Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'daki İnfazlara Ortak Soruşturma

İstanbul'daki İnfazlara Ortak Soruşturma

İstinye bayırında dün lüks otomobilinde trafik ışıklarında uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Ali Ekber Akgün ile Nişantaşı'nda aynı günün gecesi yine silahlı bir saldırıda öldürülen Vedat Şahin ile Ferdi Topal cinayetleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde, 5 şube tarafından incelemeye alındı.

Cinayetle ilgili soruşturmalar Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlar Şube Müdürlüğü, Organize Suçlar Şube Müdürlüğünü, İstihbarat Şube müdürlüğü ve Terör Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ortak sürdürülüyor.

İSTİNYE'DEKİ SALDIRGANLARIN EŞKALLERİ BELİRLENDİ

Cinayetle ilgili yapılan çalışmalarda şu ana kadar yüzlerce saatlik görüntü incelendi. İstinye'deki saldırının meydana geldiği yer ile saldırganların olayda kullandığı otomobili terk ettikleri bölgenin de aralarında bulunduğu görüntülerden, saldırıyı yapan kişilerin eşkalleri belirlendi.

İKİ SALDIRI ARASINDA BAĞLANTI OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILIYOR

Vedat Şahin ile Ferdi Topal'ın öldürülmesi, Enver Aydın'ın da yaralanmasıyla sonuçlanan Nişantaşı'ndaki saldırının, İstinye'deki saldırıyla bir ilgisinin bulunup bulunmadığı da araştırılıyor. Ancak yapılan ilk incelemelere göre, henüz iki olay arasında bir bağ bulunmadığı öğrenildi.

ÖLDÜRÜLEN AKGÜN'ÜN TÜRKİYE'DE TİCARİ FAALİYETİ YOK

Öte yandan Ali Ekber Akgün'ün içinde öldürüldüğü lüks otomobilin Kireçburnu'nda bulunan bir danışmanlık şirketi adına kayıtlı olduğu öğrenildi. Yapılan incelemede Ali Ekber Akgün'ün Türkiye'de bir ticari faaliyetinin bulunmadığı, Hollanda da birkaç kafe sahibi olduğu tespit edildi.

  • DHA
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0