Görüş Bildir
Haberler
İzmir’de Önce Deprem Sonra Fırtına Kabusu! İzmir Depremi Sonrası Açıklama

İzmir’de Önce Deprem Sonra Fırtına Kabusu! İzmir Depremi Sonrası Açıklama

İzmir’de dün akşam saatlerinde kuvvetli fırtınanın yanı sıra üst üste depremler de yaşandı. En büyüğü 3.9 olarak kaydedilen deprem, şehirde büyük korku yaşattı. Prof. Dr. Naci Görürİzmir’de yaşanan depremler sonrası açıklamada bulundu. Görür; “Bu depremlerin bir kısmı 6,9 Sisam depreminin artçısı, bir kısmı da muhtemelen bu deprem nedeniyle buradaki diğer faylar üzerinde gelişen tetiklenmiş depremler' dedi. Ayrıca İzmir Çeşme’de dün akşam etkili olan kuvvetli rüzgar sonrası yaşanan hortumda 16 kişi yaralandı. İşte dün gece İzmir’de yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üst Üste Depremler

Üst Üste Depremler

Kandilli Rasathanesi, dün saat 16.48’de İzmir’de bulunan Çandarlı Körfezi’nde 3.9 büyüklüğünde deprem yaşandığını duyurdu. Daha sonra saat 22.23’te Ege Denizi’nde bulunan Sisam Adası açıklarında da yine aynı büyüklükte deprem meydana geldi. Yaşanan bu depremler sonrası şehirde yaşayan vatandaşlar büyük korku yaşadı.

Sonra Hortum Felaketi

Sonra Hortum Felaketi

Depremlerin yanı sıra İzmir genelinde kuvvetli fırtına da etkili oldu. Fırtınadan en çok etkilenen ise Çeşme oldu. Ünlü tatil beldesi Alaçatı’da oluşan hortum sonrası ağaçlar ve arabalar devrildi ve toplam 16 kişi yaralandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın