Görüş Bildir
Haberler
İstinaftan Bozma Kararı: Kadir Şeker Yeniden Yargılanacak

etiket İstinaftan Bozma Kararı: Kadir Şeker Yeniden Yargılanacak

Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı döven Özgür Duran'a engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp ölümüne neden olan Kadir Şeker'e verilen 12,5 yıl hapis cezası Bölge Adliye Mahkemesi'nce bozuldu. Dosya, Şeker’in yeniden yargılanması için Konya Adliyesi'ne gönderildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, 5 Şubat akşamı, Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Piri Reis Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre Özgür Duran'ın sevgilisi Ayşe Dırla'yı dövdüğü gören Kadir Şeker isimli genç, olaya müdahale etti. Şeker, çıkan arbedede Duran'ı bıçaklayarak öldürdü.

12.5 yıl hapis cezası aldı

12.5 yıl hapis cezası aldı

Olay sonrası tutuklanan Kadir Şeker, 'kasten adam öldürme' suçundan yargılandığı 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada önce ömür boyu hapse çarptırıldı. Suçun 'haksız tahrik' altında işlendiği gerekçesiyle ceza, önce 15 yıla ardından Şeker'in duruşmadaki iyi hali de göz önünde bulundurularak 12,5 yıla indirildi.

İstinaftan bozma kararı

İstinaftan bozma kararı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Konya Bölge Adliye Mahkemesi'nce Konya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği karar bozuldu. Yargılamanın yeniden yapılması için dosya, geri gönderildi. 

Bölge Adliye Mahkemesi, davaya katılma talepleri bulunan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun da katılmalarını istedi. Bölge Adliye Mahkemesi ayrıca Özgür Duran’ın ailesinin Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na Kadir Şeker’in ‘kiralık katil’ olduğunu öne sürerek, suç duyurusunda bulunmalarının da araştırılmasını istedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
19
12
7
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Noldu verdiğiniz ceza az mi geldi serefsizler

Elturan Hasanov

oğlum adam bir insanı öldürüyo ve sizde onun tarfını tutuyorsunuz öldürdüyü insanın ne kadar şerefsiz olduğunun bir anlamı yok sonuçda o orda bir insanı öld... Devamını Gör

Mr Logical

Bozmanın gerekçesi neymiş ki? ...

biacayipsin

Bu çocuk için o kurtardığı kadın müsveddesinin de söylediklerine hemen atlamıştı herkes, sonra kadının zaten ne olduğu çıktı ortaya şimdi de aynı kadının hay... Devamını Gör