal var onlarda öyle aslında fetöcüler ama muhalif at... Devamını Gör

LezzetliÇipetpet

Fetöcüler bukalemun gibi yaaaa nereden çıkacakları anlaşılmıyor. Tabi adalete güvenimiz de kalmadığı için ceza alsa da soru işaretleri gitmiyor aklımızdan. K... Devamını Gör

ozlems.design

Vay be masum sayfa zannediyorduk fav atıyorduk. 😲

1.Harald

yaptığı paylaşımlar ile alakalı değil sanırım