Görüş Bildir
Haberler
İstifası İstenen Balıkesir Belediye Başkanı Uğur: 'İrade-i Külliye Ne Derse O Olur'

İstifası İstenen Balıkesir Belediye Başkanı Uğur: 'İrade-i Külliye Ne Derse O Olur'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın istifasını istediği isimlerden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur açıklama yaptı. Temel atma töreninde konuşan Uğur, 'Dün yanan bir caminin açılışını yaptık. Bir de irade-i külliye var, bütün kainatı kontrol altında tutan. En son irade-i külliye ne derse o olur. Bu işin içerisinde vefa da var veda da var' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, temel atma töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

'Koltuğa tutunmak, koltuğu bırakmamak, mevki ve makam için fidanları dikmiyoruz. Bu işin içinde vefa da var veda da var. Allah'tan Balıkesir için hayırlısını niyaz etmesini nasip ediyorum.

Elimizden gelen gayretle 3.5 yıldır çalışıyoruz. Şimdi burada görmüş olduğunuz gibi 150 dönüm birinci etap alanlarla geliyor, ikinci etabın temelini atıyoruz. Avlu Balıkesir, Balıkesir'in merkezi olacak.

Ticari alanların, sinemaların olduğu, insanların nefes alacağı yeni bir mekan. İnşallah birazdan temelini atacağız. Yine Çayderesi'nin karşı tarafındaki alan oradaki kentsel dönüşüm hızlı bir şekilde devam ediyor. Öyle bir kentsel dönüşüm yapıyoruz ki kimse itiraz etmeden, herkes rızasıyla oluyor. Çünkü Balıkesirli biliyor ki Balıkesir gelişiyor. Onlar da diyor ki başkan sağ olasın.

"Kıyametimiz koparılırken biz fidan dikiyoruz"

"Kıyametimiz koparılırken biz fidan dikiyoruz"

Fakat son günlerde şahsımla ilgili bir çok söylentiler, ifadeler devam ediyor. Ben bu konuda şunları söylemek istiyorum; eşyanın ömrü var, makamın ömrü var, dünya fani, bu dünya imtihan yeri. Bizler imtihandayız, her işte hayır vardır diyoruz. Ne için yaşıyoruz? Ne için çabalıyoruz? Şu fani dünyada imtihanı kazanmak, bu kubbede bir hoş seda bırakmak. Ne mutlu bu kubbede hoş seda bırakanlara.

Ömrümüzün ne kadar olduğunu cenabı Allah bilir. Ama bize ilahi tavsiye diyor ki; kıyamet koparken elinde fidan varsa onu dik. Şimdi herkes, biz de Balıkesir olarak yaptığımız bu işler, belediyede, devlette süreklilik var, insanlarımız hizmet bekliyor. Biz hizmetlerimizi aksatamayız, varız veya yokuz. Kıyametimiz koparılırken biz fidan dikiyoruz. Koltuğu bırakmamak için fidanları dikmemezlik yapmıyoruz. Dün yanan bir caminin açılışını yaptık. Bir de irade-i külliye var, bütün kainatı kontrol altında tutan. En son irade-i külliye ne derse o olur. Bu işin içerisinde vefa da var veda da var. Cenab-ı Allah şahsım için hayırlısını niyaz etmesini istiyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.'

Başkan Uğur, Twitter hesabından Avlu Balıkesir projesinin ikinci etabının temel atma töreninden fotoğraflar da paylaştı. Uğur, "Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Balıkesir için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz" diye yazdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan üç başkana sert bir tonda istifa uyarısı gelmişti 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan, Polonya dönüşü uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada Ankara, Bursa ve Balıkesir’in belediye başkanlarına istifalarını verme talebinin iletildiğini belirtmiş ve ayrılmamaları halinde neticenin ağır olacağını söylemişti.

Sosyal medyadan tepkiler...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
67
58
15
15
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
görüncek adam

Allah'ın sıfatlarını üzerinde bulunduran kişi demişlerdi zamanında . Tayyibe yakında tapacaklar , el sürüp medet umacaklar az kaldı. Çomarizmde bunlar çok do... Devamını Gör

Can Kocabey

gerçekten bu kadar gerizekalı olamazsınız

Pasif Kullanıcı

*irade-i tayyibiye

Cenkc

Recebi yakın zamanda peygamber ilan etmezlerse iyidir, daha ilerisininde olabiliretesini görüyorum ama yazmaya elim varmıyor

Cenkc

Sonumuz hayra alamet değil de neyse