Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç Kimdir, Kaç Yaşında? Filiz Saraç Hakkında Merak Edilenler

İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç Kimdir, Kaç Yaşında? Filiz Saraç Hakkında Merak Edilenler

Vatandaşlar tarafından İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç'ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında araştırmalarını sürdüren vatandaşlar tarafından Filiz Saraç kimdir, kaç yaşında? sorularına yanıt aranıyor. İşte Filiz Saraç'ın hayatına ilişkin merak edilen sorular ve yanıtları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filiz Saraç Kimdir?

Filiz Saraç Kimdir?

Filiz Saraç, 1968 senesinde Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta dereceli okullardan mezun olduktan sonra 1988 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Lisans eğitiminin ardından Kamu Hukuku alanında yüksek lisansını yaptı.

Filiz Saraç Kariyeri

Filiz Saraç Kariyeri

İngiltere’de eğitim geçmişi olan Saraç, 1996 yılında İstanbul Barosu yönetim kurulu üyesi oldu. Bu zaman diliminde baro başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Filiz Saraç, İstanbul Barosu’nda birçok projede yer aldı. İstanbul Yeditepe Üniversitesi’nde altı yıl boyunca hukukun çeşitli alanlarında dersler verdi. 2006’dan bu yana Türkiye Barolar Birliğidelegesi ve TBB eğitim danışma kurulu üyesi olarak görevlerde bulundu. 2010-2012 yılları arasında staj eğitim merkezi yürütme kurulu üyeliğinde bulundu. Birçok farklı makale ve kitap yazan avukat Filiz Saraç, ikinci üniversite olarak Acil Durum Ve Afet Yönetimi Bölümü’nü bitirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın