Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Taksicilerden 'Zam' Eylemi: "Bizi Bu Hale Getiren İmamoğlu'dur"

etiket İstanbul'da Taksicilerden 'Zam' Eylemi: "Bizi Bu Hale Getiren İmamoğlu'dur"

İstanbul'da taksi şoförleri ücretlerin yetersizliği ve 'haksız' cezalar nedeniyle eylem yaptı. Şişli de toplanan taksici esnafı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin önüne giderek taleplerinin karşılanmaması durumunda kontak kapatacaklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konuyla ilgili konuşan başka bir taksici ise, "Bizi bu hale getirenler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’dur" dedi.

Konuyla ilgili konuşan başka bir taksici ise, "Bizi bu hale getirenler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’dur" dedi.

Şişli'de gece yarısı toplanan taksiciler Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasının önüne giderek taksimetre fiyatlarına zam istedi ve son dönemde kendilerine yazılan 'Haksız' cezalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Taksiciye kumpas kuruyorlar"

"Taksiciye kumpas kuruyorlar"

Taksicilerin son dönemde çok fazla haksızlığa uğradığını dile getiren taksici Ufuk Çarpar, taksilerin dolmuş ve halk otobüslerinden daha ucuz olduğunu söyledi. Haksız yere aracının bağlandığını belirten Çarpar, “Beyazıt Meydanı’ndan Göztepe’ye yolcu alıyorum. Tiyatro Caddesi’nden sağa döndüğümüz gibi 8'nci araç olarak beklemeye alıyor. Arabamda yolcu var, Göztepe’ye gidiyor kendisi. ‘İndir yolcunu' diyor. Niye indiriyorum yolcumu diyorum. 'İndir yolcunu arabanı bağlıyorum' diyor. Şu an arabam otoparkta. Taksiciye kumpas kuruyorlar. Kimse bu malı bizimle beraber almamış. Herkesin alın teri. Dışarıda yolcu diyor ki, taksi bulamıyorum. Taksici diyor ki yolcu bulamıyorum. Müşteri bulamıyorum. Burada bir problem var. Taksi, hatlı minibüsten ucuz. Taksi halk otobüsünden ucuz' dedi.

"Almadığımız yolcular hakkında; İmamoğlu beyefendi, '153’ü ara şikayet et' diyor"

"Almadığımız yolcular hakkında; İmamoğlu beyefendi, '153’ü ara şikayet et' diyor"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Belediyenin taksici esnafı ile vatandaşları karşı karşıya getirdiğini ileri süren taksici İsmet Sarı ise, “Tipini beğenmediğimiz, gasba uğrayacağız diye müşteri almadığımız zaman arabalarımız bağlanıyor. Bizim de özel ihtiyaçlarımız oluyor. Biz ne sağa çekip yemek yiyebiliyoruz, ne diğer ihtiyaçlarımızı görebiliyoruz. Ama almadığımız yolcular hakkında; İmamoğlu beyefendi, '153’ü ara şikayet et' diyor. Ne oluyor? Bir resim çekiliyor, yarın öbür gün Esenler’den belediyeden bizi çağırıyorlar, 'bir hafta ruhsatı askıya aldık' diyorlar. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bizi bu hale getirenler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’dur' şeklinde konuştu.

"Sesimiz duyulmazsa kontak kapatacağız"

Seslerinin duyulmaması halinde kontak kapatacaklarını belirten taksiciler, yaptıkları açıklamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
297
226
69
6
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
darria

Kontak kapatmakla kalmayın, şehirden de s* olup gidin mümkünse.

Tursn Çetin

Anan hangi memlekette yaz gidip s gelsinler edepsiz o çocuğu

Deren Doğanöz

müşteri seçen siz. turist ve ya Arap görünce hemen taksiye alan yerli vatandaşı taksiye almayan siz sonra biz zam istiyoruz müstahak size. kontak kapatacakla... Devamını Gör

Amon Ra

İstanbul havaalanı patlamasına özel fiyatlarını patlatan taksiciler unutulmadı

KumdanKum

iktidara gelince sus pus oluyorsunuz muhalefete gelince aslan kesiliyorsunuz kuşa bak demekten başka birsey değil yaptığınız maganda sürüsü