Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6, Eylül Ayında Satışta

iPhone 6, Eylül Ayında Satışta

Ulaş
29.05.2014 - 18:22

iPhone 6 Eylül Ayında Satışta

Apple’ın hakkında her gün yeni bir söylenti çıkan yeni akıllı telefonu iPhone 6′nın eylül ayında satışa çıkacağına dair yeni bir ipucu ortaya çıktı.

‘Akıllı telefonlar üreticileri içinde en çok hangi markanın cihazını bekliyorsunuz?’ diye bir anket yapılsa, kuşkusuz en başta Apple gelir. Firmanın neredeyse her gün yeni bir sızıntıyla karşımıza çıkan akıllı telefonu iPhone 6, yine çıkış tarihiyle gündeme geldi.

Apple’ın kısa bir süre önce iki farklı ekran büyüklüğünde üreteceği iPhone 6′ları bu yıl içinde tanıtacağı haberleri ortaya atılmıştı. Büyük ekran taleplerine yanıt verecek yeni iCihazlardan 4,7 inçlik modelin ağustos, 5,5 inçlik modelin ise eylül ayında tanıtılacağı tahmin ediliyordu. Ancak Almanya merkezli Deutsche Telekom’un destek ekibi ise iPhone 6′nın 19 Eylül 2014 tarihinde satışa sunulacağını söyledi.

Bundan yola çıkarak iPhone 6′nın diğer iCihazlarda olduğu eylül ayında tanıtılacağı söylenebilir. Daha büyük ekranlar ile karşımıza çıkması beklenen yeni iPhone’lar hakkında ilerleyen zamanlarda ne gibi bilgiler çıkacağı merak ediliyor. Apple ise ortaya atılan iddialar hakkında sessizliğini koruyor.

  • Stuff
Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/05/iphon...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0