Görüş Bildir
Haberler
TV
İzleyecek Kore Dizisi Arayanlara Taptaze 15 Güzel Dizi

etiket İzleyecek Kore Dizisi Arayanlara Taptaze 15 Güzel Dizi

30.11.2016 - 14:14

Siz de Kore dizilerinin hayranıysanız, yeni dizi bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz. O yüzden sizler için taptaze Kore dizilerini derledik. İşte izleyecek Kore dizisi arayanlar için 15 taptaze dizi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Entertainer (2016)

1. Entertainer (2016)

Dizi, müzik grubu kurmak için bir araya toplanmaya çalışan insanların hikayesini anlatıyor. Ji Sung büyük bir eğlence firmasında yönetmenlik yaparken firmasından ayrılıp kendi şirketini kurmaya karar verir. Kang Min Hyuk ölen ailesine söz vermiştir, şarkı söylemeyi çok sevdiği halde eğlence sektöründe çalışmayacaktır. Lakin kendisini oyuna getirip terk eden ve ünlü bir şarkıcı olan sevgilisinden intikam almak için eğlence sektörüne girecektir. Tabii Ji Sung'un yardımıyla... 

Ji Sung baterist, gitarist ve bas gitarcı bularak kurduğu Dandara grubunu karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen sektöre girdirebilecek ve başarı olabilecek midir?

IMDb 6,6

2. Please Come Back, Mister (2016)

2. Please Come Back, Mister (2016)

İşkolik bir adam başka bir adamın çekici bedeninde sınırlı bir süre için hayata geri döner. Lee Hae Joon (Rain) iyi görünümlü mükemmel bir adamdır. Bir mağazanın kadın giyim bölümünde bölüm şefi olarak çalışmaktadır. Aslında vücuduna hırslı ve işkolik Kim Young Soo (Kim In Kwon)’nun ruhu girmiştir. 

Hong Nan (Oh Yeon Seo) güzel bir kadındır. Ancak vücudu sert bir adamın (Kim Su Ro) ruhu tarafından ele geçirilmiştir. Shin Hye Da (Lee Min Jung) güzel bir ev hanımıdır ama kocası aniden ölür. Lee Hae Joon ve gelecek vaat eden bir mağaza çalışanıyla (Yoon Park) bir aşk üçgeni içine girer.

IMDb 7,2

3. Cheese in the Trap (2015-2016)

3. Cheese in the Trap (2015-2016)

Dizi, üniversite öğrencisi Hong-Seol (Kim Go-Eun) ve okulun en popüler öğrencisi Yoo-Jung (Park Hae-Jin)’un arasındaki hassas ilişkiyi konu alıyor. Hong-Seol ise oldukça fakir bir aileden gelmekte ve ailesini geçindirmek için part-time çalışmaktadır. Yoo-Jung iyi görünümlü, derslerinde başarılı, atletik ve nazik bir kişiliğe sahiptir. Ama karanlık bir tarafı da yok değil.

IMDb 7,7

4. Oh My Venus (2015)

4. Oh My Venus (2015)

Dizi, çocukluk zamanından kalma bazı psikolojik yaralardan dolayı zor zamanlar geçiren inanılmaz başarılı kişisel antrenör Kim Young-Ho (So Ji-Sub) ve aşırı kiloları ile başı dertte olan ilk, aşkını bir takıntı haline getirmiş, Kang Joo-Eun (Shin Min-A) arasında gelişen romantik ilişkiyi anlatmaktadır.

IMDb 7,8

5. Wanted (2016)

5. Wanted  (2016)

Ünlü bir aktrisin (Kim A-Joong) oğlu kaçırılmıştır. Kurtarmak için ise reality şovdaki canlı yayında oğlunu kaçıranların direktiflerini yerine getirmek zorundadır. Ji Hyun ise bu olayda çocuğu kurtarmak adına tüm kariyerini riske atan canla başla çalışan dedektif rolünde.

IMDb 7,8

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Doctors (2016)

6. Doctors (2016)

Hye Jung gençliğinde zor bir hayat yaşamış olsa da mücadele ederek okumuştur. Dizideki drama, zorlukların üstesinden gelerek doktor olmayı başaran bir kadının üzerinde odaklanmaktadır.

IMDb 7,9

7. Imaginary Cat (2015-2016)

7. Imaginary Cat (2015-2016)

Webtoon (internet çizgi romanı) yazarı olan Hyun Jong-Hyun (Yoo Seung-Ho) bir kitapçı dükkanında part-time çalışmaktadır. Bir webtoon yazarı olma hayalinden vazgeçmese de bencil ve inatçı kişiliğinden dolayı bazı sıkıntılar yaşamaktadır.

Yağmurlu bir günde karşılaştığı Boggil adlı kedisiyle birlikte yaşayan Jong-Hyun zihnini sadece ona açar.

IMDb 7,9

8. Uncontrollably Fond (2015-2016)

Dizi, geçmişte kalpleri kırık bir şekilde ayrılan sonra tekrar bir araya gelen Kim Woo-Bin ve Suzy arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Adam ölümün eşiğine geldiğinde ortadan kaybolarak onun hayatını daha iyi bir hale getirmeye karar verir. Onların aşkı, huzuru bulmaya, aşık olmaya umudunuzu güçlendirecek!

IMDb 7,9

9. Remember - War of the Son (2015-2016)

9. Remember - War of the Son (2015-2016)

Woo-Bin (Yoo Seung-Ho), kişilerin geçmişine yönelik olayları ve deneyimleri, normal insanlardan çok daha fazla hatta hayatının büyük bir kısmını kapsayacak derecede hatırlamasına neden olan hipertimestik sendromundan muzdariptir ve babasının (Jeon Kwang-Leol) suçsuzluğunu kanıtlamak için avukat olmuştur. Babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için mücadele ederken alzheimer nedeniyle yavaş yavaş hafızasını kaybetmeye başlar.

IMDb 8,0

10. Let's Fight Ghost (2016)

10. Let's Fight Ghost (2016)

Dizi, bir hayalet ve hayaletleri görme yeteneğine sahip olan bir kişi etrafında dönmektedir. Hyun-Ji (Kim So-Hyun) dünyayı gezen bir hayalettir. Bir gün, büyü ile ruhları öteki dünyaya gönderen Park Bong-Pal (Taecyeon) ile karşılaşır. Hyun-Ji ve Bong-Pal hayaletlerden çeşitli hikâyeler dinler ve sonra onları öteki dünyaya geçirmekte yardım eder. Gün geçtikçe de bu garip ikili arasındaki yakınlık artar.

IMDb 8,0

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Beautiful Mind (2016)

11. Beautiful Mind (2016)

Lee Young-O (Jang Hyuk), merhametsiz bir beyin cerrahıdır. Bir gün tuhaf bir hastanın ölümüne tanıklık eder ve hastalarının garip bir şekilde ölmeye başladığını görür. Tüm bunlar olurken hiç beklemediği bir anda birisine aşık olur ve yavaş yavaş daha iyi bir insan olmaya başlar.

IMDb 8,3

12. Descendants of the Sun (2015-2016)

12. Descendants of the Sun (2015-2016)

Birleşmiş Milletler'de Barış Asker olarak görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır.

IMDb 8,6

13. Age of Youth (2016)

13. Age of Youth (2016)

Üniversite öğrencileri Yoon Jin-Myung (Han Ye-Ri), Jung Ye-Eun (Han Seung-Yeon), Song Ji-Won (Park Eun-Bin), Kang Yi-Na (Hwa Young) ve Yoo Eun-Jae (Park Hye-Soo) aynı evi paylaşırlar.

Jin-Myung maddi açıdan kendisini desteklemek ve okumakla meşguldür. Uyku düzensizliğinden mustariptir. Ye-Eun sevgilisine sadıktır, neyi sevip sevmediği konusunda nettir. Ji-Won parlak bir kişiliğe sahiptir ve içki içmeyi çok sever. Yi-Na güzel görünümü sayesinde popülerdir. Eun-Jae ürkektir, ama erkekler konusunda benzersiz bir zevki vardır.

IMDb 8,6

14. Squad 38 (2016)

14. Squad 38 (2016)

Vergi Toplama Bölümü’nün şefi (Ma Dong-Seok) ve bir dolandırıcı (Seo In-Guk), yasal boşluklardan faydalanarak vergi kaçıran vergi kaçakçılarını yakalamak ve büyük miktarda ödenmemiş vergileri toplamak için birlikte çalışmaya başlar.

IMDb 8,7

15. W (2016)

15. W (2016)

Oh Yun Joo (Han Hyo Joo), ülkenin en ünlü çizgi roman çizerinin kızıdır aynı zamanda da kalp cerrahıdır. Babası aniden kaybolunca onu aramak için çizim atölyesine gider ve babasının çizmekte olduğu başrol karakteri Kang Chul (Lee Jung Suk) tarafından çizgi romanın içine sürüklenir..

IMDb 8,8

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
638
315
90
81
55
43
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilara

Moon lovers scarlet heart ryeo neden yok

Ayşe Melek

Bi an W yok sandım. O dizi en sona mı koyulur lan xbxbbx

Seva Bellidinç

aynen dünyanın en muhteşem dizilerinden <3

lunastar09

W'yu şiddetle tavsiye ederim!!!