Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Ne Zaman Bitecek? Kabine Toplantısı’ndan Yasak Kararları Çıkacak Mı?

Kabine Toplantısı Ne Zaman Bitecek? Kabine Toplantısı’ndan Yasak Kararları Çıkacak Mı?

Türkiye’de gözler Kabine toplantısına çevrilmiş durumda. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı, bugün saat 16.00’da toplanacak. Vatandaşlar, koronavirüs yasaklarıyla ilgili önemli kararların alındığı Kabine toplantının ne zaman biteceğini araştırıyor. Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın açıklama yapması bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman bitecek? Kabine toplantısının gündeminden hangi maddeler var? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Koronavirüs pandemisi ile birlikte Kabine toplantılarının önemi daha da artmıştı. Yasakların duyurulduğu Kabine toplantıları, 15 günlük ara ile yapılıyor. Son yapılan Kabine toplantısında PCR testi kararı çıkmıştı. Bu toplantının en önemli gündem maddesi de yine koronavirüs olacak. İşte detaylar…

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN BİTECEK?

Bugün saat 16.00’da başlayan Kabine toplantısının, saat 19.00 sularında bitmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine toplantısından sonra açıklama yapacağı tahmin ediliyor.

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEMİNDE NE VAR?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in yüz yüze eğitim ve okullarda hayata geçirilen tedbirler kapsamında bir sunum yapması planlanıyor. Eğitimin aksamaması için üniversitelerde alınan önlemler de toplantıda gündeme gelecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da vatandaşların aşıya teşvik edilmesi ile ilgili yapılanlar hakkında bilgi vermesi ve TURKOVAC aşı çalışmasında gelinen son durumu paylaşması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın