Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Gezilecek Yerlere Götürecek 7 Uygulama

İstanbul'da Gezilecek Yerlere Götürecek 7 Uygulama

Deniz Gök
17.01.2015 - 11:16 Son Güncelleme: 17.01.2015 - 15:45
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul’da gezilecek yerleri bulmak herkesin zorluk çektiği bir çaba. Haftasonunda İstanbul’da ne yapılır diyenler veya birkaç gün için İstanbul’a kaçamak yapanlar için birçok alternatif var. Ancak bunun en teknolojik yolu ise akıllı telefon uygulamaları . Mekan öneri uygulamalarını kullanarak İstanbul’daki gezilecek yerleri iki dokunuşla bulabilirsiniz. İşte İstanbul’da gezilecek yerleri bulduracak 7 uygulama…

1- Mekanist

1- Mekanist

İstanbul’da gezilecek yerleri bulduracak akıllı telefon uygulamalarının başında halis muhlis yerli uygulama Mekanist var. Mekanların değerlendirmesini sunan uygulama kullanıcılara sunduğu özellikler arasında yeme-içme ve eğlence kategorisindeki mekanların menü bilgileri bulunuyor. Yani fiyatlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Arama motoru özelliklerinin de öne çıktığı uygulama ile daha kolay mekanlar bulabilirsiniz.

Android iOS Windows

2- Zomato

2- Zomato

İstanbul’da iyi çalışan diğer bir akıllı telefon uygulaması ise Zomato . Yaklaşık 2 yıl önce Türkiye’ye açılan uygulama, sosyal ağlarla gezilecek yerleri daha fazla kişiselleştirebiliyor. Zomato kullanıcıları, yeni bir lezzetler tatmak isteyenlerin arkadaşlarından bilgi almasıyla çalışıyor.

Android iOS Windows

3- Foursquare

3- Foursquare

İstanbul’daki gezilecek yerleri kolayca bulabileceğiniz diğer bir uygulama Foursquare . Artık bir check-in uygulamasından daha fazlasını veren Foursquare, restoran veya gezilecek yerleri en iyi gösteren uygulamalardan. Arkadaşlarınızın gittiğiniz mekanlardaki yorumlarını da akıllı telefon ekranına taşıyan uygulama yaptığı önerilerle işinizi oldukça kolaylaştıracak.

Android iOS Windows

4- CupsOn.Me

4- CupsOn.Me

İstanbul son dönemlerde kahvecileriyle öne çıkmaya başladı. İrili ufaklı birçok kahveciyi İstanbul sokaklarında görebilmek mümkün. En iyi kahvecileri bulmak için ise tercihiniz CupsOn.Me olsun. Birçok kahveciyi harita üzerinden gösteren CupsOn.Me ile ücretsiz kahve bile içebilmeniz mümkün.

iOS

İçeriğin Devamı Aşağıda

5- Noktala

5- Noktala

İstanbul’daki mekan önerileri konusunda Noktala, dikkat çeken uygulamalar arasında. Noktala , akış menüsü diğer kullanıcılar tarafından girilen mekan yorumlarını, sondan başa sıralayarak size bir haber akışı sunuyor. Uygulama üzerinden diğer kullanıcıları takip etmeniz de mümkün.

iOS

6- Papyon

6- Papyon

Online yemek siparişi platformu Yemeksepeti ’nin hayata geçirdiği Papyon , İstanbul’da işinizi kolaylaştıracak cinsten. Filtreleme özelliğinin öne çıktığı uygulamada geniş mutfak tiplerinin yanı sıra semte göre de seçim yapabiliyor. Uygulama restoran bilgileri ise geniş tutulmuş durumda.

iOS

7- SoUL

7- SoUL

SoUL uygulaması İstanbul’da Topkapı Sarayı, Sultanahmet, Kapalı Çarşı, Galata, Haliç ve Ortaköy gibi semtler hakkında lokasyonunuza göre sesli anlatım şeklinde bilgiler veriyor. Samimi bir içeriğe sahip olan uygulama, bu ses kayıtlarını internet bağlantısına gerek olmadan kullanıcılarına sunuyor. Ayrıca uygulama içinde bu semtler hakkında yazılı bilgiler ve çeşitli önerilere de rastlamak mümkün.

iOS

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0