Görüş Bildir
Haberler
Jandarma Uzman Erbaş Alımı 2021 Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

Jandarma Uzman Erbaş Alımı 2021 Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

Jandarma uzman erbaş alımı başvuru sonuçları için araştırmalar başladı. Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları 10 Ekim tarihine kadar tamamlandı. Adaylar başvurularını tamamladıktan sonra sonuç açıklamasını beklemeye başladılar. Yapılan açıklamada sınav tarihlerinin ve sonuçların online olarak yayınlanacağı bildirildi. Peki, jandarma uzman erbaş alımı sonuçları ne zaman açıklanır? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jandarma Genel Komutanlığı 3.901'i jandarma, 804'ü lojistik alt branşlı, 250’si muhabere, 12'si at bakıcısı, 23'ü bot serdümeni ve 10'u havacılık branşlarında olmak üzere toplam 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak. Yapılan açıklamada sınav tarihlerinin vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinde ‘‘Personel /öğrenci alım başvuruları ve sonuçları’’ kısmından yayımlanacağı bildirildi. Henüz sonuçların açıklanma tarihi ve sınav tarihleri ile ilgili ise bir açıklama yapılmadı.

Jandarma Uzman Erbaş Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Jandarma Uzman Erbaş Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Jandarma uzman erbaşı alımı sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz açıklanmadı. Sınav tarihleri https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinde ‘‘Personel /öğrenci alım başvuruları ve sonuçları’’ kısmından yayımlanacaktır. Adaylara posta ile tebligat yapılmayacaktır.

Adayların atanması için uygun sağlık raporunun Personel Temin Merkezine ulaşması ve güvenlik soruşturmasının “Olumlu” olarak sonuçlanması gerekmektedir. Bu süreç 4-5 ay gibi bir zaman dilimini kapsarken bazı adaylar için bu süre 8-9 ayı da aşabilmektedir.

Sınavlardan sonra sağlık raporu ve güvenlik soruşturması olumlu olan adayların isim listesi, eğitim birliklerine atamalarının yapılması maksadıyla Jandarma Genel Komutanlığına gönderilmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın