Görüş Bildir
Haberler
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya Yumruklu Saldırı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya Yumruklu Saldırı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya, Halk TV stüdyolarından ayrıldığı sırada yumruklu saldırı gerçekleştirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV'de İpek Özbey'in sunduğu programa katılarak gündemi yorumladı. Kavuncu, program sonrası Halk TV'den ayrıldığı sırada kimliği belirsiz bir kişinin yumrukla saldırıya uğradı. 

Saldırgan, Kavuncu'ya Bakırköy'deki Halk TV binasından ayrıldığı sırada yanına gelerek, 'Bir şey sorabilir miyim?' dedi. Saldırgan, Kavuncu'ya bu sırada yumruk attı.

Halk Tv'de yer alan habere göre, Kavuncu'ya tahsis edilen koruma gerekçe gösterilmeden alındı.

İYİ Partili Kavuncu'ya saldırı anı 🎥

'Bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım'

Saldırı sonrası Halk TV'de Can Coşkun'un sunduğu Haber Masası programına katılan Buğra Kavuncu, 'İpek hanımla yaklaşık bir saat süren bir canlı yayınımız vardı. Alçakça bir saldırı. Kaçtı tabii. Arkadaşlarımız yakalamak için çaba gösterdiler. Münferit bir hadise olarak değerlendirmekten çok bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım. Naif bir insanım yapı olarak. Zaman zaman arkadaşlarımız eleştirmiştir.  Korumalarım vardı. O korumaları da biz talep etmemiştik. Açıklanmayan bir sebeple de korumalarımız alındı. Yerel seçimlerden sonra. 'Bunlar daha iyi günleriniz' lafının bir Cumhurbaşkanı tarafından söylendikten sonra nelere yol açacağı düşünülmeli' dedi.

Kavuncu'nun avukatı: "Koruma için üç kez başvurduk, reddedildi"

Kavuncu'nun avukatı: "Koruma için üç kez başvurduk, reddedildi"

Konuyla ilgili Odatv'ye konuşan Kavuncu'nun avukatı Alper Akdoğan, koruma kararı kaldırıldıktan sonra 3 defa farklı tarihlerde İstanbul Valiliği'ne koruma için başvurduklarını belirtti. Avukat Akdoğan,  'İstanbul Valiliği'ne, Buğra Kavuncu'nun hedef gösterildiğini ve tehdit edildiğini belirterek koruma talebi için son başvuruyu Haziran 2021'de yaptık. Bu başvuru da gerekçe gösterilmeden reddedildi. Biz de bu kararın iptali için Bölge İdare Mahkemesi'ne iptal davası açtık' dedi. 

Akdoğan, geçtiğimiz aylarda Habertürk yayınına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, 'CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun koruma kararını ben kaldırdım' açıklamasını hatrılattı. Akdoğan 'Günün sonunda son karar merci İçişleri Bakanlığı'dır. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kaftancıoğlu ilgili kararı kendisinin verdiğini ifade etmişti. Bu kararda da son sözü onun söyledi ortaya çıkmış oluyor.' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHPli Antmen: "Neymiş bu gizlilik, anlat da bilelim"

CHPli Antmen: "Neymiş bu gizlilik, anlat da bilelim"

Öte yandan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de koruma kararının kaldırılmasıyla ilgili 2 sene öncesi verdiği soru önergesini hatırlattı. Antmen Twitter hesabından yaptığı paylaşımda '2019'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ve İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun korumalarının neden kaldırıldığını sorduğumda yanıt olarak 'Konunun gizliliği' demişti. Neymiş bu 'gizlilik' Süleyman Soylu? Anlat da öğrenelim!' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
127
28
16
6
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eigen Grau

Üfleyeni olmadan rüzgar fırıldağı dönmez. Üfleyeni kim acaba ? Vurdukça güçleniyor farkında değiller.

Resho

Baktılar muhalefetin tüm partileri gümbür gümbür geliyor en iyi oldukları "sindirmeye çalışmak" yöntemini devreye sokuyorlar.

LAMROY

Kahpe oruspu çocuğu! Tıpkı korkak bir amcık gibi sessizce yaklaşıp vurup kaçıyor. Karşısında durup dövüşmeye götü yok. Anasını sikmiş heralde Kavuncu, kini o... Devamını Gör