Görüş Bildir
Haberler
İzlemeyen Çok Şey Kaybeder! Onedio Editörleri Olarak Bu Ay İzleyip Önerdiğimiz 12 Dizi/Film

İzlemeyen Çok Şey Kaybeder! Onedio Editörleri Olarak Bu Ay İzleyip Önerdiğimiz 12 Dizi/Film

Aburoski
30.05.2021 - 10:00

Kara kara saatlerce 'Ne izlesem?' diye düşünmeye son! 🎬

Konular beyazperde.com sitesinden alınmıştır. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Soul Kitchen (2009)

1. Soul Kitchen (2009)

IMDb 7.2

Restoranında sunduğu özensiz ve ucuz yemeklerden para kazanamadığı için başı derde girdiği bir dönemde, sevgilisiyle de- hem duygusal hem fiziki olarak- arası açılan Zinos’un, ’star’ bir aşçıyı işe alarak nasıl yeni bir müşteri kitlesine kavuştuğu, son derece esprili bir dille anlatılıyor.

2. Manifest (2018)

2. Manifest (2018)

IMDb 7,2

Gizemli bir şekilde ortadan kaybolan bir uçak, yıllar sonra hiçbir şey olmamış gibi geri döner. Uçağın içindeki yolcular, kaldıkları yerden devam etmek için sevdiklerinin kapılarını çalar ancak geride kalan yakınları için aslında yıllar geçmiştir. Jeff Rake’in senaryosunu kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Robert Zemeckis, Jack Rapke ve Jackie Levine üstleniyor.

3. The Body (2012)

3. The Body (2012)

IMDb 7,6

Bir gün bir morgdan iş kadını Mayka'nın cesedi kaybolur. Hayatta her şeyi düzenli ve planlı olan bu kadının ölümünün arkasındaki sır perdesi henüz aralanamamışken, bir de cesedinin ortadan kaybolması olayı daha da karmaşık hale getirir. Dava ile ilgilenmesi için dedektif Jaime Pena görevlendirilir. Jaime de eşini kaybetmiştir ve bu travmanın izlerini henüz tam olarak atlatamamıştır. Bu davayı hem kişisel duygularını çözüme kavuşturmak hem de halen meslekte iyi bir polis olduğunu göstermek için değerlendirecektir. Fakat olayın o kadar çok karanlık noktası vardır ki davaya dahil olan hiç kimse aslında göründüğü kişi değildir. Cinayetin ve kaybolan cesedin arkasını araştırdıkça hem maddi hem manevi farklı sonuçlara doğru yönelecektir...

4. L'Amour l'après-midi (1972)

4. L'Amour l'après-midi (1972)

IMDb 7,7

Frederic (Bernard Verley) Paris'te iyi bir işi ve evliliği olan, tipik bir burjuva hayatı süren bir avukattır. Evliliğiyle birlikte başka kadınlarla birlikte olma düşüncesi aklına sıkça gelse de herhangi bir girişimde bulunmamıştır. Ancak bir gün ofisine eski bir arkadaşının metresi olmuş Chloe (Zouzou) gelir. Önce arkadaş olan ikili, zamanla yakınlaşmaya başlar ve Frederic çözmesi zor bir ikilimde kalır. Öğleden Sonra Aşk, Rohmer'in 'Ahlak Hikayeleri' olarak bilinen film serisinin 6. ve sonuncu filmdir.

5. Halston (2021)

5. Halston (2021)

IMDb 7,6

Halston, tarzıyla bir döneme yön veren ve dünya çapında bir moda imparatorluğu kuran Roy Halston Frowick'in hayatına odaklanıyor. Kariyer basamaklarını hızla çıkan, 1970'lerde ve 80'lerde New York'ta büyük üne sahip olan Halston'ın hayatı aynı hızla kontrolden çıkar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. For Life (2020)

6. For Life (2020)

IMDb 7,6

For Life, mahkum olan bir adamın özgürlüğünü geri kazanmak için verdiği mücadeleyi konu ediyor. Bir adam, işlemediği bir suçtan dolayı ömür boyu hapis cezasına mahkum edilir. Genç adam suçsuz olduğunu söylese de kimseye kendisini inandıramaz. Bunun üzerine adam suçsuzluğunu kanıtlayabilmek için avukat olmaya karar verir. Hapishanede mahkumken avukat olan adam, özgürlüğüne kavuşabilmek için büyük bir savaş vermek zorunda kalır.

7. Shadow and Bone (2021)

7. Shadow and Bone (2021)

IMDb 7,8

Leigh Bardugo imzalı romandan uyarlanan fantastik dizi, “Lights Out”, “Arrival' ve 'Bird Box' gibi yapımlardan tanıdığımız Eric Heisserer tarafından ekrana taşınıyor. Yazarın ünlü Grisha evreninde geçen 'Shadow and Bone' konu olarak, ikiye bölünmüş bir evrende vahşi yaratıklara komşu olarak yaşayan insanları takip ediyor. İki ülkeyi birleştirebilecek sihirli bir gücün varlığını keşfeden bir asker, kendisini zorlu bir savaşın ortasında buluyor.

8. The Innocent (2020)

8. The Innocent (2020)

IMDb 7,9

Bir kavgaya karışan ve bunun sonucunda katil olan bir adamın hikayesini konu ediyor. Mateo, dokuz yıl önce karıştığı bir kavga sonucu cinayetten mahkum olur. Artık özgürlüğüne kavuşan Mateo ve eşi Olivia, çocuklarına daha iyi bir gelecek sağlamak için hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışır. Ancak bu sırada aldıkları bir haber hayatlarının altüst olmasına neden olur.

9. The Invisible Guest (2016)

9. The Invisible Guest (2016)

IMDb 8,1

Adrian Doria kariyerinde hızla yükselen bir iş adamıdır. Evli bir adam olan Adrian, fotoğrafçı olan sevgilisi Laura’yı öldürmekle suçlanmaktadır. Adrian, kendisine güvenilir bir savunma yaratmak için tanık hazırlama ve adli bildirimlerde uzman deneyimli bir avukat olan Virginia Goodman ile tanışır. Adrian, Virgina’ya yaşanan olayları en başından anlatmaya başlar. Fakat Virginia hikayede bazı tutarsızlıklar fark eder ve onu hikayesinin karanlık noktalarını açığa çıkarması için zorlar.

10. New Amsterdam (2018)

10. New Amsterdam (2018)

IMDb 8,1

Amerika'nın en eski hastanesine yeni atanan direktör Dr. Max Goodwin, mevcut durumu değiştirmek ve hastaların hayatını kurtarmak için harekete geçer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Master of None (2015)

11. Master of None (2015)

IMDb 8,3

Parks and Recreation’dan tanıdığımız Aziz Ansari’nin başrolünde olduğu Master Of None; 30 yaşında piyasa tutunmaya çalışan bir aktörün günlük hayatına odaklanacak.

12. Love, Death & Robots (2019)

12. Love, Death & Robots (2019)

IMDb 8,5

Animasyon türündeki Love, Death & Robots, 18 kısa öyküden oluşuyor. Her bölümde farklı bir konunun ele alındığı dizi, bilim kurgudan komediye, fantezide korkuya kadar birbirinden farklı türleri kapsıyor. 185 dakikalık yapım Sentient Dairy Products, Werewolf Soldiers, Robots Gone Wild, Garbage Monsters, Cyborg Bounty Hunters, Alien Spiders ve Blood-Thirsty Demons From Hell gibi hikayeleri izleyici karşısına çıkaracak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
4
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın