Görüş Bildir
Haberler
İp Kullanarak Erotik Bir Esaret Yaşayabileceğiniz 8 Seks Pozisyonu

etiket İp Kullanarak Erotik Bir Esaret Yaşayabileceğiniz 8 Seks Pozisyonu

Selluka
18.01.2023 - 23:11 Son Güncelleme: 25.10.2022 - 00:11

Bu içeriğimizde biraz sınırlarımızı aşıyoruz! Sen de partnerinle farklı ve özel bir deneyim arıyorsan seni buraya alalım...

Ama tüm bunlardan önce, siz ve partneriniz sınırlarınızı tartışmalısınız: hanginizin bağlanmaya istekli olduğu; o pozisyonda ne yapmak istiyorsun ve ne yapmıyorsun; ne kadar baskı içindesin ve hangi güvenli kelimenin durmak için işaret olduğunu konuşmalısınız.

Tüm bunlar tamamsa başlayabiliriz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Asma Kilit

Bir kişi yüksek bir eşyanın köşesinde oturur ve kollarıyla kendini arkadan destekler. Bu sırada diğeri onun önünde durur ve onun bacaklarını beline dolayarak kalçasından tutar. Partnerlerin yüzü birbirine dönük olduğu için birbirlerine bakabilirler... İp ya da kelepçe ile bağlanmaya uygun bir pozisyondur.

2. Deniz Kızı

Bir kişi  yüksek ve düz bir zemine belinden aşağısı altta kalacak şekilde uzanır ve elleri bileklerinden bağlanır. Bu sırada partneri yüzü dönük bir biçimde onu kalçasından kaldırır ve bacaklarını göğsüne yaslar. Uzanan kişinin belinin altında bir yastık olması birleşmeyi kolaylaştırır.

3. G Kuvveti

Bir kişi sırt üstü uzanır, bacaklarını kendine doğru çeker. Bu sırada diğeri onun önüne doğru gelerek onu kalçasından kavrar. Uzanan kişi ayaklarını partnerinin göğsüne doğru uzatabilir ve ya ayaklarını onun göğsüne doğru koyabilir. Bu partnerine ekstra bir kontrol verir ve bu sayede birleşme daha derin olabilir. Bu sırada uzanan kişinin elleri, partnerinin bacağından bağlanabilir.

4. Kadın Üstte

Erkek bacakları kapalı bir şekilde sırt üstü yere uzanır, elleri yatak başlığına bağlanır. Kadın erkeğin üstüne oturur ve onun kalçalarından tutarak dengede durmasına yardımcı olur.

5. Köpek Pozisyonu

Kesinlikle bir klasik fakat her çiftin seks pozisyonları listesinde mutlaka yer alır. Bir kişi dizlerini kırarak oturur ardından kol dirseklerinden destek alan bir pozisyonda elleri bağlı bir şekilde durur. Bu sırada diğer kişi eğilen kişinin arkasına doğru gelir ve kalçasından kavrayarak birleşme sağlanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nirvana

Klasik bir pozisyondur. Bir kişi sırt üstü uzanır ve bacakları kapalıdır. Bu sırada yatağın başını elleriyle kavrar, bağlanır ve kendini hafif bir şekilde kaldırır. Bu sırada diğer kişi yatan kişinin üstüne doğru uzanır ve birleşme sağlanır. Yatan kişinin bacaklarının kapalı olması klitorisinin uyarılmasına sebep olur ve orgazma ulaşması kolaylaşır.

7. Şezlong

Bir kişi elleri bağlı bir şekilde dizlerinin üstünde durur. Diğeri ise sırtüstü yatarak bacaklarını açarak erkeğin beline doğru uzatır. Dizlerinin üstünde duran kişi partnerinin belinden tutarak birleşmeyi kolaylaştırır.

8. Süper 8

Bir kişi bacakları açık bir şekilde sırt üstü uzanır. Sırt üstü uzanan kişinin belinin altında bir yastığın bulunması birleştirmeyi kolaylaştırır. Diğer kişi sırt üstü uzanan kişinin üstüne doğru uzanır ve kollarını onun iki yanına doğru koyarak destek alır. Uzanan kişi kollarını elleri bağlı şekilde partnerinin kalçasına doğru koyar ve birleşmeyi kolaylaştırır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
12
11
7
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın