Görüş Bildir
Haberler
İsrail Derbisinde Taraftarlar ve Futbolcular Birbirine Girdi

İsrail Derbisinde Taraftarlar ve Futbolcular Birbirine Girdi

Batuhan
04.11.2014 - 14:07

Hapoel taraftarının Maccabili futbolcu Eran Zahavi'ye saldırmasıyla başlayan olayların önüne geçilemedi. Derbi yarıda kaldı.

Avrupa futbolunun olay çıkması en riskli derbilerinden biri olan Maccabi Tel Aviv - Hapoel Tel Aviv karşılaşmasında korkulan oldu. Dün gece (pazartesi gecesi) oynanan karşılaşma çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamadı.

Karşılaşmada 33. dakikada 1-1 devam ederken sahaya dalan bir taraftar, Maccabili oyuncu Eran Zahavi'ye saldırdı ve Zehavi de taraftara karşılık verdi. Saldırganın yaka paça oyun alanından çıkarılmasının ardından kırmızı kart gören Zehavi ve takım arkadaşları çileden çıktı. Kendi taraftarına doğru hareketlenen ve onları sahaya çağıran Zahavi, böylece olayların fitilini ateşlemiş oldu.

Zahavi'nin bu çağrısı üzerine sahaya atlayan Maccabi taraftarları, Hapoelli futbolculara saldırdı ve saha içinde bir anda büyük bir kaos ortamı oluştu. Olayların daha fazla büyümesini engellemek üzere iptal edilen karşılaşma İsrail basını tarafından 'utanç gecesi' olarak lanse edildi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/ligat-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte o görüntüler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0