Görüş Bildir
Haberler
iOS 8'de Check-in Yapmak Artık Daha Kolay

iOS 8'de Check-in Yapmak Artık Daha Kolay

ATKN
29.10.2014 - 18:49

Artık çok daha doğru bir şekilde bulunduğunuz yeri otomatik olarak tahmin edebilen Swarm, hızlı bir şekilde check-in yapmanıza olanak sağlıyor.

iOS 8’in yayınlanmasıyla birlikte, birçok uygulamanın widget özelliği de kullanıcılara sunulmaya başlandı. Widget’lar iOS deneyiminizi kolaylaştırdığı gibi bildirim ekranınızda hızlı bir bilgi akışına ulaşmanıza destek oluyor.

Swarm’ın yeni güncellemesi geçtiğimiz günlerde iOS 8 kullanıcıları için yayınlandı. Böylece uygulamayı açmadan çok daha kolay ve hızlı olarak check-in yapabileceksiniz. Hatta ekran kilidinizi dahi açmadan direkt check-in yapabilirsiniz. Ayrıca bu widget ile yakınınızdaki 3 arkadaşınızın en son check-in yaptığı yerleri görebilirsiniz.

Bu özelliği cihazınızda aktif hale getirmek ve widget özelliği bulunan diğer uygulamalarınızı bildirim ekranınıza eklemek için, bildirim ekranına gelip, alt kısımdan “Düzenle” diyerek uygulamalarınızı seçebilirsiniz.

Cihazınızdaki widget ekranında ‘’Düzenle’’ kısmından Swarm’a ulaşamıyorsanız, Swarm uygulamasını App Store’dan indirerek güncelleyebilir veya uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Foursquare Türkiye

Kaynak: http://foursquareturkiye.com/2014/10/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0