Görüş Bildir
Haberler
Irak'tan Başika Yalanlaması: IŞİD Türk Güçlerine Saldırmadı

Irak'tan Başika Yalanlaması: IŞİD Türk Güçlerine Saldırmadı

Irak Ortak Operasyonlar Komutanlığı, IŞİD'in Musul'da Türk askerlerinin bulunduğu Başika kampına saldırı düzenlediği haberlerinin asılsız olduğu duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sputnik'te yer alan habere göre açıklamada 'Komutanlık, Başika'da Türk güçlerine IŞİD'li teröristler tarafından saldırı düzenlendiğini yalanlamaktadır' denildi.

Haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, 'Başika veya Irak'ın herhangi bir yerinde Türk birliği ile IŞİD mensupları arasında çatışma yaşanmamıştır' ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, perşembe akşamki İŞİD saldırısında 18 militanının öldürüldüğünü açıklarken, kamptaki Türk askerlerinin ise zarar görmediğini söylemişti.

Sputnik News

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
9
6
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Cepik

Bu bademler yüzünden dis politika iflas, koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin itibari sifir... "Kirmizi cizgim" dersin, adamlar gelir senle dalga gecer, barajin ü... Devamını Gör

Khan Kobayashi

İt it'i ısırmaz derler...

Non Serviam

bu lafın yalan olduğu sizin havaya uçan köpeklerinizden belli güzelim.

Janset cataltug

saldiranlar isidli midir sii milisler midir hizbullah mıdır orasini ben bilemem ama bu adamın teror orgutlerinin cirit attigi ulkenin devlet baskani oldugunu... Devamını Gör