Görüş Bildir
Haberler
İzleyiciyi Kızdıran Jüri, Her Gün En Az 3 Yarışma, İlk Yarı Finalist Derken Masterchef'te Final Haftasında İlk Kim Elendi?

etiket İzleyiciyi Kızdıran Jüri, Her Gün En Az 3 Yarışma, İlk Yarı Finalist Derken Masterchef'te Final Haftasında İlk Kim Elendi?

28.12.2019 - 00:33

Masterchef'te final haftasına geldik bile. Yarı finalist olmayı ilk kim garantiledi, final dörtlüsünden veda eden ilk isim kim oldu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masterchef'te final haftası Alican, Cemre, Ekin ve Güzide ile başladı.

Yarışmacılar pazartesi gününden itibaren her gün en az 3 yarışmada yarışarak jüriden puan topluyor.

Pazartesi günü yapılan yarışmacılar sonucu ilk eleme adayı Ekin oldu.

Gelelim haftanın ikinci gününe... 3 kişi kalan yarışmacılarda stres daha da arttı haliyle. Ama bu günde izleyiciyi kızdıran şeyler yaşandı.

Güzide ürününde hatalar yapmasına rağmen, neredeyse kusursuz bir tabak çıkaran Alican'la aynı puanları aldı. Güne birincilikle başlayan Alican, 3. yarışmanın ardından haftanın 2. eleme adayı oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artık eleştirilerden midir bilinmez, 3. gün oynanan yarışmaların ardından 3. eleme adayı da Güzide oldu. Böylece Cemre, cumartesi günü yarı finalde olmayı garantiledi.

Cuma akşamı da Ekin, Alican ve Güzide arasında eleme oyunları oynandı. İlk oyunda Güzide en yüksek puanları alırken, Ekin son sırada yer aldı.

2. yarışmanın ardından da sıralama değişmedi, Ekin yine 3'lü arasında son sırada yer aldı.

Yarışmacılar 3. eleme oyununda Beef Wellington yaptılar. Ancak sonuç değişmedi ve Ekin elenerek Masterchef Türkiye'yi dördüncülükle tamamladı.

Yarışmacılar 3. eleme oyununda Beef Wellington yaptılar. Ancak sonuç değişmedi ve Ekin elenerek Masterchef Türkiye'yi dördüncülükle tamamladı.

Böylece Cemre, Alican ve Güzide yarı finale kaldı.

İşte final haftasına gelen tepkilerden bazıları:

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
354
125
30
27
26
22
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
NightWolf

demet akalın ile alişanı konuk ettiklerinden beri izlemiyorum. iyice amacından uzaklaşıp şova döktüler işi. ev hanımı güzideden masterchef yapacaklar. bu iş ... Devamını Gör

herhangibiriisteeee

o dörtlüyü hakeden cemre,batuhan,alican ve ekin. güzide de kimmiş.

Tuğba Koçak

Yine yeni yeniden şampiyonluğu hak edenlerden biri gitti 😒 Bu gidişle Güzide masterchef olursa şaşırmam