Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? 23 Nisan-17 Mayıs Tam Kapanma Olacak Mı?

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? 23 Nisan-17 Mayıs Tam Kapanma Olacak Mı?

Türkiye’de koronavirüs ile ilgili alınan kararlar Kabine toplantısından son duyuruluyor. Geçtiğimiz hafta başında yapılan Kabine toplantısında, yasakların kapsamı genişletilmişti. Kafe ve restoranlar kapanırken, şehirler arası seyahat da özel izinle yapılmaya başlanmıştı. Ayrıca okullar da 8. ve 12. Sınıflar haricinde kapanmıştı. Şimdi gözler yapılan yeni Kabine toplantısında. Peki, Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Sosyal medyada konuşulan 23 Nisan-17 Mayıs arasında tam kapanma olacak mı? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Kabine toplantısı sonra olarak 13 Nisan’da yapılmış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki haftalık süreç takip edilip, sonrasında yapılacak toplantında yeni yasakların açıklanacağını söylemişti.

Yeni Kabine toplantısının tarihi henüz kesin olarak duyurulmadı ancak Kabine toplantısının 26 Nisan Pazartesi günü yapılması bekleniyor.

23 Nisan-27 Mayıs Arası Tam Kapanma Olacak Mı?

23 Nisan-27 Mayıs Arası Tam Kapanma Olacak Mı?

Vatandaşların gündeminde tam kapanma var. Uzmanlar, alınan kararların yeterli olmaması sonunda tam kapanmanın uygulanması gerektiğini söylüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, iki haftalık kısmi kapanmada beklenilen etki olmazsa daha kalıcı kararlar alınabileceğini de işaret etmişti.

Cuma gününü gelen 23 Nisan’da resmi tatil olacak. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile birlikte cuma gününde de yasak olacağı tahmin ediliyor.

Ancak 23 Nisan-17 Mayıs arasında tam kapanma olup olmayacağı ise bilinmiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın