Görüş Bildir
Haberler
İstanbul, Ankara ve İzmir'de Sağanak Yağış

İstanbul, Ankara ve İzmir'de Sağanak Yağış

Batuhan
31.05.2021 - 09:21

Yurdun kuzey ve batı kesimlerinde bugün gök gürültülü sağanak bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre önümüzdeki üç gün boyunca İstanbul ve Ankara'da yağışlı hava etkili olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Tekirdağ, Bursa, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Ankara’nın kuzey ve batısı, Çankırı, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Ankara, İstanbul ve İzmir'de hava durumu

Ankara, İstanbul ve İzmir'de hava durumu

İstanbul'da Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri gökgürültülü sağanak yağışlar beklenirken, gündüz sıcaklıkları Çarşamba günü 19, gece sıcaklıkları da 15 dereceye kadar gerileyecek.

Ankara'da da aynı şekilde üç gün boyunca gökgürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Hava sıcaklığı Çarşamba günü 18 dereceye, gecesi de 10 dereceye kadar inecek.

Meteoroloji'nin tahminlerine göre İzmir'de bugün gökgürültülü sağanak yağış görülecek. Yarın hava çok bulutlu iken Çarşamba günü güneşli bir hava olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın